canım aynı evde kalma fikri bence biraz yanlış.eski zamanlarda yine bir nebze kalınabiliyormş;ama şimdilerde hiç olmaz diyorum.yinede büyük konuşmayalım.eğer kirada kalabilme ihtimaliniz varsa kirada olun.aynı evin içinde yeri geliyo annelerimizle anlaşamıyoruz.anne olunca sıkıntı yapmıyor insan ama kayınvalide olursa sanırım canın çok sıkılır.yakın bir arkadaşım karşı karşıya oturuyor kayınvalidesiyle(ki kaynanası çok da iyi bir insandır) yine de memnun değil.sanırım karı-koca nın pek özeli kalmıyormş ve özel yaşantılarına yansıyormş.karar senin...umarım en hayırlı olanı olur...
canım zaten 2 seneden önce evlenemeyiz...evleri kendilerine ait..tek erkek çocuk bide..bende öyle düşünüyorum ev alana kadar evlenmeyiz kaç yıl olursa olsun da tabi herşey benim siteğime göre olmaz bunuda biliyorum..yani ben bunu nasıl izah edeyim ona...aile içinde aile olmak gerçekten zor die düşünüyorum her yönden...
azıcık aşım ağrısız başım
ev de ileride alıverin nolucak, her evlenenin evi kendinin mi herkes kirada, huzurlu olunda kira olsun bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?