Arkadasınızla buluşmaya gider miydiniz?

Toprak111

""Yasanmayan yaslar""
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2017
5.037
6.531
148
Hemen konuya girmek istiyorum , benim çok yakın bi arkadaşım vardı ben bu kızın her döneminde yanında oldum, her zaman arayan soran ben oldum, doğumuna kadar gitmiştik 1200 kmlik mesafelik yere..

Neyse işte ben arkadaşıma kırıldım hem de çok kırıldım babam hasta oldu bir kere olsun aramadı, en zor günlerimde aradım bana telefonlarını açmadı hep meşgule atiyordu bidaha da dönüş yapmıyordu kendine gelince aradığında hemen acacaktım yoksa küsüyordu. ben de mesafemi koymuştum yaklaşık bir senedir görüşmüyordum ama ara ara yinede arıyordum ama hiç cvb yok..!

Bugün beni aradı sok oldum 1 seneden sonra açtım ,bulundugum şehre gelmişler adliyedeki bütün arkadaşlarla toplanıp görüşmüşler, kahvaltı yapmışlar , akıllarına ben gelmişsim bir de seni görelim öyle gidelim dediler, ayak üstü görmek istiyorkar, ben de gelemem k.bakma babamın yanındayım dedim, siz olsanız görüşür müydünüz, bunca zaman aramadı sormadı , memlekete gelince ben geldim aklına ve gezmişler tozmuslar gider ayak beni görmek istedi biraz zoruma gitti açıkçası ne yapayım.?

Gerçekten görmek isteyen çağırmaz
Konum at geliyorum der
üstelik 1 yıl aradan sonra lutfetmiş gibi ne öyle

birini kaybetmek istemiyorsam çabalardım, ortada tıpkı sen gibi ben de bir çaba göremedim.
gitmezdim, gelirse de tanrı misafiri tavrımı takınırdım
yazık olmuş

Bende aynen bunları düşündüm , gelmesini beklerdim ..

Telefonunu bile acmazdim. Boyle insanlara karşı kendinizi ezdirmeyin nolur ya. Sizin yuzunuzden bi b.k olduk saniyolar sonra.
Ben acmadım ilk başlarda bir sürü no aramaya başlayınca merakta kaldım diğer noları tanımadığım için arkadasmınkini açtm.

insanlar genelde zor günlerinde dostlarina ihtiyac duyarlar. Babanızın hastaliginin sizi cok uzdugunu ben bile biliyorken,bi arayip halinizi hatrinizi sorması zor olmamalıydı. Mesafeden dolayı gelemesede telefonla arayip size destek olabilirdi.
Gorüsmek istememekle gayet haklisiniz.

Babamın hastalığımı bildiği halde çok bekledim bir telefon edip geçmiş olsun demesini hatta babam için zeytinyağ istemiştim adresi neyi her şeyi verdim onu bile göndermemişti çok zoruma gitmişti.

Bende aynen bunları düşündüm , gelmesini beklerdim ..
Gitmezdim madem buluşup kahvaltı etkinliği düzenliyorlar sizide çağrmaları gerekti hadi çağırmadılar sizi arayıp gel görüşelim demesi saçma madem görmek istiyor sizin yanınıza gelmeleri gerekti.

ben boyle arkadaşlarımla direk iletişimi kestim ikisiylede görüşmüyorum , iyi gun dostları , işleri oalana kadar sonra haydı eyvallah ,

o tlf açmazdım bile senın yerinde olsam,

Aynen öyle..

1 senedir arayıp sorması telefonlarını bile açmadı , şimdi beni göresi geldi, benim yaptığımı ailesi yapmadı Allah bilsin , babama 1 şişe seytinyagını göndercem diyite göndermemişti.

Bende de vardı böyle iyi gün dostları ama ben mahkemesi olur giderdim, hastalığı olur giderdim, derdi olur hemen koşardım.
Bana attıkları kazıklara rağmen de affederdim, demek ki psikolojim iyiymiş o zamanlar.

Şimdi gitmeyi bırakın, hak ettikleri sözleri de duyuyorlar artık.
İyi yapmışsınız, hatta açmayın bile telefonunu.

Siz buna hala arkadaş diyorsunuz.. ben gitmezdim ve telefonunu da açmazdım. Yabancı bile geçmiş olsun diyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…