- 25 Aralık 2015
- 231
- 417
- 23
- 44
- Konu Sahibi angels1991
-
restımı cektıgım zman bına komple asagı ınıyor denemedımmı sanıyorsun adam apartmanı bırbırıne katıyor bagırısıyla
senınde Allah yardımcın olsun canım aynı dertten çekiyoruz deseneValla canım moralni bozmak istemem ama bu tipler değişmiyor. Eşim memur aynı zaman da abisiyle ortakti. Sonra işler bozuldu bir iş yerini kapatarak tüm borcu kocama yıktı. 80 bin borç ödedik. Bir kısmını ben kredi çektim ödedim. Tek amacım huzurlu olmakti.eşim akıllarda dedim bu sefer abisi borcum çok intihar etcem dedi.abisin in 5 evi ve arabasi ve 2 is yeri vardı. Neyse bi kredi daha cektik.25 bin 7.500 tl sini ödedi gerisini param yok dedi odemedi onu da biz ödedik. Şimdi 2 yıldır abi kardes konusmuyorlar ancak yine de toz kondurmaz ne Abisine ne ailesine.biz onun borçlarını ödedik o 3 ev daha aldı.
Velhasıl kelam arkadaşım. Kendileri ailesine kırk laf sayar da senin bi sözüne kıyamet kopar.huzurun bozulur kötü olursun.ya hiç birşeye karismayacan ya da huzursuz mutsuz bir evliliğin olcak.benim ki şu an öyle. Aileni evine yuvasına tercih ediyor.onlar yüzünden kavga kıyamet kopuyor.ben ailesiyle tüm bağlarımı kopardım. Ne halleri varsa görsünler.
Bu tipler değişmez 40 kazık yeselerde. Sen canını sıktuğınla kalırsın
Allah yardımcın olsun
konuşmadılar hıc bsy yapmıyolar suanValla ne diyeceğimi bilemedim nasıl bir insan bu böyle yaa resmen seni ezdikce ezmiş. Ailen durumu bilmiyorum mu? Hiç konuşmadılar mı eşin ve ailesiyle?
geçmiş olsun canım yakına geldiklerinde vay haline. saygı çerçevesinde kötü olmadan mesafe koyup bu mesafeyide onlara hissettireceksin. he yüzsüzlerse anlayamayacaklardır o zaman işin daha da zor.ben 3 yıllık evliyim ailesi konu olunca çok merahametli çok ıyı bı kocam var ama ailesi kocamı kullanıyorbabasının ucan kusa borcu var dukkanı kapattılar dükkânları vardı borçların yarısını kocam ustlendı degısık belalı adamlara borçlular evımın eşyasını bıle sattı esım babasının borçlarını ödemek ıcın hep onlar haklı ben haksızım ne solesem batıyor adama bıktım artık ızınlı gunu olur anasına koşar gel dışarı çıkalım gezdıreyım senı demek yok ben 3 aydır evden dışarı çıkmıyorum smdıde bugun anası geldı bıze ev bul dıe 4 tane ev buldular buraya yanıma taşınıyorlar cıldırıcam artık ramak kaldı napıcam ben bana bı akıl verın
evet merhametiEşin senin dışında herkese merhametli anlaşılan
Benim aklım almıyor yaa bir anne baba kızını nasıl bu şekilde yüzüstü bırakır. Hadi eşinin ailesinde ve eşin de vicdan yok. Bir anne baba bunu yapamaz cami avlusundan almadılar sonuçta. Sözü geçen bir akraban yok mu? Onunla konuş bari ne diyeceğimi bilemedim nutkum tutuldu.konuşmadılar hıc bsy yapmıyolar suan
kime ne dicem babam zaten sahıp çıkmıyor annemıkıncı evlılıgını yaptı o hıc karışmıyor bılmıyorum:SBenim aklım almıyor yaa bir anne baba kızını nasıl bu şekilde yüzüstü bırakır. Hadi eşinin ailesinde ve eşin de vicdan yok. Bir anne baba bunu yapamaz cami avlusundan almadılar sonuçta. Sözü geçen bir akraban yok mu? Onunla konuş bari ne diyeceğimi bilemedim nutkum tutuldu.
