chess sistemden haberleri var mı yok mu bilmem ama ne yapmaya çalıştıklarını bi türlü anlamıyorum. O şehre gidelim diye değil benim üni okumam için masraf yapmasınlar diye istiyorlar...
afedersin ama onlara halt yemek düşerlmaz: töbe töbee. Kime ne yaa,kendi işlerine baksalar ya onlar.Ta ordan bile karışıo yuh artık. Eşinin buna müsade etmemesi gerek. Konuş bence eşinle bu konuyu
bana biraz abartıyosunuz gibi geldi... az şey mi eşinizin sizin için 1500 km lik yola düşüp de gelmesi.. belki ailesinin karışma hakkı yok ama isteseler çok da ala huzurunuzu kaçırabilirler ne aileler var gayet mutlu çiftleri ayıran...
Girmeyecekseniz girmeme gerek yok deyin tamam ama anlamıyolarsa geçiştirin bu kadar da büyütülecek bir şey değil sanırım
Onların huzursuzluk çıkarmadığını mı sanıyorsunuz. Benim neler çektiğimi ne iftiralar yediğimi ve ordan bu nedenle kaçtığımı nasıl anlayabilirsiniz?
Ben eşime benimle gel demedim. O istemezse tek başıma da gelecektim. Çünkü katlanamıyordum artık...
öyle sorunlar olduysa tabiki bilemem ben yazanlara göre yorum yaptım.. ama bu sorunlar
varsa bu da onların yanında yine basit bir şey.. sıkıntı yapmayın kendinize ti ye alın biraz..
eger paraya ihtiyacınız varsa cok mantıklı bir şey söylemiş kpss kaçırılacak fırsat değil bence de...ben üniversitedeyken sınıf arkadaslarımdan bazıları memur olmuştu bu sınavla ..hocalarımız da onlara izin verirdi calıştıkları için yani çalışıp okumak mantıklı bunun emekliliği de var yarın bi gün...ingilizce öğretmenliğine geçiş de kolay olur sizin için..tabi karar sizin....nasıl mutluysanız..bence kızmayın fikrini söylemiş bunda deli olacak bi şey yok ki....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?