• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadasınızla buluşmaya gider miydiniz?

Bende de vardı böyle iyi gün dostları ama ben mahkemesi olur giderdim, hastalığı olur giderdim, derdi olur hemen koşardım.
Bana attıkları kazıklara rağmen de affederdim, demek ki psikolojim iyiymiş o zamanlar.

Şimdi gitmeyi bırakın, hak ettikleri sözleri de duyuyorlar artık.
İyi yapmışsınız, hatta açmayın bile telefonunu.
Bende aynı sizin gibi yapıyordum ama kazık attı bana ,bundan sonra asla..

asla gorusmem
arama sen de bir daha
ben kac yıllık dostumu sildim
gerci o iyi günümde yoktu yanımda
aman salla ya

Babamın hastalığımı bildiği halde çok bekledim bir telefon edip geçmiş olsun demesini hatta babam için zeytinyağ istemiştim adresi neyi her şeyi verdim onu bile göndermemişti çok zoruma gitmişti.

Boşverin o zaman demek ki kotü gün dostu degilmiş. Kafanıza takmaya bile degmez

Siz buna hala arkadaş diyorsunuz.. ben gitmezdim ve telefonunu da açmazdım. Yabancı bile geçmiş olsun diyor...
1 senedir aradım açmadı hep meşgul atıyordu bi sorun var sanıp ara ara arıyordum yine cvb yok bende iletişimi tamamen kesmiştim zaten açıkçası sildim zaten görüşmüyorum, bundan sonrada hiç görüşmem.

Hemen konuya girmek istiyorum , benim çok yakın bi arkadaşım vardı ben bu kızın her döneminde yanında oldum, her zaman arayan soran ben oldum, doğumuna kadar gitmiştik 1200 kmlik mesafelik yere..

Neyse işte ben arkadaşıma kırıldım hem de çok kırıldım babam hasta oldu bir kere olsun aramadı, en zor günlerimde aradım bana telefonlarını açmadı hep meşgule atiyordu bidaha da dönüş yapmıyordu kendine gelince aradığında hemen acacaktım yoksa küsüyordu. ben de mesafemi koymuştum yaklaşık bir senedir görüşmüyordum ama ara ara yinede arıyordum ama hiç cvb yok..!

Bugün beni aradı sok oldum 1 seneden sonra açtım ,bulundugum şehre gelmişler adliyedeki bütün arkadaşlarla toplanıp görüşmüşler, kahvaltı yapmışlar , akıllarına ben gelmişsim bir de seni görelim öyle gidelim dediler, ayak üstü görmek istiyorkar, ben de gelemem k.bakma babamın yanındayım dedim, siz olsanız görüşür müydünüz, bunca zaman aramadı sormadı , memlekete gelince ben geldim aklına ve gezmişler tozmuslar gider ayak beni görmek istedi biraz zoruma gitti açıkçası ne yapayım.?
Görüşmezdim ama ona da nedenini söylerdim

Hemen konuya girmek istiyorum , benim çok yakın bi arkadaşım vardı ben bu kızın her döneminde yanında oldum, her zaman arayan soran ben oldum, doğumuna kadar gitmiştik 1200 kmlik mesafelik yere..

Neyse işte ben arkadaşıma kırıldım hem de çok kırıldım babam hasta oldu bir kere olsun aramadı, en zor günlerimde aradım bana telefonlarını açmadı hep meşgule atiyordu bidaha da dönüş yapmıyordu kendine gelince aradığında hemen acacaktım yoksa küsüyordu. ben de mesafemi koymuştum yaklaşık bir senedir görüşmüyordum ama ara ara yinede arıyordum ama hiç cvb yok..!

Bugün beni aradı sok oldum 1 seneden sonra açtım ,bulundugum şehre gelmişler adliyedeki bütün arkadaşlarla toplanıp görüşmüşler, kahvaltı yapmışlar , akıllarına ben gelmişsim bir de seni görelim öyle gidelim dediler, ayak üstü görmek istiyorkar, ben de gelemem k.bakma babamın yanındayım dedim, siz olsanız görüşür müydünüz, bunca zaman aramadı sormadı , memlekete gelince ben geldim aklına ve gezmişler tozmuslar gider ayak beni görmek istedi biraz zoruma gitti açıkçası ne yapayım.?
Ben enson böle bi kaç arkadaşımın numarasını sildim babam ölmüş bi başsağlığı dilemeyen insan benim arkadaşım olamaz dedim sildim valla oh missss

1 senedir aradım açmadı hep meşgul atıyordu bi sorun var sanıp ara ara arıyordum yine cvb yok bende iletişimi tamamen kesmiştim zaten açıkçası sildim zaten görüşmüyorum, bundan sonrada hiç görüşmem.

Bir sorunu varsa kendi arasın ben olsam hiç aramazdım:)

trip atmak yerine neden açıkça konuşmuyorsunuz?
sen beni hiç aramıyorsun, şunu bekledim bunu bekledim şimdi ayaküstü mü aklına geldim diye niye neden söylemiyorsunuz?

trip atmak yerine neden açıkça konuşmuyorsunuz?
sen beni hiç aramıyorsun, şunu bekledim bunu bekledim şimdi ayaküstü mü aklına geldim diye niye neden söylemiyorsunuz?
Ben onu öncesinde kaç kere dedim aradıkca açmadı acmayınca msj attım çok şey söyledim ama karsımada bunları algılayan bir arkadaş yok kimseyi takmıyor, hiç bişey olmamış gibi davranmaya devam ediyor, buraya kısaca yazdım ama k.bakmam babamın yanındayım yeni mi geldim aklına diyip kapattım yüzüne bidaha aradı acmadım.

Back
X