arkadasinizdasiniz, yemekten kil cikti, tavriniz ne olur?

hayatta söylemem. çaktırmadan yok ederim o kılı, peçete...vs .. eğer sevmediğim birşeyse yemek için kasmam, ama sevdiğim birşeyse o kısmını bırakır kalanını yerim

çaktırmadan bi kenara koyarım..belli etmem yani..Olabilir insanlık hali..Sonuçta yemekteyiz deki psikopatlardan değilim..opuyorumnanaktan

buyuk konustum basıma geldi yaa 11 yalık evlıyım bu zamana kadar hiç basıma gelmedi - kendi yaptıgım yemeklerdne bahsediyoum-
iftara mısafırlerım vardı insallah onlarda bişey çıkmamıstırr yaaa... eşimde cok pimpiriklidir ama ondada bişey yok..neyse benım yaptıgım yemelerde kaç defa bana geldi ((( bide ilk kasıgımda veya catalımnda valla yiyemedim kendi yaptıgım yemekte bile ıyyyy oldum yani..

büyük konusmamak ve kınamamak gerekıyor Allah hemen basıma verdi yaaa

Ya valla çok sevdığımse arkadasım bellı etmem kamufle ederım ama bır bahane uydurarak yemeğe devam etmem ama insanız tabı kımın ne zaman başına gelır bılınmez bence kınancak birsey değil

valaha hadi ilki neyse olmuş derim sevdiğim arkadaşımsa pek umursamam insanlık hali
ama şu ikinci tabakta çıkması işte bu kötü olmuş ya

Söylemem ama miğdem bulandığından artık iştahım kaçmıştır yiyemem

Off felaket bişi yaaa midem bulanır yemeyi bırakırım ama karşımdakine hissettirmemeye çalışırım hep beni bulur kıllar da geçenlerde başıma bi olay geldi çok sevdiğim bi dostumla yemek yiyorum onun da bi huyu var ki kıl kelimesini duysa bile lavaboya koşar midesi kalkar..yemekten çıksa kusar o derece yani..neyse,benim yemeğimden kıl çıktı ağzımda hissettim ama çıkaramam kesinlikle bana bakıyor anlamasından korktum ve suyla yuttum o kılı çok fena oldum.bi yandan midem bulanıyor bi yandan belli etmemeye çalışıyorum..sevdiği için çiğ tavuk yeme olayı bu olsa gerek

en huylandığın şey yemeğin içinden kıl çıkmasıdır kendi evimdede olsa o yemeği bırakırım hiçbirini yiyemem..
ama yabancı bi yerdeysek çaktırmadan atar az buçuk atıştırırım zor olsa bilmiyorumkismile

benim başıma geldi bu olay
arkadaşımın evine gitmiştim bi akşam aç mısın dedi bende kurt gibi hemde dedim
bak yemek yaptım ye bakalım beğenicekmisin dedi
bi baktım tabakta kıl
bişe diyip hevesini de kıramadım çaktırmadan kılı aldım sonra bi güzel yedi o yemeğiakannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…