- Konu Sahibi EylemHemsire
-
benim kendi arkadasım bankaya girmeye calısıyordu
daha dogrusu sevglısı zorla gır dıyordu.
nıye cunku sevgılısı müdürle konusmus gelsin soruları verırız formalıteden yani gırsın yeter demıs.
ben de dedım tamam da baskaları o sınava calıscak kazanamayacak sen calısmadan gıreceksın
kul hakkı olmaz mı?
herkes artık boyle gırıyor dedı
ben daha bır sey dıyemedım
Soruyu alanıda verenide şikayet edin,adaleti sağlamış olursunuz.
Alışmayacağız,ses çıkaracağız.
bir laf var ya ananı ağlatan kadı kimi kime şikayet edeyim bunlar normal şeyler artık
bu tür seylerden Allahtan korkarım ya sonucta o parayı ömür boyu yıyeceksın cocuklarında yıyecek ne malum baslarına bır sey gelmeyecegı netıcede kul hakkı ya.
bu kpss mesela her zaman soruları calıyorlar ya haram olsun hakkım verene de alana da.
kazanamayacaksam da hakkımla kazanamayım dıyorum hep
belkide soruları alma imkanımız olmadığı için böyle söylüyoruz ben açık konışıyım imkanım olsa alırım soruları kimseninde hayır diyeceğini sanmıyorum
ben almam Allahn izniyle almam ama alanada haram ettım
nıye yalan soyleyım ki ömür boyu mılyonlarca ınsanın hakkına nıye gıreyım ki
yalan söylüyosunuz demiyorum zaten şöyle düşün çık sokağa dünyanın en zengin insanı olsanız ilk yapacağınız şey ne olurdu diye sor insanlara fakirlere yardım ederim der ama kapı komşusu acından inliyodur belki o adamın bir tas çorba götürmez lafa gelince en bonkör en gözü kara en bilmem ne bizleriz ama icraat sıfır tabi bunları size yada bir başkası için demiyorum kendimide içine katarak herkes için diyorum
bugün arkadaşlarımla oturup konusuyorduk
içlerinden 2sinin ablasının bir tanıdığı varmış bu şahıs bir kamu kurumunda müdürmüş
bu arkadaşlarım karşıma geçip ablam x beyle görüştü mülakat sorularını bize verecek dediler
ağzım açık kaldı
benim tanıdığım yok, kimsem yok öleyim mi yani?
yalan söylüyosunuz demiyorum zaten şöyle düşün çık sokağa dünyanın en zengin insanı olsanız ilk yapacağınız şey ne olurdu diye sor insanlara fakirlere yardım ederim der ama kapı komşusu acından inliyodur belki o adamın bir tas çorba götürmez lafa gelince en bonkör en gözü kara en bilmem ne bizleriz ama icraat sıfır tabi bunları size yada bir başkası için demiyorum kendimide içine katarak herkes için diyorum
kpss icin dilekce falan yazmak onlar bos seyler
sız sanıyor musunuz ki acıpta lutfedıp okuyorlar?
ne icin okuyacaklar kendı pisliklerıne evet bunu yaptık demek icin mi?
yok arkadaslar bosa 1 2 lıra verıp dılekce gondermeyın ordan da kazanıyor ösym
her sey onların lehine!!
Yapmayın ya bu konuda yargıya düşmüş ve cezası verilmiş örnekler çok.
Bildiğim bir doğru varsa o da iyiler kötüler kadar cesur olmadığı sürece bu memleketten bi cacık olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?