Canım benim hiç merak etme Benim yaptığım tam olarak ediğimi tut gittiğim yoldan gitme mantıgiÇok güldüm yerden göğe kadar haklısınYazılacak çok şey var da yine de insanlık bizde kalsın
Aman canım onun yüzünden kardesının gunahına gırmeyeyım aöf nasıl oluyor önceden soruları verıp oyle mı sınav yapıyorlar yoksa anlık mı cevaplanıyor
Aynı şeyi yaptım sonra bilin bakalım kim suçlu olduTekrar işin dusunceye kadar hoşçakal yazardım ben olsam
Tabii ki sizAynı şeyi yaptım sonra bilin bakalım kim suçlu oldu
Dur sorayimNe zaman bitiyor canim bu sinav kizin yuzunden whatsappa giremiyorum
1 mart 23.59 a kadar devam ediyorDur sorayim
Değmeyen biri olduğuna karar verdiyseniz bahaneye ihtiyacınız yok yardım edemem bittiMeraba arkadaslar..Bir arkadasim var eski is yerimden taniyorum..Nisanı oldu gittim,nikahi oldu gittim düğününe gittim cocugu oldu gittim benim ne düğünüme ne kina geceme hicbirseyime gelmedi.Cocuklarini bahane etti.Yine küslük yapmadim ama ona gore davranirim yine de.Şimdi kiz kardesi acik ogretim online olarak sinava girecekmis ingilizce sinavinda yardimci olur musun ben sorulari sana atayim sen de cevaplarsin cok zamanini almaz yazmis..Ben de evimizde tadilat var onu soyledim sonra tamam canim sagol yazmis daha cevap vermeden dokturmus sen yanlis anladin sanirim hani ders vermek degil de sadece sinav icin falan yazmis bir paragraf .Normalde whatsapp durumuna bir sey koyunca bir yorum bile yazsam cevap vermez ama isi dustugunde paragraf yaziyor resmen..Ben yurt disinda yasiyorum ne zaman bitiyor bu sınavın suresi..Kesinlikle yardimci olmak fln istemiyorum ne diyebilirim bahane olarak..Zaten h sonu esim evde benim de burda ehliyet kursum var evimde tadilat var degmeyen biri icin fedakarlik yapmak istemiyorum acikcasi..
Bence bahane üretmek yerine başkasının yerine sınav sorusu çözmeyi etik bulmuyorum deyin. Sırf çözdürmek için bulduğunuz bahanelere çözüm üretebilir.Meraba arkadaslar..Bir arkadasim var eski is yerimden taniyorum..Nisanı oldu gittim,nikahi oldu gittim düğününe gittim cocugu oldu gittim benim ne düğünüme ne kina geceme hicbirseyime gelmedi.Cocuklarini bahane etti.Yine küslük yapmadim ama ona gore davranirim yine de.Şimdi kiz kardesi acik ogretim online olarak sinava girecekmis ingilizce sinavinda yardimci olur musun ben sorulari sana atayim sen de cevaplarsin cok zamanini almaz yazmis..Ben de evimizde tadilat var onu soyledim sonra tamam canim sagol yazmis daha cevap vermeden dokturmus sen yanlis anladin sanirim hani ders vermek degil de sadece sinav icin falan yazmis bir paragraf .Normalde whatsapp durumuna bir sey koyunca bir yorum bile yazsam cevap vermez ama isi dustugunde paragraf yaziyor resmen..Ben yurt disinda yasiyorum ne zaman bitiyor bu sınavın suresi..Kesinlikle yardimci olmak fln istemiyorum ne diyebilirim bahane olarak..Zaten h sonu esim evde benim de burda ehliyet kursum var evimde tadilat var degmeyen biri icin fedakarlik yapmak istemiyorum acikcasi..
Israrcı olması çok itici yaa yok işte zamanım yani hani işi düşünce aramasa vefalı olsa vakit ayırırsında böylesi benimde içimden gelmezdiMeraba arkadaslar..Bir arkadasim var eski is yerimden taniyorum..Nisanı oldu gittim,nikahi oldu gittim düğününe gittim cocugu oldu gittim benim ne düğünüme ne kina geceme hicbirseyime gelmedi.Cocuklarini bahane etti.Yine küslük yapmadim ama ona gore davranirim yine de.Şimdi kiz kardesi acik ogretim online olarak sinava girecekmis ingilizce sinavinda yardimci olur musun ben sorulari sana atayim sen de cevaplarsin cok zamanini almaz yazmis..Ben de evimizde tadilat var onu soyledim sonra tamam canim sagol yazmis daha cevap vermeden dokturmus sen yanlis anladin sanirim hani ders vermek degil de sadece sinav icin falan yazmis bir paragraf .Normalde whatsapp durumuna bir sey koyunca bir yorum bile yazsam cevap vermez ama isi dustugunde paragraf yaziyor resmen..Ben yurt disinda yasiyorum ne zaman bitiyor bu sınavın suresi..Kesinlikle yardimci olmak fln istemiyorum ne diyebilirim bahane olarak..Zaten h sonu esim evde benim de burda ehliyet kursum var evimde tadilat var degmeyen biri icin fedakarlik yapmak istemiyorum acikcasi..
