Bende aynen bunları düşündüm , gelmesini beklerdim ..Gerçekten görmek isteyen çağırmaz
Konum at geliyorum der
üstelik 1 yıl aradan sonra lutfetmiş gibi ne öyle
birini kaybetmek istemiyorsam çabalardım, ortada tıpkı sen gibi ben de bir çaba göremedim.
gitmezdim, gelirse de tanrı misafiri tavrımı takınırdım
yazık olmuş
Ben acmadım ilk başlarda bir sürü no aramaya başlayınca merakta kaldım diğer noları tanımadığım için arkadasmınkini açtm.Telefonunu bile acmazdim. Boyle insanlara karşı kendinizi ezdirmeyin nolur ya. Sizin yuzunuzden bi b.k olduk saniyolar sonra.
Babamın hastalığımı bildiği halde çok bekledim bir telefon edip geçmiş olsun demesini hatta babam için zeytinyağ istemiştim adresi neyi her şeyi verdim onu bile göndermemişti çok zoruma gitmişti.insanlar genelde zor günlerinde dostlarina ihtiyac duyarlar. Babanızın hastaliginin sizi cok uzdugunu ben bile biliyorken,bi arayip halinizi hatrinizi sorması zor olmamalıydı. Mesafeden dolayı gelemesede telefonla arayip size destek olabilirdi.
Gorüsmek istememekle gayet haklisiniz.
Valla içim rahatladı iyki de görüşmedim .kesinlikle görüşmezdim...iyi gün dostu olmaz...
Gitmezdim madem buluşup kahvaltı etkinliği düzenliyorlar sizide çağrmaları gerekti hadi çağırmadılar sizi arayıp gel görüşelim demesi saçma madem görmek istiyor sizin yanınıza gelmeleri gerekti.Bende aynen bunları düşündüm , gelmesini beklerdim ..
Aynen öyle..Gitmezdim madem buluşup kahvaltı etkinliği düzenliyorlar sizide çağrmaları gerekti hadi çağırmadılar sizi arayıp gel görüşelim demesi saçma madem görmek istiyor sizin yanınıza gelmeleri gerekti.
Önce acmadım o kadar çok bilmediğim no aradı ki o yüzden açtım.ben boyle arkadaşlarımla direk iletişimi kestim ikisiylede görüşmüyorum , iyi gun dostları , işleri oalana kadar sonra haydı eyvallah ,
o tlf açmazdım bile senın yerinde olsam,
1 senedir arayıp sorması telefonlarını bile açmadı , şimdi beni göresi geldi, benim yaptığımı ailesi yapmadı Allah bilsin , babama 1 şişe seytinyagını göndercem diyite göndermemişti.Gitmezdim madem buluşup kahvaltı etkinliği düzenliyorlar sizide çağrmaları gerekti hadi çağırmadılar sizi arayıp gel görüşelim demesi saçma madem görmek istiyor sizin yanınıza gelmeleri gerekti.
Asla görüşmem sadece elimden geleni yaptım ama o kaybetti.Gorusmezdim ne simdi ne de sonra !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?