arkadaşlar bana akıl verin

1

senin ailen arkanda ama benim ailem arkamda deil gidemiyorum 3 senelik evlıym bkere evıme gelmedıler
Sığınma evlerini araştır. Ne olsa çocuğun yok. İş bulur çalışırsın. Kendi yağında kavrulursun. Ailem benim yanımda ama olmasalarda tepkim aynı olurdu. Çalışabileceğimin kimseye muhtaç olmadığımın farkındayım. Ailene de desen ben çalılmak istiyorum bunların borcunu ödeyeceğime geleyim size bir faydam olur. Günden güne bu durum seni yer bitirir. Aşığım vazgeçmem demiyorsan ihtimallerini, yapabileceklerini araştır bence.

Iyi onlar et yesin sen aç kal şaka gibi kocanın aklı başında mı fedakarlık yapmak zorunda mısın

Iyi onlar et yesin sen aç kal şaka gibi kocanın aklı başında mı fedakarlık yapmak zorunda mısın
aklı basında deıl eskıden böyle değildi bu su borç meselelerı çıkınca böle oldu fedakarlık yapıorum derken kendım bısey yapmıorum adam para vermıo napım ıdare et dıo kavga edıorm param ıcınmı benle brlıktesın dıor:s

Zaten kimse para için evlenmiyor ki ama evde bir şey yokken dışarıya vermek de ne hani çok durumunuz iyi olsa anlayacağım ama by gidişle kocan evliliğinize zarar verecek kadın idare eder de başkasıının borcu için neden idare edesin ki diğer eltiler çok mu kıymetli onlar sefa sürsün sen cefa çek

aynende insanın zoruna o gıdıyor zaten hergun bıyerde yemekteler her ay tatildeler bide benım gerızekalıya abısı kredı cektırmıs odemıorda oda bıze kaldı bızım paramızla gezıyolar

aynende insanın zoruna o gıdıyor zaten hergun bıyerde yemekteler her ay tatildeler bide benım gerızekalıya abısı kredı cektırmıs odemıorda oda bıze kaldı bızım paramızla gezıyolar
Peki ne yapmayı düşünüyorsun

Hani hastalık olur ayda nedeni belli bir durum olur yardım edilir ama kimse kusura bakmasın resmen parayı kör kuyuya atiosunuz ses bile gelmiyo daha ne borcu o bile belle de il.para için evlenmeden ama cefa çekmek içinde evlenmeden.ben çalışsam eve bakamiyosun de eşine.

Peki ne yapmayı düşünüyorsun
valla bende bılmıyorum cok bunaldım artık çocukta dusunemıorum bı müddette dusunemıcem heralde bole nereye kadar gider onuda bilmiyorum bide anası buraya tasınıo ev buldular offf offf açayım ağzımı anaına babasına dıorum bıktım artık yeter dıyeyım koparayım ıplerı dıorum

Ben okurken sinirlendim ya nasıl katlanıyorsun

onuda denedım bacımonuda tamam dedı ılk sonra ıs buldukça kıvırmaya başladı ben senı calıstırmam demeye başladı:S

Düzelmezse ki eşin düzelmez ayrılmayı düşünmedin mi bi de aşk evliliği miydi

Ben okurken sinirlendim ya nasıl katlanıyorsun
Allah sabrını veriyor ama tabı bı yere kadar ben 3 aydır evden dışarı gezmeye cıkmamısımsen dusun gerısını tek gıttıgımız yer anası kalk anama gıdelım dıo gıtmeyıncede kavga edıo benle canımı sıkıo off off Rabbim ne verirse hayırlısını versin kayınpederinde eşinde

eşin merhametli degıl cnm BAĞIMLI..böle yetiştirildi çünkü..

Her gecenin bir sabahı vardır.çok dert edip kendini sıkma.borç yapan mutlu ödeyen mutlu biz burda delirdik sahi nasıl bitecek bu borclarhehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…