ben su anlamda dıyorum sızın durumunuzla bızımkısı cok farklı 6 tane abısı var bırı elını surmuyor bı tek bız yapıyoruz onuda gectım galıba gormedın herkezın keyfı yerınde kayınpederımın yanı adam etsız yemek yemıor sen dusun ben solemesı ayıp ac yatıorum adam evde sucuk balık yıyor bızı kullanıyolar yanı anladınmı ben bole dusunuorum duzgun ınsanlar olsalardı gıkım çıkmazdı ve babasıyla knustugum zman benım kocamdan kotusu yok eşyalarımızı bıle sattık bız yerde oturdum ben adam tavır aldı 15 mlyara aldığım eşyalar 1 buçuk mlyara gıttı neden tavır alıyor bılıomusun eşyaları satmısızda 100 lırada sen harçlık yap dememısız anlatabılıyormuyum kullanılmıyormuyuz sence?abılerıne gelnce kredı cektırdıler esıme odemıyolar eltım geliyor benım yanımda dağ evını arayıp gunlugu 250 mılyona rezarvasyon yaptırıyor her gun bır yerde gezıyolar goruorum kullanılmıyormuyuz hala sızce?Sizin konunuza cevap olurmu bilmiyorum ama ben hala ailemin borclarini odemek icin careler ariyorum telefonumu satsam diyorum eşimden alip anneme veriyorum...
Psikolojiyi siz anlayin.
Ki bizim de durumumuz mukkemmel degil. Ailedir sonucta. Insan uzuluyor birsey diyemiyor.
Esiniz hakli demiyorum ama biraz onun acisindan dusunun.
Kayinbabamin isleri cok bozuldu ailede kayinbabama sadece biz destek olduk para uretmeye calistik ve disari cikmadik uzun zaman. Gezme tozma yalan oldu. Esimin moralini duzeltmek icin ve isleri duzeltmek icin cok caba sarfettik. Duzeldimi ?
Hayir ama hala destek olmayaa devam ediyoruz. Sizin durumunuzu tam bilmiyorum.
Amaa esinizin sadece bu borclarla ilgili kullanildigini dusunuyor iseniz yaniliyorsunuz
suan tek yaptıgımkocam olmadan gıtmıorum evlerıne laf sokuyorlar kocamla gıdıp 5 dk oturup geliyoruz onun yanında meleklergeçmiş olsun canım yakına geldiklerinde vay haline. saygı çerçevesinde kötü olmadan mesafe koyup bu mesafeyide onlara hissettireceksin. he yüzsüzlerse anlayamayacaklardır o zaman işin daha da zor.
ben su anlamda dıyorum sızın durumunuzla bızımkısı cok farklı 6 tane abısı var bırı elını surmuyor bı tek bız yapıyoruz onuda gectım galıba gormedın herkezın keyfı yerınde kayınpederımın yanı adam etsız yemek yemıor sen dusun ben solemesı ayıp ac yatıorum adam evde sucuk balık yıyor bızı kullanıyolar yanı anladınmı ben bole dusunuorum duzgun ınsanlar olsalardı gıkım çıkmazdı ve babasıyla knustugum zman benım kocamdan kotusu yok eşyalarımızı bıle sattık bız yerde oturdum ben adam tavır aldı 15 mlyara aldığım eşyalar 1 buçuk mlyara gıttı neden tavır alıyor bılıomusun eşyaları satmısızda 100 lırada sen harçlık yap dememısız anlatabılıyormuyum kullanılmıyormuyuz sence?abılerıne gelnce kredı cektırdıler esıme odemıyolar eltım geliyor benım yanımda dağ evını arayıp gunlugu 250 mılyona rezarvasyon yaptırıyor her gun bır yerde gezıyolar goruorum kullanılmıyormuyuz hala sızce?
eşimle aynısınız oda Allah görüyor yeter bana diyorAyrintilari bilmedigimi soylemistim...
Evet haklisiniz ama eşinize bu durumu guzellikle anlatin.
Benimd ailem sagolsun o kadar şey yaptim bi sagol tesk demediler. Ama lafini yapamiyorum işte. Aslinda hemen hemen eşnle ayni gibiyiz.
Kimsenin umrunda degil ama ben ailem icin cok fedakarlik yaptim gormezler bilmezler.
Ve hala biseyler yapiyorum nankorluk gordukce yapiyorim hayir diyemiyorum
Allah goruyor biliyor ne yapim ailem satsam satilmaz atsam atilmaz...
eşimle aynısınız oda Allah görüyor yeter bana diyor
valla anlatıyorum canımda hep onlar haklıAma eşim laf etse zoruma giderdi hemde çok...
Laf etmeden guzel bir dille anlatin bence.
valla anlatıyorum canımda hep onlar haklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?