Başlığı okuyunca benim onun işi düştüğünde benim de isim çıkar o zaman dedimMeraba arkadaslar..Bir arkadasim var eski is yerimden taniyorum..Nisanı oldu gittim,nikahi oldu gittim düğününe gittim cocugu oldu gittim benim ne düğünüme ne kina geceme hicbirseyime gelmedi.Cocuklarini bahane etti.Yine küslük yapmadim ama ona gore davranirim yine de.Şimdi kiz kardesi acik ogretim online olarak sinava girecekmis ingilizce sinavinda yardimci olur musun ben sorulari sana atayim sen de cevaplarsin cok zamanini almaz yazmis..Ben de evimizde tadilat var onu soyledim sonra tamam canim sagol yazmis daha cevap vermeden dokturmus sen yanlis anladin sanirim hani ders vermek degil de sadece sinav icin falan yazmis bir paragraf .Normalde whatsapp durumuna bir sey koyunca bir yorum bile yazsam cevap vermez ama isi dustugunde paragraf yaziyor resmen..Ben yurt disinda yasiyorum ne zaman bitiyor bu sınavın suresi..Kesinlikle yardimci olmak fln istemiyorum ne diyebilirim bahane olarak..Zaten h sonu esim evde benim de burda ehliyet kursum var evimde tadilat var degmeyen biri icin fedakarlik yapmak istemiyorum acikcasi..
Aöf üniversiteymisAçıköğretim sınavları hatta bütünlemeleri bile bitti bildiğim kadarıyla, yeni dönem başlıyor. Hangi okulmuş ki o?
3 tane aöf var işte. Bildiğim kadarıyla üçününde sınav dönemi bitti.Aöf üniversiteymis
Haklisin canim sadece kim oldugunu ifade edebilmek icin yazdimBaşlığı okuyunca benim onun işi düştüğünde benim de isim çıkar o zaman dedimMadem sadece isi düşünce aklina geliyorsunuz bence arkadas demeyin ona.
Yok aöl devam ediyor.Dun bir arkadaşın sınavını cevapladimAçıköğretim sınavları hatta bütünlemeleri bile bitti bildiğim kadarıyla, yeni dönem başlıyor. Hangi okulmuş ki o?
Bilgim yok canim ben yurt disinda yasiyorum oyle söyledi3 tane aöf var işte. Bildiğim kadarıyla üçününde sınav dönemi bitti.
Ne zaman bitiyor canim bu sinav kizin yuzunden whatsappa giremiyorumYok aöl devam ediyor.Dun bir arkadaşın sınavını cevapladim
Bence başında hata yapmışsın içindekileri zamanında söylemeyerek yanlış kişiye yanlış değeri veriyosun tamamen hayatından çıkartmalısın. Konuşmak için sana kattığı şeyleri düşün yanında mı değil mi ? Açıklama yapmanında hiç anlamı yok yapamıyorum de geçsin bu kadar önemsemenin anlamı ne ki şu saatten sonra. Sadece sorunlarını zamanında konuşup ya çözümle yada sil tek tavsiyem buMeraba arkadaslar..Bir arkadasim var eski is yerimden taniyorum..Nisanı oldu gittim,nikahi oldu gittim düğününe gittim cocugu oldu gittim benim ne düğünüme ne kina geceme hicbirseyime gelmedi.Cocuklarini bahane etti.Yine küslük yapmadim ama ona gore davranirim yine de.Şimdi kiz kardesi acik ogretim online olarak sinava girecekmis ingilizce sinavinda yardimci olur musun ben sorulari sana atayim sen de cevaplarsin cok zamanini almaz yazmis..Ben de evimizde tadilat var onu soyledim sonra tamam canim sagol yazmis daha cevap vermeden dokturmus sen yanlis anladin sanirim hani ders vermek degil de sadece sinav icin falan yazmis bir paragraf .Normalde whatsapp durumuna bir sey koyunca bir yorum bile yazsam cevap vermez ama isi dustugunde paragraf yaziyor resmen..Ben yurt disinda yasiyorum ne zaman bitiyor bu sınavın suresi..Kesinlikle yardimci olmak fln istemiyorum ne diyebilirim bahane olarak..Zaten h sonu esim evde benim de burda ehliyet kursum var evimde tadilat var degmeyen biri icin fedakarlik yapmak istemiyorum acikcasi..
Ocak sonuydu onların da sınavları yav. Bütünlemeler mi sarktı acaba? Aman her neyse.Yok aöl devam ediyor.Dun bir arkadaşın sınavını cevapladim
Canim o da cok iyi biliyor zaten yuzune bile vurmaya gerek yok cunku ocagina dustum yardimina ihtiyacim var diye yazmis o yuzden tekrar rencide etmek istemedim yardim etmemem ona verilecek en büyük ceza ama kirmadan uzaklasmak istiyorum bahane uretiyorum hala anlamıyorAcikca yardim etmek istemediginizi, sadece isi dustugu zaman sizi aramasindan hoslanmadiginizi soyleyin. Bazilari direkt olarak soylemeyince anlamiyor.
Arti siz yardim etmeyince, sizi muhtemelen engelleyecek, daha cok sinir olacaksiniz. Ben olsam soylerdim icimde kalmazdi.
Açık öğretim lisesi sınavları var arkadaşlar online bende giriyorum hatta benimde tek dersim ingilizce hatta tesadüf.3 tane aöf var işte. Bildiğim kadarıyla üçününde sınav dönemi bitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?