- 30 Eylül 2011
- 3.013
- 10.790
- 408
- Konu Sahibi angels1991
-
Sığınma evlerini araştır. Ne olsa çocuğun yok. İş bulur çalışırsın. Kendi yağında kavrulursun. Ailem benim yanımda ama olmasalarda tepkim aynı olurdu. Çalışabileceğimin kimseye muhtaç olmadığımın farkındayım. Ailene de desen ben çalılmak istiyorum bunların borcunu ödeyeceğime geleyim size bir faydam olur. Günden güne bu durum seni yer bitirir. Aşığım vazgeçmem demiyorsan ihtimallerini, yapabileceklerini araştır bence.1
senin ailen arkanda ama benim ailem arkamda deil gidemiyorum 3 senelik evlıym bkere evıme gelmedıler
Iyi onlar et yesin sen aç kal şaka gibi kocanın aklı başında mı fedakarlık yapmak zorunda mısınyok ya ne zengını esım 3 mlyar para alıyor aylık 2 mlyarı borçlara gıdıo aylık 1 mılyarıda 500u kıra 500 u elektrık su vs bıde ben fedakarlık yapıorum yememden ıcmemden kısıyorum işte öle
aklı basında deıl eskıden böyle değildi bu su borç meselelerı çıkınca böle oldu fedakarlık yapıorum derken kendım bısey yapmıorum adam para vermıo napım ıdare et dıo kavga edıorm param ıcınmı benle brlıktesın dıor:sIyi onlar et yesin sen aç kal şaka gibi kocanın aklı başında mı fedakarlık yapmak zorunda mısın
Zaten kimse para için evlenmiyor ki ama evde bir şey yokken dışarıya vermek de ne hani çok durumunuz iyi olsa anlayacağım ama by gidişle kocan evliliğinize zarar verecek kadın idare eder de başkasıının borcu için neden idare edesin ki diğer eltiler çok mu kıymetli onlar sefa sürsün sen cefa çekaklı basında deıl eskıden böyle değildi bu su borç meselelerı çıkınca böle oldu fedakarlık yapıorum derken kendım bısey yapmıorum adam para vermıo napım ıdare et dıo kavga edıorm param ıcınmı benle brlıktesın dıor:s
aynende insanın zoruna o gıdıyor zaten hergun bıyerde yemekteler her ay tatildeler bide benım gerızekalıya abısı kredı cektırmıs odemıorda oda bıze kaldı bızım paramızla gezıyolarZaten kimse para için evlenmiyor ki ama evde bir şey yokken dışarıya vermek de ne hani çok durumunuz iyi olsa anlayacağım ama by gidişle kocan evliliğinize zarar verecek kadın idare eder de başkasıının borcu için neden idare edesin ki diğer eltiler çok mu kıymetli onlar sefa sürsün sen cefa çek
Peki ne yapmayı düşünüyorsunaynende insanın zoruna o gıdıyor zaten hergun bıyerde yemekteler her ay tatildeler bide benım gerızekalıya abısı kredı cektırmıs odemıorda oda bıze kaldı bızım paramızla gezıyolar
valla bende bılmıyorum cok bunaldım artık çocukta dusunemıorum bı müddette dusunemıcem heralde bole nereye kadar gider onuda bilmiyorum bide anası buraya tasınıo ev buldular offf offf açayım ağzımı anaına babasına dıorum bıktım artık yeter dıyeyım koparayım ıplerı dıorumPeki ne yapmayı düşünüyorsun
Ben okurken sinirlendim ya nasıl katlanıyorsundegısık adamlardan faizle para almış ne olcak 5 mlyar olmuş 10 10 olmuş 20 suan 150 mlyar borcu var 40ını bız aldık gerıde bı yığın borç var onlar ne olcak olene kdr odıcez sanırım bılmıorum
onuda denedım bacımonuda tamam dedı ılk sonra ıs buldukça kıvırmaya başladı ben senı calıstırmam demeye başladı:SHani hastalık olur ayda nedeni belli bir durum olur yardım edilir ama kimse kusura bakmasın resmen parayı kör kuyuya atiosunuz ses bile gelmiyo daha ne borcu o bile belle de il.para için evlenmeden ama vefa çekmek içinde evlenmeden.ben çalışsam eve bakamıyorum de eşine.
Düzelmezse ki eşin düzelmez ayrılmayı düşünmedin mi bi de aşk evliliği miydivalla bende bılmıyorum cok bunaldım artık çocukta dusunemıorum bı müddette dusunemıcem heralde bole nereye kadar gider onuda bilmiyorum bide anası buraya tasınıo ev buldular offf offf açayım ağzımı anaına babasına dıorum bıktım artık yeter dıyeyım koparayım ıplerı dıorum
Allah sabrını veriyor ama tabı bı yere kadar ben 3 aydır evden dışarı gezmeye cıkmamısımsen dusun gerısını tek gıttıgımız yer anası kalk anama gıdelım dıo gıtmeyıncede kavga edıo benle canımı sıkıo off off Rabbim ne verirse hayırlısını versin kayınpederinde eşindeBen okurken sinirlendim ya nasıl katlanıyorsun
aşk evliliğydi düşündüm ayrılmayıda ne bılım bılmıorum bi pireye bi yorgan yakmayayım diorumDüzelmezse ki eşin düzelmez ayrılmayı düşünmedin mi bi de aşk evliliği miydi
ağzına sağlık aynende öle ama bıtek benımkımı böle olur 6 kardeşler bı benımkı salak cıktıeşin merhametli degıl cnm BAĞIMLI..böle yetiştirildi çünkü..
aynende öleHer gecenin bir sabahı vardır.çok dert edip kendini sıkma.borç yapan mutlu ödeyen mutlu biz burda delirdik sahi nasıl bitecek bu borclarhehe
haber verırımde suan 24 yasındayım 50 de bter sanırım Rabbim ömür verirse yazarım:)Görürsen bize de haber ver o kadar dert ettik:')
Alala enteresan bi erkek tipi daha..incelemeye gönderilmelionuda yaptım kapı orda dıor ama bırakmıo tabı ağzına gelenı soluo benı nankörlükle sucluyo gıt zengın bırını bul evlen dıorparam ıcın bırakıosun beni dio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?