arkadaşlar akıl verin bana...

teyzelik

Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2013
253
5
16
35
Antalya
herkese iyi geceler arkadaşlar. konuma geçiyorum..
arkadaşlar daha önceki konumda belirttiğim gibi görümcemle 7 8 aydır görüşmüyorum. kv mde bizim bulunduğumuz yere geldi...
neyse yılbaşı günü gündüz ben kv min evine yemek falan yapıp götürdüm evinde bi takım problemler var temizlik yapıyolar annesiyle.bende yemek yememişlerdir die bişeyler hazırladım götürdüm. ben daha onun evine girmeden bizde sana geliyoduk dedi. tamam dedim yoldada dedim ki akşam eşimle dışarı falan çıkacağız. duş almadan kuaföre gitmeden size bi bakayım dedim kvme...
bize geldik. yemek yediler.. sonra bana kv dedi ki:kızımla neden konuşmuyosun. bak hamile kalınca çok değişti vs. gibi şeyler dedi.bende dedim ki: anne kızın bu sefer çok ayıp etti. ben onun her haltını çektim sustum tepeme çıktı dedim. gece 10 da geldi 11 geldi. beni rahat bırakmadı. benimde işim gücüm oluyo. arkadaşlarım vs. var ben hergün onumu avutucam dedim..
kv de kızını savunuyo falan bak kızımla anlaşamazsan oğlumlada mutlu olamazsın dedi. bende dedim ki bizim X ile mutluluğumuz senin kızına bağlıysa X beni bugun boşasın umurumda bile değil bu nedenden mutsuz olacaksa kaybeden oğlun olur ben bişey kaybetmem dedim.sonra biraz o bana sesini yükseltti bende ona yükselttim. çünkü bu lafları çok canımı sıktı. en son da ben de görümcemle anlaşamam ama sık sık görüşürüm dedi bende anne pardon sen X halayla bayramdan bayrama zor görüşürsün senin sıklığın bu mu valla X hala sizin hayatınızın hiç bi anında bile yok dedim tabi kv çıldırdı bu laflara.. çok sinirlendim arkadaşlar.
şimdi size sormak istediğim artık kv me karşı nasıl bi tavır takınmalıyım? akıl verin bana..benim buraya gelmemi de istememişsin ben duydum dedi bana bende anne kızının ağzıyla konuşma benimle. eğer bana değilde duyduğuna inancaksan inan bişey diyemem dedim. pazartesinden beri bizde kalmıyo maaşallah :nazar: yılbaşı akşamıda beni istiyo tele bişey olmamış gibi konuşuyo. bende kısa kestim konuşmayı eşime verdim. bu kadın beni çok yoruyo kafayı yicem... sinir oluyorum kvme :47: arkadaşlar hakkınızı helal edin uzun oldu...

Canm allh sabır versin ilk önce
Bu kv görümceler neden böle anlamıyorum
Şimdi anneler hep ewlatlarını korur
Kötü yönden düşünme canm bnm biraz sakin ol saglıklı düşün
Kv kızmla iyi olmassan oglumlada olamaddın sözünü bi tehdit olarak algılama hani belki aranzda ğroblm olur oda eşinin kardeşi sonuçta aranızda sıkıntı olur demk istemiştir
İyiyle herkes anlaşır canım
Olgun ol güçlü ol dik dur
Ve kv veya görümceyle laf dalaşına asla girme konuyu kısa kes bnce hani onu duymazdan geliyomuş havasına gir ve hissettir
Bu kv cıldırtır
Görümceyle aranzda nd geçti bilmiyorum ama kesinlikle samimi ılmamk lazım onu biliyorum
En iyisini sen bilirsin taviz verme ama çemkirme :)))
Sakin ol ama kendinide ezdirme
Heyyy Allhım biraz rahat durun :))) kv kaynıyor arkadas

Canm allh sabır versin ilk önce
Bu kv görümceler neden böle anlamıyorum
Şimdi anneler hep ewlatlarını korur
Kötü yönden düşünme canm bnm biraz sakin ol saglıklı düşün
Kv kızmla iyi olmassan oglumlada olamaddın sözünü bi tehdit olarak algılama hani belki aranzda ğroblm olur oda eşinin kardeşi sonuçta aranızda sıkıntı olur demk istemiştir
İyiyle herkes anlaşır canım
Olgun ol güçlü ol dik dur
Ve kv veya görümceyle laf dalaşına asla girme konuyu kısa kes bnce hani onu duymazdan geliyomuş havasına gir ve hissettir
Bu kv cıldırtır
Görümceyle aranzda nd geçti bilmiyorum ama kesinlikle samimi ılmamk lazım onu biliyorum
En iyisini sen bilirsin taviz verme ama çemkirme :)))
Sakin ol ama kendinide ezdirme
Heyyy Allhım biraz rahat durun :))) kv kaynıyor arkadas