Kopya vermeyi etik bulmuyorum yaz.Meraba arkadaslar..Bir arkadasim var eski is yerimden taniyorum..Nisanı oldu gittim,nikahi oldu gittim düğününe gittim cocugu oldu gittim benim ne düğünüme ne kina geceme hicbirseyime gelmedi.Cocuklarini bahane etti.Yine küslük yapmadim ama ona gore davranirim yine de.Şimdi kiz kardesi acik ogretim online olarak sinava girecekmis ingilizce sinavinda yardimci olur musun ben sorulari sana atayim sen de cevaplarsin cok zamanini almaz yazmis..Ben de evimizde tadilat var onu soyledim sonra tamam canim sagol yazmis daha cevap vermeden dokturmus sen yanlis anladin sanirim hani ders vermek degil de sadece sinav icin falan yazmis bir paragraf .Normalde whatsapp durumuna bir sey koyunca bir yorum bile yazsam cevap vermez ama isi dustugunde paragraf yaziyor resmen..Ben yurt disinda yasiyorum ne zaman bitiyor bu sınavın suresi..Kesinlikle yardimci olmak fln istemiyorum ne diyebilirim bahane olarak..Zaten h sonu esim evde benim de burda ehliyet kursum var evimde tadilat var degmeyen biri icin fedakarlik yapmak istemiyorum acikcasi..
Madem değmeyecek biri olduğunu düşünüyosunuz ve yeterince vaktim yok temalı cevap vermişsiniz o zaman bence mesajlarına hiç cevap atmayın artık. Kavgasız gürültüsüz temiz iş. Madem o da size atmıyo çoğu zaman cevap.. Sonradan sorarsa vaktim olmadığını söylemiştim yoğun bi dönemdeydim telefonla ilgilenmedim dersiniz ya da hiç tınlamazsınız görüşmek istemiyosanız. Bu arada ben olsam sevdiğim arkadaş için bile yapmam böyle bi şey. Prensiplerime aykırı. Ne münasebet canım otursun calışsın bi zahmet. Zaten her yer işini iyi yapamayan tiplerle dolu, bi de ben mi desteklicem bu tipleri. Hiçbi şey bilmediği bi sınavdan niye geçsin ki? Geçmesin zaten bence.Meraba arkadaslar..Bir arkadasim var eski is yerimden taniyorum..Nisanı oldu gittim,nikahi oldu gittim düğününe gittim cocugu oldu gittim benim ne düğünüme ne kina geceme hicbirseyime gelmedi.Cocuklarini bahane etti.Yine küslük yapmadim ama ona gore davranirim yine de.Şimdi kiz kardesi acik ogretim online olarak sinava girecekmis ingilizce sinavinda yardimci olur musun ben sorulari sana atayim sen de cevaplarsin cok zamanini almaz yazmis..Ben de evimizde tadilat var onu soyledim sonra tamam canim sagol yazmis daha cevap vermeden dokturmus sen yanlis anladin sanirim hani ders vermek degil de sadece sinav icin falan yazmis bir paragraf .Normalde whatsapp durumuna bir sey koyunca bir yorum bile yazsam cevap vermez ama isi dustugunde paragraf yaziyor resmen..Ben yurt disinda yasiyorum ne zaman bitiyor bu sınavın suresi..Kesinlikle yardimci olmak fln istemiyorum ne diyebilirim bahane olarak..Zaten h sonu esim evde benim de burda ehliyet kursum var evimde tadilat var degmeyen biri icin fedakarlik yapmak istemiyorum acikcasi..
Meraba arkadaslar..Bir arkadasim var eski is yerimden taniyorum..Nisanı oldu gittim,nikahi oldu gittim düğününe gittim cocugu oldu gittim benim ne düğünüme ne kina geceme hicbirseyime gelmedi.Cocuklarini bahane etti.Yine küslük yapmadim ama ona gore davranirim yine de.Şimdi kiz kardesi acik ogretim online olarak sinava girecekmis ingilizce sinavinda yardimci olur musun ben sorulari sana atayim sen de cevaplarsin cok zamanini almaz yazmis..Ben de evimizde tadilat var onu soyledim sonra tamam canim sagol yazmis daha cevap vermeden dokturmus sen yanlis anladin sanirim hani ders vermek degil de sadece sinav icin falan yazmis bir paragraf .Normalde whatsapp durumuna bir sey koyunca bir yorum bile yazsam cevap vermez ama isi dustugunde paragraf yaziyor resmen..Ben yurt disinda yasiyorum ne zaman bitiyor bu sınavın suresi..Kesinlikle yardimci olmak fln istemiyorum ne diyebilirim bahane olarak..Zaten h sonu esim evde benim de burda ehliyet kursum var evimde tadilat var degmeyen biri icin fedakarlik yapmak istemiyorum acikcasi..
Napıyosa yaptın işi düşünce arayan yazan arkadaşı çok kaale almamMeraba arkadaslar..Bir arkadasim var eski is yerimden taniyorum..Nisanı oldu gittim,nikahi oldu gittim düğününe gittim cocugu oldu gittim benim ne düğünüme ne kina geceme hicbirseyime gelmedi.Cocuklarini bahane etti.Yine küslük yapmadim ama ona gore davranirim yine de.Şimdi kiz kardesi acik ogretim online olarak sinava girecekmis ingilizce sinavinda yardimci olur musun ben sorulari sana atayim sen de cevaplarsin cok zamanini almaz yazmis..Ben de evimizde tadilat var onu soyledim sonra tamam canim sagol yazmis daha cevap vermeden dokturmus sen yanlis anladin sanirim hani ders vermek degil de sadece sinav icin falan yazmis bir paragraf .Normalde whatsapp durumuna bir sey koyunca bir yorum bile yazsam cevap vermez ama isi dustugunde paragraf yaziyor resmen..Ben yurt disinda yasiyorum ne zaman bitiyor bu sınavın suresi..Kesinlikle yardimci olmak fln istemiyorum ne diyebilirim bahane olarak..Zaten h sonu esim evde benim de burda ehliyet kursum var evimde tadilat var degmeyen biri icin fedakarlik yapmak istemiyorum acikcasi..
Yok canim daha yazmam en son cevabina da bise yazmadımAslında verilecek en güzel cevabı vermişsiniz daha da yazıp yüzgöz olmayın bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?