Arkadaşınızın işi düştüğünde sizi aramasi

Bu yaptigi pismanlik gostergesi degil ki, kapiyi acik tutma cabasi. Cunku size illa ki isi dusecek, maksat sizi oksayip el altinda tutmak

Öyle biri olsa yine amenna özel ders almaya belkı maddı ımkanı yoktur vs dersin yine zaman varsa bır ıkı yardım edılır ama arkadaslık adına bana hıcbır katkısı olmayan bır faydası dokunmayan bırıne yardım etmek hıc ıcınden gelmıyor ınsanın kı zaten zamanım da yok ben de okula gıdıyorum tadılat da var evımde ozellıkle zaman yaratmak gerekıyor kı bunu da ıyı bır arkadasın dostun ıcın yaparsın degmeyen bırı ıcın yapmaya gerek yok ama yıne kırmadan söylım dedım ama olanı söyledım evımde tadılat var okulum var dedım 20 dakıka dıyor hala

Bu yaptigi pismanlik gostergesi degil ki, kapiyi acik tutma cabasi. Cunku size illa ki isi dusecek, maksat sizi oksayip el altinda tutmak
Yok canım zaten o gectı artık oyle bır arkadaslıgımız yok whatsappta kalmıs sılmedım ama arkadaslık da etmem dedım ordan yazdı yoksa ozellıkle gorusmuyorum

Evimde tadilat var benim de okulum var zamanim yok diyorum 20 dakika diyor gece bile girsen olur..Hala anlamiyor daha
Bun bahaneyle kurtaramazsınız bende bu şekilde kuzenime çok defa yardım ettim zaman alan bir şey değil hele dil bilen için İngilizce sınavı 10 dakka da biter heralde
Bi süre telefonda aktif olmayın isterseniz ya da cevap vermeyin

Şimdi tekrar yazdım tadılat var daha yenı okuldan cıktım eve gıdecegım ustalar gelıp olcu alacak onlara bırseyler hazırlayacagım malesef uygun degılım dedım..Artık nasıl anlarsa anlasın gercekten ınsanları kırmayı sevmem ama haketmıyor yanı haketse elımden gelenı yaparım kı bı de baskasının yerıne zaten sınava gırmek ıstemem kul hakkı dıye bırsey var yardım almadan kendı cabalarıyla o sınava gıren bırının hakkını yemek buna vesıle olmak asla ıstemem

Kızlar tekrar yazdım.Kusura bakma uygun değilim dedım okuldan yenı geldim ustalar gelecek ölçü almaya beraber malzeme sececegız onlara daha bırseyler hazırlayacagım dedım..Ki okuldan geldım evde de tadılat var yanı yalan bıle söylemedım

Cevap dahi yazmayın.

Eğer arkadaşlığınızın kopması umrunuzda değil ise de, senin gibi işi düşünce yazan insanları hayatımda istemiyorum diye bı paragrafta ben yazardım.

Ayrıca başkalarının resmen hakkına girmek bu iş, sınavda bir insana yardım etmek ne ya.

Eğer yine ısrar ederse son yazdığınızı söyleyin ona.

arkadaş ? bence çıkarcı biri gerek yok böyle insanları kendinize yük etmeye . salın ipini gitsin ...

arkadaş ? bence çıkarcı biri gerek yok böyle insanları kendinize yük etmeye . salın ipini gitsin ...
Canım onu tamamen sıze ıfade edebılmek amaclı söyledım.Zaten arkadaslık yapmıyorum artık ama whatsappta numarası var engellemedım sılmedım küs degılız ama oyle cok samımı de degılız..Ordan ulasınca yıne kırmadan musaıt olmadıgımı söyledım ısrar edınce artık yıne kırmamak ıcın mantıklı bır bahaneye ıhtıyac duydum..Evet bahaneye ne gerek var dırekt soylenebılır belkı ama yapımda yok malesef ınsanları kıramıyorum ( Bu yanımı ben de sevmıyorum ne cekıyorsam bu huyumdan cekıyorum zaten

Zamanim yok kusura bakma . Yaz aynen yolla ...böyle insanlar arkadas degil les yiyicidir isleri dusunce aramak sormak nedir cikartin hayatinizdan

Daha güzelini yapın;
"Ok merak etme yaparız ya" deyin.
Zamanı gelince de teli sessize alın.
Bi şey diyecek olursa "Müsait olamadım cınım naapiğm, bunun için arkadaşlığımızı mı şey edeceksin çok ayıp" deyin üste çıkın.

Son düzenleme:
Aman canım onun yüzünden kardesının gunahına gırmeyeyım aöf nasıl oluyor önceden soruları verıp oyle mı sınav yapıyorlar yoksa anlık mı cevaplanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…