• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama arkadaşlar 4. aşılamaya 2. startı verdik.

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
sen sürekli yatıyomusun..ben yatmıyorum ama hiçbir iş yapmıyorum annemdeyim...kafama göre takılıyorum....kapıda dışarı çıkmadım aşılama olduktan sonra.....birde benim kasıklarım ağrıyınca bacaklarıma vuruyo sana da oluyomu.........

neyse canım şimdilik by..ablamın pc de işleri varmış..kendine ii bak ..bebişide...:dance:ben gece gelirim yine...

sen sürekli yatıyomusun..ben yatmıyorum ama hiçbir iş yapmıyorum annemdeyim...kafama göre takılıyorum....kapıda dışarı çıkmadım aşılama olduktan sonra.....birde benim kasıklarım ağrıyınca bacaklarıma vuruyo sana da oluyomu.........

yok canım sürekli yatmıyorum ama tv seyrederken uzanarak seyrediyorum... ben bir markete gittim, birde 2 gün önce arkadaşlarım geldi onlara hazırlık felan yani herşeye normal devam ediyorum...kendime dikkat ederek tabi. ne güzel sen annenin yanındaymışın benim burda yakınım yok herşeyi kendim yapıyorum malesef.. kasıklarım ağrıdığında yatıyorsam yada oturur vaziyetdeysem pc başında kalkınca böyle belden bacaklarıma hafif kasılma oluyor ama çok yatmakdan yada çok oturdum pc başında ondan diye düşünüyorum...
hadi güle güle canım sende kendine iyi bak..a.s akşam gelebilirmiyim bilmiyorum bugün gece pc eşimin tekelinde olacak ..:roflol:

neslihan nerelerdesin canım?.. senin sonuç yarın belli olacaktı heralde.. hadi bakalım şansın bol olsun.. bende 23'ünde öğreneceğim.. şimdiye kadar gebeliği gösteren hiç bir belirtide olmadı bende.. ya hayırlısı ne diyelim kısmet.. sonucu öğrenince yaz tamammı.. hadi kendine iyi bak.

kızlar bilg bozuk olduğu için giremiyorum sonucu yarın olumluda olsa olun-msuzda olsa mutlaka bilriricem. şimdilik by....

ayyy çok sevindim kız
kendıne dıkkat et sakın iş falan yapma

ALLAh TAMAMIN ERDIRSIN CANIM BILIYOSUN BEN BU SITENIN TAKIPCISIYIM SENIN KENDINE DAHA İİ BAKMAN GERREKIYO LUTFEN DIKKAT ET OK

ALLAh TAMAMIN ERDIRSIN CANIM BILIYOSUN BEN BU SITENIN TAKIPCISIYIM SENIN KENDINE DAHA İİ BAKMAN GERREKIYO LUTFEN DIKKAT ET OK

canım teşekkür ediyorum değerim düşükmü?? bir de felaket gribim....gerçi bu benim 3. hamileliğim
ilk ikisi düştü...inşallah buna bişey olmaz...................

ewet canım benim ilk iki aşılamam tuttu ama malesef kürtaj oldum 3. tutmadı:((bu da 4. artık olmassa tüp bebek..kabızlık yüzünden psikolojim iice bozuldu hiçbişey yiyemiyorum yediğimde boğazıma diziliyoo..rezene iiçebilirsin demişti doktorum ama ben pek kullanmak istemiyorum...

canim madem tutmustu neden kurtaj oldun????

ilk aşılamamda 2 yumurta eşim sperm sayısı 8 milyondu tuttu
ikincide 3 yumurtam vardı eşimin sperm sayısı 10 milyondu tuttu
3.aşılama 3 yumurta sperm sayısı 29 milyondu tutmadı
4. aşılama 3 yumurta sperm sayısı 10 milyon inşallah hayırlı sağlıklı bir şekilde tutar

canim bu sperm sayilari yikamalidan sonraydi dimi???ayy cok soru sordum sana ama cevaplarsan sevinirim!!a.s.

canim bu sperm sayilari yikamalidan sonraydi dimi???ayy cok soru sordum sana ama cevaplarsan sevinirim!!a.s.

teşekkürler canım.....ewet hepsi yıkandı....kürtaj olmamın sebebi kese gelişmemişti ve birde kanamam başlamıştı o yüzden kürtaj oldum....sana da buarada çok geçmiş olsun,demekki hayırlısı böyleymiş sakın moralini bozma canım...inşallah benimde tamamına erer.......

canim toparlandim biraz ocakta yeniden asilama deniycem insallah senin bu sefer tamamina erer canim ...sizin sorun neydi nened asilama onerildi????

neslihan hayırlı uğurlu olsun canım..Allah tamamına erdirsin..kucağına aldığın günleride burda bizlerle paylaşıresın inşallah......

arkadaşlar ben aranıza yeni atıldım ben iki kere düşük yaptım nedenleri arştırıldı genetik testte bi problem yok.ayrıca zor hamile kaşıyorum 6 senelik evliyim ve 2 kere hamile kaldım.ikincisi aşılamayla oldu ama düştü. kanda pıhtılaşma olabiliyomuş ve bebek beslenemiyomuş.onun için her güm asprin içiyorum.ve 2 ay önce laparoskopi yapıldı.şimdi lenfosit aşısı oluyorum.dün adet sancısı gibi bi ağrım oldu fakat adetime daha var acaba hamile olabilirmiyim.buna benzer şey yaşayan varsa bana yardımcı olabilirmi

Back
X