arkadasinizdasiniz, yemekten kil cikti, tavriniz ne olur?

üzücü bir durum yaşamışın canım
ama en güzelini yapmışın çaktırmayarak.
bende dikkat ediyorum
hatta saçımıda kestirdim ama
dökülme sorunu yaşıyorum
yemek yaparken dikkat etmeye çalışıyorum
ama misafirmde kıl çıkarsa inan bende çok üzülürdüm.

Bir ara meşhur yemekteyiz programına bakıyordum. O zaman eşime demiştim;
nasıl oluyor da herkesin yemeğinde kıl çıkıyor, ben şimdiye kadar rastlamadım diye.
Olacak ya o günlerde bir arkadaşa yemeğe gittik. Böreğin içinde kıl var.:1shok:
Ne zor bir durum anlatamam. Tabii hiç belli etmedim. Çatalımdan geri bıraktım.
Ancak yemeğe de devam edemedim. Çünkü çok tiksindim. Kötü bir durum.

Ayy bende çok tiksinirim ve yiyemem.
ama iyi yapmışsınız çaktırmayarak,
çünkü arkadaşınız üzülürdü.
benimde iş arkadaşımın evinde denk geldi bu olay başıma
çaktırmadım ama artık işyerine getirdiklerini bile yiyemiyorum.

Kıl saç tüy olaylarından nefret ederim..

Saç çıktığı an, o yemek olayı bitmiştir benim için..

Uzun bir süre de aynı şeyi yerken aklıma gelir o yiyecek midem kalkar..

Ayy bir arkadaşım anlattı; kadınbudu köfte yerken, çıkan saçın yarısını yutmuş ( öğggg), (ay anlatırken bile midem bulanıyor) diyor ki kız, (öğğğğggg) resmen midemden (öğğğhhh) çektim saçın kalan yarısını (öğgggggggg).. ne zaman kadınbudu görsem aklıma gelir mesela o saç olayı (öğgggggggggggggggggggghhh)..

Minik bir kıl çıksa neyse de uzun saç bambaşka..

Benim de bir arkadaşımda başıma gelmişri seneler önce, kız da uzun saçlı akşam yemepindeyiz, zeytinyağlı barbunya yapmış, bir çatal aldım dilime upuzun birşey dolandı..

Hemen ağzımı kapadım, hiç kıpırdamıyorum, dilimi, elimi ayağımı kımıldatmıyorum kımıldadığım an masaya çıkarırım, upuzun dilimde..öğggg..

Konuşamıyorum da, hemen kalktım lavaboya çıkardım................

Kimse anlamadı tabii.....Ama yemek bitti benim için o akşam.

Halen resmi olarak kayınvalidem olan kişinin evinde yemekteyiz..
Görümcemin tabağından upuzun saç çıktı...kaydirigubbakcemile2
Hatta tabağındaki yemeği bitirmiş,saçcık öyle yatıyormuş tabağın içinde.
Görümcem ilan etmese haberimiz olmazdı sağolsun,cayırtı yayını izledik..:sm_confused:
Ama çok uzun saç taneciği uzun olduğu için büyük ihtimalle görümcemin kendisine aitti..
Bir keresinde de iftarda kayınvalidemdeyiz..
Ama çok kalabalıkız..
Annemler,görümcemler,görümcemin kayınvalideleri ve ben kocemle..cokacimcoook
Yine görümcemin brokolisinin içinden kurt çıktı. Hem de canlıydı,görümcem elini alıp hepimize gösterdi..:bbo:
Şimdi bilemem..
Görümcemin naklen yayınları devam ediyor mudur acep?:uhm:

Son düzenleme:

ıyyyyyy bide çıkaıp çıkarıp gösteriyormuşş böööğğkk
görümcenin içinde bi canlı yayın muhabiri yatıyor galiba lalem delikafadulden

Son düzenleyen: Moderatör:
ay bu benımde basıma gelmıstı.esımın arkadasına gıtmıstık aksam yemegıne.aılecek gorusuyoruz.masada yerken tabagıma aldıgım salatadan sac cıkmıstı.e tabı dogal olarak yıyemedım.ama kımseyede caktırmadım.hem kalabalıkt hemde soyleyıpte utandırmanın anlamı yok sonucta hepımız yemek yapıyoruz ve hepımızın yaptıgından cıkabılır.kımse bılerek ve ısteyerek boyle bısey yapmayacagına gore.ama cok buyuk talıhsızlık oluyor bu durumlar

Kısırı yaparken kadıncağız tüm benliğiyle yoğurmuş anlaşılan ve saçlar da hep düşmüş :roflol:

Ben bu konularda çok hassas diilimdir , çıkarıp yemeğe devam edebilirim ama belli de olmaz midemin o

anki ahval ve şeraitine de bağlı...Belki de hiç devam edemezdim...

Bende kıldan ziyade koku hassaslığı var, eğer kokusu bana göre kötüyse (veya ortamın kokusu ,ev kokusu) o zaman iştahımın kaçması olasıdır...

Siz en kibar davranışı yapmışsınız , bunu yapmak düşünce ister ,ayrıca tebrik ediyorum sizi a.s.

böyle bişey başıma gelse ev sahibine söylemem utandırmamak için...
içime sinmediyse onu yemem başka şeyler yerim...
insanlık hali biranlık dalgınlıktan içine girmiştir...
bilerek koymaz içine...

ıyyyyyy bide çıkaıp çıkarıp gösteriyormuşş böööğğkk
görümcenin içinde bi canlı yayın muhabiri yatıyor galiba lalem delikafadulden

Valla çubukcum..
O kurtcuğun hikayesini iftar boyunca dinledik..:ecrin_bebek:
Haşlanmış olan brokilide yaşıyor olması kayınvalide ve görümcemin dikkatini çok cezbetmişti..kaydirigubbakcemile

lalee seninkilerde bi alemmiş doğrusu...
hadi saç kılını anladımda kurtçugu anlamadım...

Kıl çıktığını hiç belli etmezdim. iki kere çıktı diyosunuz. Heralde ben birdaha asla o evde çay dışında birşey içemezdim. Ama şu varkiiii eğer arkadaşımın temizliğinden eminsem o seferlik yemezdim sadece. Ondan sonrasında yerdim tabi...cokacimcoook illaki temiz olduğunu biliyim. insanlık halidir elde olmadan düşmüştür saç icine

Sonuçta dikkat etmek lazım..Saçını başını iyi bağlıycan şekerim, üzerini kontrol edicen saç var mı diye..

Kimisi de saçlarını dalgalandıra dalgalandıra yemek yapar mutfakta..Olmaz...

Dikkat edince çıkmıyor 9 senelik evliyim , henüz vukuatım yok bu konuda çok şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…