- Konu Sahibi hayalcannn
-
Internet de araştırdım bole bir fantazi varmış ve kadınlar da görülür muş genelde ama herkeste değil tâbi
Aynen.Şizofreni tanısını kim koydu?
Bir de keşke biraz daha duzgun anlatsanızda ne olduğunu anlamak için kendimizi paralamasak!
Arkadaşım eski konularina bakin üyenin neden bilmiyorum kendini hep sadakatsiz görüyor. Boyle üstünden aylar gecsede geçmiyor. Daha önce hoşlandığı biri olmus fiili bisey yok ama evlendikten sonra ben neden boyle hoşlandım esime ihanet ettim diye yedi bitirdi. O zamanda siz adama asiksiniz gibi seyler söylendi hatta eşine anlatti ben ondan hoslanmstm diye eşi birsey demedj tepki vermedi bu sefer vermedi diye takti. Tek bir konuyla yargilanmamasi gerekliAhlakî problemleri psikolojik rahatsızlıklara bağlamak da yeni moda oldu. İyi o zaman, damadıyla aşk yaşayan kaynana da anksiyete bozukluğum var desin, peki oldu diyelim. Düpedüz kaynınıza halleniyorsunuz ve bunun mazur görülecek hiçbir yanı yok. Eşinize acıyorum.
Onceki konusunda kayninin onlari izledigini dusunerek zevk aldigini ama sonra pisman oldugunu yazmisti.Fantezimi korkumu ikisi farkli ya bizi gorurlerse diye takinti yapsaniz psikolojik bir rahatsizlik denir ama kayniniza olan ilginiz bunun rahatsizlikdan ziyade igrenc bir fantezi olabilcegini gosteriyor
Takıntılı olduğu, için 2 kere açıyor olabilirmiyim hoşlanmış ilgi yi su yaşıma kadar hep yaşadım biliyorum nasıl hisler olduğunu ben ilişkilerin de fantezi kuran biri değilim sadece o gün o şekilde aklima geldi bizi ya kaldi gördü gibi 3 senedir taniyorum 1 kere art niyet dusunmemisim siz nasıl bu ksdsr kolay tanı koydunuz pekiyine aynı konu.
kaynına ilgin var apaçık artık os.r.ktan nem kapıyorsun.
başka açıklaması yok.
hastayım dıyorsun git tedavi ol.
buradakiler sana ne yapsın.
Şizofren değilim ama böyle giderse olucam çünkü bende takinti hep var insan kaynini kardeşini yakisikli bulamaz mi şimdi ablam bana esin çok yakisikli dese ben bunda art niyet aramam sonuçta insanız herkes begenblr ben onunla sevstgmi yada Tovbe haşa aşk yasadgmi 1 kere olsun dusunmedim ki evet içimden yakisikli buluyorum eltimde çok asıl mesela hat da çok sevimli şimdi eltimide mi ilgim var yaniGercek bir hastalik konusu zannedip okudum. Kendi kendinize teshis koymayin. Kayniniza takmissiniz kafayi ama bu sizi sizifren yapmaz
Buraya yazmak büyük hata oldu bunu anladım benim en nefret edecegim şeyi bana yapiyorsun diyorlsr okb hastalgnin ne olduğunu bilyrm saçma olduğunu bldgn halde takmak suphe duymakBana OKB gibi geldi çünkü OKB de.devamli huzursuzluk veren düşunceler akla.gelir ve kisi onlardan kurtulmaya calisir.Biri bitti biri basladi diyorsunuz.Bana takinti hastaligi gibi geldi .Bende de vardi ya bu aklimdan nasil gecer dedigin seyler aklina geliyor ,engel olamiyorsun.En sık gorülenleri de temizlik ,cinsellik ve dini takintilar oluyor.Kendini kayninla ilgili suclama ,büyük ihtimal OKB var sende.Kaynindan hoslandigin falan da yok,hangi konuda hassassan o konuda takintilar cogaliyor zaten.Hamileligin tedaviye engel olur mu bilmiyorum.Ama lutfen bi yardim al.Kendine işkence ediyorsun.
Şimdi ben lezbiyen olduğumu düşünsem eşimle o şekilde ilişkide bulunsaydı ben lezbuyen miydim yani bole diyorsunuz resmenOnceki konusunda kayninin onlari izledigini dusunerek zevk aldigini ama sonra pisman oldugunu yazmisti.
Simdi farkli bahsediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?