İngilizce Öğretmenliği sanırım son yıllarda makul puanlarla atama yapıyor.
Ben lise matematik ögretmenliği okuyorum ve atamam çok zor ama yavaş yavaş açılıyor.
Yani bazı bölümlerde,bunun içinde ingilizce öğretmenliğide dahil zamanla atama zorlaşabilir.
Belirtmek istedim.. =)
zorLasacaktır da. nitekim aLımLar önceki yıLLara göre hem azaLıyor hemde sözLesmeLi kadroLu meseLesi yüzünden aLımLar cogunLukLa kadroLu oLup sözLesmeLinin kadroya gecmesi gözetiLiyor.
bence onun bunun söyLemesinden önce kpss ye girmek oLdukca mantıkLı. kacıncı sınıfta oLdugunuzu biLmiyorum ama sınav puanı 2yıL gecerLi.bu sene oLmasa biLe seneye isinize yarıyabiLir.
bu isin dertLisi oLarak söyLüyorum; üniversite okurken kpssden aLdıgım ön Lisans puanını simdi bir sınıf ögretmenLigi mezunu oLarak aLamıyorum.
senede bir kez oLan bir sınav ve size giris ücretinden baska bir küLfeti oLmaz.
bir gün isinize yarayabiLir.
görümceniz söyLedi diye degiL esim ve benim hayatımı koLayLastırıcı bir kapı oLabiLir diyerek bu sınavı düsünmeLisiniz.
Ünivden mezun olana kadar lise düzeyinde kpss ye girip memur olunabiliyor. Daha sonrasımı sonrası edineceğimiz çevreye kuracağımız baglantılara baglı,kurumlar arası atama ile kadrolu olarak yer değiştirebiliriz. Önemli olan kadroyu alabilmek.
valla benim çevremde çok hem çalışıp hem okuyan, bu hem kpssyle memur olup hem üni. okumak yeni icat edilmiş bişey değil, herkes yapıyor, hatta can atıyor bunu yapmak için insanlar, büyük nimet çünkü, ikinci öğretimle yapıyor olmadı memuriyeti vardiyalı olan bi işte akşamları yapıyor işini
gerçi senin artık paraya ihtiyacın kalmamış, okulu bitirmek konusunda da kararlı olduğun görülüyor, başarılar sana
hem fikir isteyip hem insanlara kızmanıda anlamadım doğrusu, farklı fikirlere açık olmadıktan sonra sana sadece duymak istediklerin söylendikten sonra ne anlamı var ki konu açmanın
ayrıca görümcenin ilkokul mezunu olmasınıda küçümsemeni anlamadım, şu hayatta edindiğim en büyük tecrubelerden biride insanın insanlığının eğitim düzeyiyle hiç bir alakası olmadığı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?