canım tsk ederim yorumun için.
görümcemin doğum gününü kutlamadığım için, hep bize gelen görümcemi 3 kere evime kabul edemediğim için (evde yoktum), beni eşime şikayet etti. o günde eşimde evdeydi tesadüf. teli aldım elinden tartıştık telde. sonra ban dedi ki benn zaten seninle görüşmek istemiyorum abimle yalnız görüşücem vs. dedi.bunlada kalmadılar kp i doldurmuşlar. eşimlede gerildik ben ailemi çağırdım. vs vs gibi olaylar p günden sonra konuşmadım konuşmakta istenmiyorum. diğer konularıma bakrsan canım anlarsın..

iyi niyetle aranızı düzeltmeye çalışacağına kızımla anlasamazsan oğlumlada mutlu olamazsın demek ne demek yahu.sanada bravo kendini ezdirme canım.bidahada görümce konusunu açarsa sen karışma anne bu konuya yoksa seninlede aramızda problem olacak de.konusmak istemiyorum bu konuyu de.azıcık aklı varsa seninle kötü olmak istemiyorsa bidahada bu şekilde bu konuyu konusmaz seninle.

hiç anlamıyorum neden böyle bu kvdeler.güzellikle sizi barıştırmaya çalışsa ne kadar güzel bi örnek olurdu.ama hep yılan gibi sokacaklar işte :47:

Baktım canm bnce mesafe koymakla en iyisini yapıyosun elinle arana nifak tohumu ekecek kim olursa olsun uzak durmalısın
Ama küs olmayın müslümanın müslümana küslüğünün 3 günden fazlası haramdır
Canm konuş ama tawrını koy dedıgım gıbı mesafeni koru ölene kadar bu böle gitmez
Siz hep yüzyüze bakacaksınız ömrünü sürekli bunları düşünerek ziyan mı edeceksin
Eskisi gibi olmayacagını ama bölede dewam etmiyecegini hissettıren bi dawranış sergıle bnce
Kv kp görümceye eltiye kısaca insanlar laf anltmk zordur bunu iyi bilnlerden biride sensin canm
Sabır sukunet iyilik dogurur
Cok konusmak ve sabırsızlık ise gıybet kötülük bitmeyen bela dogurur bunu yasadın biliyosun canm
Eşinle konuş orta yolu nasıl bulabılecegınızı düşünn kım haklı kım haksız degıl olması gerekn ne bunu tartışın ve artık bi ohhh de sıkma canımı artık canm

iyi niyetle aranızı düzeltmeye çalışacağına kızımla anlasamazsan oğlumlada mutlu olamazsın demek ne demek yahu.sanada bravo kendini ezdirme canım.bidahada görümce konusunu açarsa sen karışma anne bu konuya yoksa seninlede aramızda problem olacak de.konusmak istemiyorum bu konuyu de.azıcık aklı varsa seninle kötü olmak istemiyorsa bidahada bu şekilde bu konuyu konusmaz seninle.

hiç anlamıyorum neden böyle bu kvdeler.güzellikle sizi barıştırmaya çalışsa ne kadar güzel bi örnek olurdu.ama hep yılan gibi sokacaklar işte :47:

tskler canım.
inanır mısın bu ilk sayılır hakkımı savunduğum. ben hep susar tamam anne olur anne derdim. baktım sonu yok bunun. eşimede dedim aynen bunları bunları söyledim dedim. eşimde iyi olmuş söylediğn dedi. bizi barıştırmaya falan çalışmasın canım yeter onların bana yaptıkları yaaa. bak saat kaç uyku tutmuyo sinirden. bide eşini yaşadıkları şehirde bırakıp bizim olduğumuz yere geldi bizde 1 gece kaldı. evimde bile kalmasını istemiyorum. bi yüz versem buraya yerleşir allah korusun.. yalanları dolanları kızının aklıyla hareket etmesi beni çıldırtıyo.
benim kv dem önce kendi kv ile görümceleri ile anlaşsın. hepsiyle bayramdan bayrama zor görüşür. o kadar şehir değiişikliği yaptılar kv de aylar sonra duyar. yine ağzını açıp bişey demez..
allah ıslah etsin böyle insanları..

