Allah Allah bu insanların derdi ne yahu. Ne sebeple sizin hayatınıza müdahale ediyorlar ki. Bir daha konuyu açarlarsa girmiyorum bu konu kapandı de. ılla gireceksin derlerse çok meraklıysanız siz girin de.
bana göre suç kimsede değil tamamen eşinizde.
evliliğinize ve size ailesini bu kadar karıştırmayacaktı. sizin üniversite sınavına girmeniz için babasından icazet alması ne demek; kayınpeder buna niye karışır ki?
eşiniz karısının okuması için niye babasından izin ister?
eh baktılar ki koca ipleri bizim elimize vermiş; onlarda zaten o tiynette insanlar, oynatırlar tabiki istedikleri gibi.
bu duruma höt demesi gereken kişi eşiniz bence.
Eşin neden izin istiyor ki ailesinden okuyacak diye onlara mı kalmış senin okuman tepki vereceklerine gurur duysunlar birazcık.
İnsan mutlu olur böyle durumlarda gurur duyar bak okumak istiyor diye tam tersine köstek olmaya çalışıyorlar ...
Eşinde de hata var vermiş ipleri onların eline şimdi alamıyor vur yumruğunu masaya sınava girmeyeceğim de bitir bu işi...
Çok istiyolarsa kendileri girsin...
Yapcan şey basit... Ben öğretmen olucam kimsede bu kararımdan beni vazgeciremez diyip masaya vurucaksın elini kaydirigubbakcemile
Uzaktan bana ne kaynanalık görümlük yapıolar:mymeka:
:roflol::roflol::roflol:
kusura bakma ama böylesinide hic duymadim
ohaoldumsmile görümcene noluyoki onu anlamadim alsanaalsanasmile
cok istiyosa kendi girsin delimi ne zorlami sokacak seni kpss yesempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?