Arkadaşlar ben sizofrenim ?

Ahlakî problemleri psikolojik rahatsızlıklara bağlamak da yeni moda oldu. İyi o zaman, damadıyla aşk yaşayan kaynana da anksiyete bozukluğum var desin, peki oldu diyelim. Düpedüz kaynınıza halleniyorsunuz ve bunun mazur görülecek hiçbir yanı yok. Eşinize acıyorum.

Yok yok okumayim diyorum konularinizi okuyorum. Üzülüyorum cidden siz bunu neden kendinize yapoyorsunuz anlamıyorum. Sanirim önceki konuyu unuttunuz bunu sardınız yapmayın ya

Internet de araştırdım bole bir fantazi varmış ve kadınlar da görülür muş genelde ama herkeste değil tâbi

Her şey vardır, neler neler var insanların zihninde , ancak sizde farkındasınız ki bu sizde takıntı olmuş. Tekbasiniza cozemezsiniz

Aaa siz gecen gun kocamla birlikte olurken kaynimin izledigini dusunerek gaza geliyorum ama pismanlik duyuyorum..diyen uye misiniz?

O zaman masumane bir fantazi gibi gelmisti bana ama su an anlattiklariniz farkli bir boyut.

Yani izlemesini dusunmek baska kaynina hallenmek baska

Ya dusuncelerinizi kontrol altina alin ya da acil psikiyatriste gidin

Fantezimi korkumu ikisi farkli ya bizi gorurlerse diye takinti yapsaniz psikolojik bir rahatsizlik denir ama kayniniza olan ilginiz bunun rahatsizlikdan ziyade igrenc bir fantezi olabilcegini gosteriyor

Arkadaşım eski konularina bakin üyenin neden bilmiyorum kendini hep sadakatsiz görüyor. Boyle üstünden aylar gecsede geçmiyor. Daha önce hoşlandığı biri olmus fiili bisey yok ama evlendikten sonra ben neden boyle hoşlandım esime ihanet ettim diye yedi bitirdi. O zamanda siz adama asiksiniz gibi seyler söylendi hatta eşine anlatti ben ondan hoslanmstm diye eşi birsey demedj tepki vermedi bu sefer vermedi diye takti. Tek bir konuyla yargilanmamasi gerekli

Fantezimi korkumu ikisi farkli ya bizi gorurlerse diye takinti yapsaniz psikolojik bir rahatsizlik denir ama kayniniza olan ilginiz bunun rahatsizlikdan ziyade igrenc bir fantezi olabilcegini gosteriyor
Onceki konusunda kayninin onlari izledigini dusunerek zevk aldigini ama sonra pisman oldugunu yazmisti.
Simdi farkli bahsediyor

Yine aynı konu.
Düşünmemeye çalışıp üstüne gittikçe, daha mı çok bunun içinde buluyorsun kendini acaba?

Bu şizofreni değil bence. Alınma ama Şeytani düşünceler içerisindesin. Tedavin pskolog değil ...

Konularınıza göz gezdirdim. Siz eşinizi severek evlendiğinizden emin misiniz? Gözünüz hep dışarda sanki. Nişanlıyken de iş yerindeki başka birinden hoşlanmışsınız.

Bir çocuğunuz varmış zaten hatta şu an yaşında bile değil anladığım kadarıyla. İkinci çocuk için bu acele niye?

Önce kendi içinizdeki sevgi problemini halletseydiniz keşke.

yine aynı konu.
kaynına ilgin var apaçık artık os.r.ktan nem kapıyorsun.
başka açıklaması yok.
hastayım dıyorsun git tedavi ol.
buradakiler sana ne yapsın.
Takıntılı olduğu, için 2 kere açıyor olabilirmiyim hoşlanmış ilgi yi su yaşıma kadar hep yaşadım biliyorum nasıl hisler olduğunu ben ilişkilerin de fantezi kuran biri değilim sadece o gün o şekilde aklima geldi bizi ya kaldi gördü gibi 3 senedir taniyorum 1 kere art niyet dusunmemisim siz nasıl bu ksdsr kolay tanı koydunuz peki

Gercek bir hastalik konusu zannedip okudum. Kendi kendinize teshis koymayin. Kayniniza takmissiniz kafayi ama bu sizi sizifren yapmaz
Şizofren değilim ama böyle giderse olucam çünkü bende takinti hep var insan kaynini kardeşini yakisikli bulamaz mi şimdi ablam bana esin çok yakisikli dese ben bunda art niyet aramam sonuçta insanız herkes begenblr ben onunla sevstgmi yada Tovbe haşa aşk yasadgmi 1 kere olsun dusunmedim ki evet içimden yakisikli buluyorum eltimde çok asıl mesela hat da çok sevimli şimdi eltimide mi ilgim var yani

Buraya yazmak büyük hata oldu bunu anladım benim en nefret edecegim şeyi bana yapiyorsun diyorlsr okb hastalgnin ne olduğunu bilyrm saçma olduğunu bldgn halde takmak suphe duymak

Siz ısrarla kabul etmesenizde bilinçaltınızda kaynınıza karşı ilginiz var. Psikolojik destek almanızı öneririm. Bir de evliliğinizde mutlu musunuz? Eşinizi seviyor musunuz severek mi evlendiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…