• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadasınızla buluşmaya gider miydiniz?

Ben de arkadaslarima ayni senin gibi verici ve iyi niyetliyim.
Ama agzima da ederler ayni bunun gibi.
Gitmemen dogru olmus.
Benim de var boyle acmayan degil ama degisen bir arkadasim.Az da olsa gorusuyoruz.Koca bulup beni unutmustu.Ama simdi yeni yeni akli basina geliyor.Doydular galiba birbirlerine.Bir de esi mesafe koydurmustu baska biri olsa gorusmezdi ben kiyamiyorum.
İşte en büyük hatayı da kıyamadagımız için yapıyoruz keşke onlarda bizim gibi düşünebilse.

hala ne yapmalıyım diye soruyo musun? kusura bakmayın ama saf mısınız iyiniyetli misiniz anlam veremedim. biri bana soğukluğu bi kere yapar iki kere yapar üçüncüde soğukluk yapabileceği alan bırakmam ona. ama maşallah siz herşeye razı gibisiniz hala görüşsem mi diyosunuz

Hemen konuya girmek istiyorum , benim çok yakın bi arkadaşım vardı ben bu kızın her döneminde yanında oldum, her zaman arayan soran ben oldum, doğumuna kadar gitmiştik 1200 kmlik mesafelik yere..

Neyse işte ben arkadaşıma kırıldım hem de çok kırıldım babam hasta oldu bir kere olsun aramadı, en zor günlerimde aradım bana telefonlarını açmadı hep meşgule atiyordu bidaha da dönüş yapmıyordu kendine gelince aradığında hemen acacaktım yoksa küsüyordu. ben de mesafemi koymuştum yaklaşık bir senedir görüşmüyordum ama ara ara yinede arıyordum ama hiç cvb yok..!

Bugün beni aradı sok oldum 1 seneden sonra açtım ,bulundugum şehre gelmişler adliyedeki bütün arkadaşlarla toplanıp görüşmüşler, kahvaltı yapmışlar , akıllarına ben gelmişsim bir de seni görelim öyle gidelim dediler, ayak üstü görmek istiyorkar, ben de gelemem k.bakma babamın yanındayım dedim, siz olsanız görüşür müydünüz, bunca zaman aramadı sormadı , memlekete gelince ben geldim aklına ve gezmişler tozmuslar gider ayak beni görmek istedi biraz zoruma gitti açıkçası ne yapayım.?
gitme yani söylenecek tek şey.

Çok doğru mesafeler işte çoğu şeyi bitirem, bilmiyorum işte insanları çok önemsiyorum herhalde, kendime en yakın bulduğum arkadaşım dı daha doğrusu ben öyle zannetmişsim üzüldüm sadece yaptıklarıma,

cnm bu zaman böyle
hic üzülme çoğumuz böyle seylerle karşılasiyoruz
bosver ;)

hala ne yapmalıyım diye soruyo musun? kusura bakmayın ama saf mısınız iyiniyetli misiniz anlam veremedim. biri bana soğukluğu bi kere yapar iki kere yapar üçüncüde soğukluk yapabileceği alan bırakmam ona. ama maşallah siz herşeye razı gibisiniz hala görüşsem mi diyosunuz
Ben hiç bir şeye razı değilim herkesten farklı yorum yapmak için bu kadar cabalamayın.

Hepinize teşekkür ederim, ben gitsem mi acaba diye diğer arkadaşlarım için düşünmüştüm, sırf bu arkadaş yüzünden gitmedim, ben bu arkadaşıma mesafemi çoktan koydum ama işte bi anda silip atamadım en yakın arkadasımdı sırdasımdı , evlendikten sonra değişmişti o kadar çok laf söylemiştim ama hiç birini üzerine alınmamış demekki görüşmüyordum ama bu saatten sonra da asla görüşmem ,

Telefonunu açmazdım, hadi açtım yanlışlıkla ya canım şu an meşgulum ben seni arıycam derdim, hadi diyemedim buluşmazdım :) neticede hayır buluşmam

Hemen konuya girmek istiyorum , benim çok yakın bi arkadaşım vardı ben bu kızın her döneminde yanında oldum, her zaman arayan soran ben oldum, doğumuna kadar gitmiştik 1200 kmlik mesafelik yere..

Neyse işte ben arkadaşıma kırıldım hem de çok kırıldım babam hasta oldu bir kere olsun aramadı, en zor günlerimde aradım bana telefonlarını açmadı hep meşgule atiyordu bidaha da dönüş yapmıyordu kendine gelince aradığında hemen acacaktım yoksa küsüyordu. ben de mesafemi koymuştum yaklaşık bir senedir görüşmüyordum ama ara ara yinede arıyordum ama hiç cvb yok..!

Bugün beni aradı sok oldum 1 seneden sonra açtım ,bulundugum şehre gelmişler adliyedeki bütün arkadaşlarla toplanıp görüşmüşler, kahvaltı yapmışlar , akıllarına ben gelmişsim bir de seni görelim öyle gidelim dediler, ayak üstü görmek istiyorkar, ben de gelemem k.bakma babamın yanındayım dedim, siz olsanız görüşür müydünüz, bunca zaman aramadı sormadı , memlekete gelince ben geldim aklına ve gezmişler tozmuslar gider ayak beni görmek istedi biraz zoruma gitti açıkçası ne yapayım.?

Tabiki HAYIR

Ben o telefonu açmazdım bile gitme bence de

Back
X