Baktım canm bnce mesafe koymakla en iyisini yapıyosun elinle arana nifak tohumu ekecek kim olursa olsun uzak durmalısın
Ama küs olmayın müslümanın müslümana küslüğünün 3 günden fazlası haramdır
Canm konuş ama tawrını koy dedıgım gıbı mesafeni koru ölene kadar bu böle gitmez
Siz hep yüzyüze bakacaksınız ömrünü sürekli bunları düşünerek ziyan mı edeceksin
Eskisi gibi olmayacagını ama bölede dewam etmiyecegini hissettıren bi dawranış sergıle bnce
Kv kp görümceye eltiye kısaca insanlar laf anltmk zordur bunu iyi bilnlerden biride sensin canm
Sabır sukunet iyilik dogurur
Cok konusmak ve sabırsızlık ise gıybet kötülük bitmeyen bela dogurur bunu yasadın biliyosun canm
Eşinle konuş orta yolu nasıl bulabılecegınızı düşünn kım haklı kım haksız degıl olması gerekn ne bunu tartışın ve artık bi ohhh de sıkma canımı artık canm

canım bu insanlara orta yolu göstermek çok zor. bi azıcık yüzlerine gül tepene çıkıyolar. özellikle görümcem. o yüzden görümcemle en iyisi böyle olmak.doğum yapacak yakında mecbur gidicem. ama samimi olamam. çok konuşamam. içim almıyo canım. eşim arada olmasa hiç birinin dönüpte yüzüne bakmam. çok bıktırdılar..

Oooooo orda durcaz yalan dolanda war hee canm walla sen iyi dayanıyosun ama gülüm nereye kadar böle gitcek bak dua et eşin arkanda
Canm sen bnce artık görünce sadece selam selam
Ama dedıgın gibi yüz gösterme
Çünkü belli cok haddini aşmışş valla canm rabbim yardımcn olsun ne diyeyim bilmm ki :((
Dimagım tutuldu

bu arada söyledim ben artık kıızınla eskisi gibi olamam. ayy birde diyo kızımı tavla biraz. onun bana muhtaçlığı yok benimde ona ne tavlıcam dedim. sanki dalga geçiyo benimle yaa

canım bu insanlara orta yolu göstermek çok zor. bi azıcık yüzlerine gül tepene çıkıyolar. özellikle görümcem. o yüzden görümcemle en iyisi böyle olmak.doğum yapacak yakında mecbur gidicem. ama samimi olamam. çok konuşamam. içim almıyo canım. eşim arada olmasa hiç birinin dönüpte yüzüne bakmam. çok bıktırdılar..

Ewet canm bazu insanlar hadsizdir arsuzdır yüzsüzdür ama dedigim gibi selam ver cık yüzünü asma hiçbiş yokmuş gibi dawran ona tawrını belli et
Yani böle gülüyorum ama sana degil konusuyorum ama sana degil haddini yerini bil der gibi bi tawır
Rahmetli dedem derdiki kızm köpek havlar kuzarsın bışwer havlasın köpeğin hatrına degilde sahibinin hatrına havlasıgını duymassın sende böle eşinin hatrına mecbur bakcan yüzlerine

Oooooo orda durcaz yalan dolanda war hee canm walla sen iyi dayanıyosun ama gülüm nereye kadar böle gitcek bak dua et eşin arkanda
Canm sen bnce artık görünce sadece selam selam
Ama dedıgın gibi yüz gösterme
Çünkü belli cok haddini aşmışş valla canm rabbim yardımcn olsun ne diyeyim bilmm ki :((
Dimagım tutuldu

canım ben sana onların yani kv görümcenin yalanlarını anlatsam anca filmlerde bu kadar profesyonel yalan olur dersin.( ben ve eşim ile ilgili değil).
kv bişey anlatırken yalan olduğunu çok iyi anlıyorum.. kendini akıllı zannediyo ama nafile..
eşimde beni haklı bulur çok konu açılmayınca annesine bişey demez..konu açılınca söyler..

bu arada söyledim ben artık kıızınla eskisi gibi olamam. ayy birde diyo kızımı tavla biraz. onun bana muhtaçlığı yok benimde ona ne tavlıcam dedim. sanki dalga geçiyo benimle yaa

Hayy allh ım güldüm he :))
C anm gül geç allah askına senin su saatlerde yha uyuman yada malum işler yapman gerekir tAkma artık kafana ( kızma lafın gelişi dedim malum iş)
Yha dua edelim inş rabbim böle insanlara anlayış akıl fikir versin

