Arkadasınızla buluşmaya gider miydiniz?

İşte en büyük hatayı da kıyamadagımız için yapıyoruz keşke onlarda bizim gibi düşünebilse.

hala ne yapmalıyım diye soruyo musun? kusura bakmayın ama saf mısınız iyiniyetli misiniz anlam veremedim. biri bana soğukluğu bi kere yapar iki kere yapar üçüncüde soğukluk yapabileceği alan bırakmam ona. ama maşallah siz herşeye razı gibisiniz hala görüşsem mi diyosunuz

gitme yani söylenecek tek şey.

cnm bu zaman böyle
hic üzülme çoğumuz böyle seylerle karşılasiyoruz
bosver

Ben hiç bir şeye razı değilim herkesten farklı yorum yapmak için bu kadar cabalamayın.

Hepinize teşekkür ederim, ben gitsem mi acaba diye diğer arkadaşlarım için düşünmüştüm, sırf bu arkadaş yüzünden gitmedim, ben bu arkadaşıma mesafemi çoktan koydum ama işte bi anda silip atamadım en yakın arkadasımdı sırdasımdı , evlendikten sonra değişmişti o kadar çok laf söylemiştim ama hiç birini üzerine alınmamış demekki görüşmüyordum ama bu saatten sonra da asla görüşmem ,

Telefonunu açmazdım, hadi açtım yanlışlıkla ya canım şu an meşgulum ben seni arıycam derdim, hadi diyemedim buluşmazdım :) neticede hayır buluşmam

Tabiki HAYIR

Ben o telefonu açmazdım bile gitme bence de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…