- Konu Sahibi EylemHemsire
-
evet oyle ınsanlar var yok demıyorum hatta cogu ınsan boyle.
benım kpssde 20 netım eksık cıktı 20 net ne demek ya?
belki 20 netımı gerı verselerdı de kaznamayacaktım bılemıyorum ama kazanamamayı da hakkımla ısterdım
benım canım yandı bılıyorum
o yuzden haram ettım ve almam
sizde haklısınız ama şu zamanda onlar daha haklı çünkü onlar bizden güçlülüler adamlar soruları sattılar 20 tane birinci çıktı sorulara şifre koydular istediklerini sınav birincisi yaptılar siz hala feryat figan benim hakkım diyosunuz sizin bizim ve bizim giblerin bi hakkı yok ben bunu biliyorum ve bunu söylüyorum haa ben onların yerinde olsam daha beterini yapmazmıyım :) hemde nasıl yaparım ama malesef öyle bir imkan yok sizde geçmiş olsun ha sanmayınki bir yerde memurum yada çok zenginim yada onlarla bağlantım var hiç biri yok özel sektörde asgari ücrete çalışan arada sırada devletin açtığı sınavlara girip şansını deneyen bir insanım sizin gibi :)
sizde haklısınız ama şu zamanda onlar daha haklı çünkü onlar bizden güçlülüler adamlar soruları sattılar 20 tane birinci çıktı sorulara şifre koydular istediklerini sınav birincisi yaptılar siz hala feryat figan benim hakkım diyosunuz sizin bizim ve bizim giblerin bi hakkı yok ben bunu biliyorum ve bunu söylüyorum haa ben onların yerinde olsam daha beterini yapmazmıyım :) hemde nasıl yaparım ama malesef öyle bir imkan yok sizde geçmiş olsun ha sanmayınki bir yerde memurum yada çok zenginim yada onlarla bağlantım var hiç biri yok özel sektörde asgari ücrete çalışan arada sırada devletin açtığı sınavlara girip şansını deneyen bir insanım sizin gibi :)
beklemiyorumki beklediğim zamanıma yazık ettim/ ettik zaten
güler misin ağlar mısın
bu seneki sınavdan 22 trilyon atmış ösym hazineye
bakar mısınız resmen alacağı 3 5 kadrodaki memurun 10 yıllık maaşı
siz ne diyorsunuz sınava 2 milyon insan giriyor bu sınava giren herkese kalem veriyorlar şeker veriyorlar kutu içinde bu kutunun maliyeti nedir 75 krş bunu yapan adam devlete 2 liradan satsa ki satıyodur sadece ösym zengin olmuyor özel kişilerde iyi para kazanıyor :)
keşke elinde fırsatı olan bu kötülüğü yapmasa saman altından su yürütmeseler
ben kendi bacağımı kurtarayımda ne olursa olsun demek bu işte
o halde başkalarına kızıp dert yanmaya hakkınız yok...dua edin elinize fırsat geçsin...ve size inanılmaz gelse de daha beterini yapmayacak insanlar var ...
ama malesef bu böyle ben neden böyle söylüyorum sizin çevrenizdede vardır arkadaşınız akrabanız eşiniz dotunuz memur olan benim var bunlar memur olduktan sonra bunlara bişey geldi dili söylemiyor ama heryerinden akıyor kibir ben oldum sen adammısın havası olduğuda polis yada gardiyan küçümsemiyorum ama onların büyüttüğü kadar bişey değil bunlar bu yüzden ben bunları söylüyorum bu insanlar yüzünden
ne kalemi ya ici bos resmen 2 dkkada bır actım cıktıgımda kalemın yarısı elımdeydi
silgide guzel sılmıyordu hart hart ses gelıyordu resmen
ne kalemi ya ici bos resmen 2 dkkada bır actım cıktıgımda kalemın yarısı elımdeydi
silgide guzel sılmıyordu hart hart ses gelıyordu resmen
kıyamam ya o da yere düştü demekhayatımda bu kadar dandik bir silgi, kalemtraş ve kalem görmedim
hele verdikleri peçete kağıt gibi semsertti
birde şeker vermişler onuda yiyecektim ki yere düştü gözleri kaldı heralde :))
işte insanların ticaret zekasına bakın insanlara hem siz kopyacısınız biz önlem alıyoruz diyolar hem kopyaları kendi yepıyolar hemde birileri bununla zengin oluyo bu insanlarda ahmet mehmet değil türkiyenin yöneticileri
evet maalesef şartlar nedeniyle bu duruma geliyor
ama hakedene lafımız yok bileğiyle hakkıyla kazansın ondan sonra bana gelsin hava atsın amenna
ama benim tanıdığım var her halukarda yolumu bulurum diyen adamlar beni hayattan okuduğum okullardan soğuttu resmen
hayatımda bu kadar dandik bir silgi, kalemtraş ve kalem görmedim
hele verdikleri peçete kağıt gibi semsertti
birde şeker vermişler onuda yiyecektim ki yere düştü gözleri kaldı heralde :))
kıyamam ya o da yere düştü demek
tüh nasıl akıl edemedim ben bunuişte orda o şekeri yerden alıp yiyecektiniz okunmuş şeker o :) yiyenler daha başarılı bende yememiştm sonradan uyandım :)
Allahtan önlem alıyorlar
acaba almsalar kac tane birinci cıkardı
siz yanlış anladınız önlemi bizim için alıyolar birinci sayısında bir yanlışlık yok
işte insanların ticaret zekasına bakın insanlara hem siz kopyacısınız biz önlem alıyoruz diyolar hem kopyaları kendi yepıyolar hemde birileri bununla zengin oluyo bu insanlarda ahmet mehmet değil türkiyenin yöneticileri
böyle yapanlarda hayattan nasiplerini birgün alırlar. benimde tahammülüm yok bu tarz şeylere ama ne yazıkki ülkemizde bir yerlere böyle varılıyor
evet önlem bizim ıcın
serbestlik kopyacılar icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?