Hemen konuya girmek istiyorum , benim çok yakın bi arkadaşım vardı ben bu kızın her döneminde yanında oldum, her zaman arayan soran ben oldum, doğumuna kadar gitmiştik 1200 kmlik mesafelik yere..
Neyse işte ben arkadaşıma kırıldım hem de çok kırıldım babam hasta oldu bir kere olsun aramadı, en zor günlerimde aradım bana telefonlarını açmadı hep meşgule atiyordu bidaha da dönüş yapmıyordu kendine gelince aradığında hemen acacaktım yoksa küsüyordu. ben de mesafemi koymuştum yaklaşık bir senedir görüşmüyordum ama ara ara yinede arıyordum ama hiç cvb yok..!
Bugün beni aradı sok oldum 1 seneden sonra açtım ,bulundugum şehre gelmişler adliyedeki bütün arkadaşlarla toplanıp görüşmüşler, kahvaltı yapmışlar , akıllarına ben gelmişsim bir de seni görelim öyle gidelim dediler, ayak üstü görmek istiyorkar, ben de gelemem k.bakma babamın yanındayım dedim, siz olsanız görüşür müydünüz, bunca zaman aramadı sormadı , memlekete gelince ben geldim aklına ve gezmişler tozmuslar gider ayak beni görmek istedi biraz zoruma gitti açıkçası ne yapayım.?