hayatım anladığım kadarıyla sen bu konuyu ona nası anlatıcam die düşünüyosun,nihayetinde herkesin fikri şu an ortak yani ev üstüne ev olmaz diyor forumdaki hanımlar ki bende bu düşünceye şiddetle katılıyorum.
önermek istediğim şey şu:erkekler genelde empatiden anlarlar.yani varsayalım sen böyle bir öneri getirdin.yani sevgilin sen ve senin ailenle kalma fikrine ne diyecek?evet bizim toplumumuzda "aaa içgüveysi mi?!?"deniyor bu duruma.ama bana göre bunu anlatabilmenin bir yoluda bu..yani konuştun izah etmeye çalıştın,baktın hala anlatamadın derdini böle bişi söle.bakalım tepkisi ne olacak.eğer şiddetle karşı çıkarsa beni anlıyor musun diye sorabilirsin...
şahsen ben içinden çıkamadığım zamanlarda empatiye sığınmışımdır.
Nacizhane bir öneri
bence beraber oturma cnm..herkes kirada oturuyor..1 ekmek yerine yarım ekmek ye kirada otur derim ben...çalışmıyorsan sen de bir iş bulmaya bak...ev ev üstüne olmuyor..eskiden bile zar zor insanlar idare ediyormuş şimdi daha zor bence..huzur farklı bişey..
canım zaten 2 seneden önce evlenemeyiz...evleri kendilerine ait..tek erkek çocuk bide..bende öyle düşünüyorum ev alana kadar evlenmeyiz kaç yıl olursa olsun da tabi herşey benim siteğime göre olmaz bunuda biliyorum..yani ben bunu nasıl izah edeyim ona...aile içinde aile olmak gerçekten zor die düşünüyorum her yönden...
ailesiyle oturmayı hiç düşünme bence..hem geliri az diyosun,hem de 2 yılda ev alınacak diyorsun.biz iki kişi çalışıyoruz,eve ayda 3 bin lira para giriyor aşağı yukarı ama hesaplıyoruz 10 senede ancak para birikir ev almak için..kesinlikle mümkün değil,2 sene diye oturursun bi bakmışsın evliliğinin en güzel yılları kayınvalide kayınbabayla geçmiş..
canım zaten 2 seneden önce evlenemeyiz...evleri kendilerine ait..tek erkek çocuk bide..bende öyle düşünüyorum ev alana kadar evlenmeyiz kaç yıl olursa olsun da tabi herşey benim siteğime göre olmaz bunuda biliyorum..yani ben bunu nasıl izah edeyim ona...aile içinde aile olmak gerçekten zor die düşünüyorum her yönden...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?