arkadasinizdasiniz, yemekten kil cikti, tavriniz ne olur?

bu konularda cok hassazimdir.yemeklerimi basimi kapatir yaparim,ellerimide on yikar,on bakarim.ama hep böyle seylerde beni bulur.restaurantta olsun,misafirlikte olsun,inadina bende cikar.ama asla tabagimdan cikan kili o kisiye söyleyipte rencide edemem.yani asla söyleyemem ama yiyememde............

insanlık hali ama bu benm midemi yeterince alt üst eder az tanıdığım insanların ewinde bişey yemem.kıl çıkarsa yemeyi anında keserim mideme sancı girdi feln olurum:) küçükken arkadaşıma gitmiştim üst komşuları sarma getirmişti ve arkadaşım sarma yerken ağzından upuzun kıl çekti o gün bugn sarma yiyemem kimsede anca kendim yaparsam yerimlmaz:

başkalarının evinde yemek yemeyi sevmem mecbur olmadıkça ne kadar aç olsam da yemem ama bu başıma geldi fakültede doğal olarak nerde ortam orda yemek yenir yemeğimden kıl çıkmıştı ben arkadaşıma söyledim çünkü samimi arkadaşımdı o an ne yaptım bilmiyorum ama ayıp olmasın diye heralde o kısmını atıp devam etmiş olabilirim

çok samimiysem derdim ,şakayla kaırşık.
-----banyonu ne zamna yaptııınnn..:roflol:
sonrada değiştitrirdim,yani yiyemeeeemmm.

Çok huylu değilimdir bu konuda.
Çıkmasa iyi olur tabi ama çıkarsa bir iki kaşık daha alırım yani anlamasını istemem.
Söyleyemem de hiç.

İnsan kimi çok severse kıl ona denk gelirmiş derler ya haninaniknanik ( İlk evlendiğim 1-2 senede yaptığım yemeklerde acemilikten olsa gerek ara ara çıkan saçın her seferinde eşime denk gelmesi sebebi ile ezberletmiştir bu lafı bana kendisi her çıkan saç kılında sarılıp beni öpmüştür canımm sen beni bu kadar çok mu seviyorsun diye:roflol:)

Yani şimdi kafasında kaç yüz bin tane kıl var bir tanesi de tabağa düşmüş diye hoş bitli şaziyenin teki değilse çaktırmadan o kılı yok eder yemeği de iyi yapıyorsa afiyetle yemeğe devam ederim.

Başka bir ihtimalle...
"Canımmm sen beni bu kadar çok mu seviyorsun diyip sarılıp öperim." dermişim.kaydirigubbakcemile3

resmiyet varsa aramızda caktırmam söylemem..ortam uygunsa söylerim ki dikkat etsin..benim en hassas konumdur bu..iğrenirim tüm tencere çöpe gitmeli bence...basa bi örtü takılmalı yemek yaparken..şu an bile midem kalktı..

Ben de hayatta yiyemem , en iğrendiğim şeydir saç, kendi saçım bile olsa yemem. Midem bulanır. Ama gel gör ki sakınan göze çöp batar misali bütün kıllar beni bulur . :roflol: :roflol: :roflol:

hayatta yiyemem söyleyememde şahsen bi 10 senedir yemiyorum yedigim bişiyi bu durumdan dolayı

benimde başıma gelebilir o yüzden kınamam. profosyenel mutfak değil ya bu çıkar kılda tüyde. hele son zamanlarda 6 aylık yiğenimin saçları herşeyden çıkar oldu. ondan kelli kınamam. olabilir bişey. yeterki marulundan çamur böcek çıkmasın..

bende yiyemem asla ama her yerde beni bulur annem sen çok pimpirikli olduğundan herşey seni bulur der sempatiksalakcinni

çaktırmadan kılı atarım ..olabilir gayet doğal ..benim de saçlarımın dökülem sorunu var çok dikkat ediyorum başıma gelmedi ama ondan dolayı bildiğim için sorun etmem ...ne var sanki topu topu saç ..

hep bana mı denk gelir işte kaç kişiye yemek çıkıyo orda bile beni buluyo ilk gittiğim yerlerde de alıştım artık ne yapıym midem bulanıyo yiyemiyorum ama çaktırmıyorumda karşıdaki utanmasın diye lmaz:

Kesinlikle çaktırmam ve rencide etmem.
Ama gözüne sokar gibi davranan kişileri çok gördüm maalesef...

çaktırmadan alıp pecete arasına koyarım .. hatır icin çig tavuk denir ya yerim ne kdr istemesemde..
bilerek atmamıştır sonuçta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…