Arkadaşınızın işi düştüğünde sizi aramasi

Çok güldüm yerden göğe kadar haklısın Yazılacak çok şey var da yine de insanlık bizde kalsın
Canım benim hiç merak etme Benim yaptığım tam olarak ediğimi tut gittiğim yoldan gitme mantıgi

çünkü benim de bir arkadaşım var beni sadece ama sadece borç para isteyeceğinde arar

Allah var aldığı parayı da söyledigi günde öder

ama normal zamanda inan bana bu nasılsın demez
ne zaman ondan mesaj gelse biliyorum ki benden para isteyecek

ben de bir defa bile sen bana böyle yapıyorsun demedim ne diyelim iyilik yap denize at misali....

Aman canım onun yüzünden kardesının gunahına gırmeyeyım aöf nasıl oluyor önceden soruları verıp oyle mı sınav yapıyorlar yoksa anlık mı cevaplanıyor

Düzenledim şimdi msjı, aöf soruları çıkmış sorulara çalışmak gibi düşündüm bi an; sınav anında soru cevaplamanı istiyorlar. Dersine göre 40 dk, onların hazır olduğu bir zamanı onlara tahsis edivermeni istiyorlar.
Anlık cevaplanıyor.

Kardeşi çalışsaymış. Günahlık bi şey yok. Güzel ders olur, kendi işini görmeyi öğrenir.

Değmeyen biri olduğuna karar verdiyseniz bahaneye ihtiyacınız yok yardım edemem bitti

Bence bahane üretmek yerine başkasının yerine sınav sorusu çözmeyi etik bulmuyorum deyin. Sırf çözdürmek için bulduğunuz bahanelere çözüm üretebilir.

Benimde bir arkadaşım nikahıma gelmedi. Korona zamanı evlendim ama nikaha gelmek zor değil diye düşünüyorum 10 dakikalık bir olay sonuçta. Aradan 4 ay geçti beni aradı herhalde halimi hatırımı soracak, gelemedi diye gönlümü alacak diye düşündüm. Meğerse online matematik sınavı varmış onun için aramış. O an şaşkınlıkla yardım ederim dedim. Bu yüzden aramasını beklemezdim çünkü. Sonradan telefonu kapatınca niye yardım ediyorum ki dedim kendi kendime. Soruları attı çözemiyorum başkasına at dedim geçiştirdim. İşi düşünce arayan aramasın artık banane. Az ve öz dostumun olmasını tercih ederim. Size de bunu tavsiye ederim

Israrcı olması çok itici yaa yok işte zamanım yani hani işi düşünce aramasa vefalı olsa vakit ayırırsında böylesi benimde içimden gelmezdi

Kopya vermeyi etik bulmuyorum yaz.

Madem değmeyecek biri olduğunu düşünüyosunuz ve yeterince vaktim yok temalı cevap vermişsiniz o zaman bence mesajlarına hiç cevap atmayın artık. Kavgasız gürültüsüz temiz iş. Madem o da size atmıyo çoğu zaman cevap.. Sonradan sorarsa vaktim olmadığını söylemiştim yoğun bi dönemdeydim telefonla ilgilenmedim dersiniz ya da hiç tınlamazsınız görüşmek istemiyosanız. Bu arada ben olsam sevdiğim arkadaş için bile yapmam böyle bi şey. Prensiplerime aykırı. Ne münasebet canım otursun calışsın bi zahmet. Zaten her yer işini iyi yapamayan tiplerle dolu, bi de ben mi desteklicem bu tipleri. Hiçbi şey bilmediği bi sınavdan niye geçsin ki? Geçmesin zaten bence.

Umarım şu sınavlar bir an önce yüzyüze olur, ben de dünden beri başkasının sınavlarına girmekten bir hal oldum. Bizim de aile yakınlarından birileri çıkıp 'sizin kız çözse olur mu ehehehhe' dediği için mecburen giriyorum.

Bir kere açık lise sınavları çok kolay, çalışmasan da yaparsın. 45 alırsan geçiyorsun ve 100 almak ile arasında bir fark yok. 20 soru ve 25dk süresi var ama 10 dakikadan fazla sürmüyor çözmesi. Kızı eminim kendisini yormak istememiştir yoksa rahatça çözerdi. Sadece işi düştüğünde yazan biriyse hiç muhatap olmayın derim.

Ben de arada ailem olduğu için çözüyorum, direkt benimle muhatap olan olsa hayır derim.

başlık yanlış olmuş. sadece işi düştüğünde arayan biri sizin arkadaşınız değildir.
hiçbir şeyinizdir.
neden açıklama yapıyorsunuz ki tadilat vs diye? zamanım yok yardımcı olamam, üzgünüm yazın geçin. yazsa da cevap vermeyin.
bir de iş arkadaşları zaten genelde işi düştüğünde arar. bende de var böyle, işi düştüğünde arayanlar. ben de onları sadece işim düştüğünde arıyorum. geçenlerde benim de eski iş arkadaşım linkedinden mesaj atmış bana, bir de engin bilgilerine ihtiyacım var falan diyor. bu çocukla sadece 2 ay aynı ortamda çalıştık, doğru düzgün sohbetimiz yoktu. selamlaşma sadece. cevap bile vermedim.
nabza göre şerbet en iyi yöntem bazıları için.

İstemiyorum diyeceksin oldu bitti.

Bahaneye gerek yok.
Ne bahane bulursan bul sonrasında senle ilişkisini zaten kesecek.
Bari sen kes de bi düşünsün. Öbür türlü kendini haklı görecek çünkü.

Napıyosa yaptın işi düşünce arayan yazan arkadaşı çok kaale almam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…