Ewet canm bazu insanlar hadsizdir arsuzdır yüzsüzdür ama dedigim gibi selam ver cık yüzünü asma hiçbiş yokmuş gibi dawran ona tawrını belli et
Yani böle gülüyorum ama sana degil konusuyorum ama sana degil haddini yerini bil der gibi bi tawır
Rahmetli dedem derdiki kızm köpek havlar kuzarsın bışwer havlasın köpeğin hatrına degilde sahibinin hatrına havlasıgını duymassın sende böle eşinin hatrına mecbur bakcan yüzlerine

ahh eşim ahh o olmasa yada ona olan sevgim olmasa... çoktan bitmişti herşey..
rabbim yuvalarımızı korusun. (amin)

canım ben sana onların yani kv görümcenin yalanlarını anlatsam anca filmlerde bu kadar profesyonel yalan olur dersin.( ben ve eşim ile ilgili değil).
kv bişey anlatırken yalan olduğunu çok iyi anlıyorum.. kendini akıllı zannediyo ama nafile..
eşimde beni haklı bulur çok konu açılmayınca annesine bişey demez..konu açılınca söyler..

Eşinin bu tawrı tutumu çok güsel haklının yanında olması yani :))
Bence kendini yıpratma şimdi onlar bi tarflarından soluyarak uyuyor sen ne yapsam diye hiç tanımadıgın insanlardan fikir almk istiyosun saat 3:30 bnm kalkmama 3 saat kalmış bu arada :1::9:
Neyse hmcinsimsin seni rahatlatcaksa sabaha kadar konusurz:))
Duada ederim senin için canm

Hayy allh ım güldüm he :))
C anm gül geç allah askına senin su saatlerde yha uyuman yada malum işler yapman gerekir tAkma artık kafana ( kızma lafın gelişi dedim malum iş)
Yha dua edelim inş rabbim böle insanlara anlayış akıl fikir versin

malum iş oldu bitti bile :52: şaka bi yana eşimi uyuttum. sonra 2 saat ders çalıştım (kpss ye hazırlanıyorum). birde bu konuyu sizlerle paylaşayım dedi canım..
amin canım amin...

Allahimmm nedir herkesin , Kaynanadan
Gorumceden cektigi......
valla ben anliyamiyorum , cocuklari evlendikten
Sonra neden bukadar tatli oluyo..
gelin neden sevilmiyo , sanki millet zorla
kizlarini veriyo bunlara!
o Gelinlerde ana kuzusunedir bu dusmanlik...

Siz bunlarin yuzunden esiniz le aranizi
Sakin bozmayin..
ve ignore edin el Inizden geldikce.
fazla SIKI FIKI olmayin ..

Eşinin bu tawrı tutumu çok güsel haklının yanında olması yani :))
Bence kendini yıpratma şimdi onlar bi tarflarından soluyarak uyuyor sen ne yapsam diye hiç tanımadıgın insanlardan fikir almk istiyosun saat 3:30 bnm kalkmama 3 saat kalmış bu arada :1::9:
Neyse hmcinsimsin seni rahatlatcaksa sabaha kadar konusurz:))
Duada ederim senin için canm

ayy canım çok tsk ederim. valla allah razı olsun burdaki hanımlardan ve senden. birbirimiz tanımıyoruz ama elimizden geldiği kadarıyla birbirimize yardım etmeye çalışıyoruz. et canım ne olur dua et benim için.
sen uyu hadi. iyi geceler...

malum iş oldu bitti bile :52: şaka bi yana eşimi uyuttum. sonra 2 saat ders çalıştım (kpss ye hazırlanıyorum). birde bu konuyu sizlerle paylaşayım dedi canım..
amin canım amin...

Hee iyi iyide sen bu gidişle zor kazanırsın canm artık kafaya takma bnce gelecegine bak kafayı kpss ver kvkp degil görümceyi silgeç:9:
Ahh bu insanlar yok yerdensorun cıkarırlar bizde görümce olcaz eltiyiz yani ne bilim neden empati kurmayı bilmiyoruz nedennu bnm gelinim eltim veya görümcem diyip özel hayatına dalıp fazlalık yapıyoruz
Neden kv kp derler artık bu ewli bir hayatı var özeli wAr ne bilim şunu var bunu var diyip ewlatlarının huzurlu olması için ugrasmaslar dua etmezlerde bu şekilde nifak sokup ortamı gererler anlamıyorum

Gorumceden cektigi......

Sakin bozmayin..

aynen canım katılıyorum sana. evlenmeden oğulları umurlarında olmaz evlenince nedense bi kıymetli olurlar...

Gorumceden cektigi......

Sakin bozmayin..

Kız menesa korkutuyosun bni arkadasım diger konuyada yorumuna baktım cok sertsin ama ordaki konuda haklısıncanm
Valla senin gibi dobra bi arkadas isterdim yani rabbim istiyorumyani burdn iletilir :1:

Back
X