- 23 Mart 2017
- 367
- 604
- 53
- Konu Sahibi hayalcannn
-
Sizde sayfayı kapatıp yazmayın o zaman zorunda değilsiniz sizin elinizde
Fame degilimSizinki fantziden çıktı sapkınlığa giriyor artık.
İnşAllah fake sinizdir
Fame degilsindir zatenFame degilim
:) hiç birimiz fame değiliz zaten.Fame degilim
Yarın doktora gidiyorum ilaç kullanmak istiyorumama durmadan tavuk gibi çocuk tasiyorum.Çok takıntılısınız. Konularınızı okurken benim içim daraldı yemin ederim. Önceki konunuzda da söylediker; psikolojik destek alın çünkü fena halde takıntılısınız ve bu kendi kendine geçmeyecek
Hastaneye gitmişken doğum kontrol yöntemleri hakkında da detaylıca bilgi alın o haldeYarın doktora gidiyorum ilaç kullanmak istiyorumama durmadan tavuk gibi çocuk tasiyorum.
Yarın doktora gidiyorum ilaç kullanmak istiyorumama durmadan tavuk gibi çocuk tasiyorum.
Bndede okb var ama elimi cok fazla yıkamaktan öteye geçmedi bu. İlginç
Dogacak cocugunuza cok uzuluyorum , ne kadar sanssiz bir cocuk
Keşke şizofreni ben şizofrenim diye ortaya düşeceğin kadar basit bi hastalık olsaydı. Senin ki tamamen takıntı haline gelmiş.Benzer bir olay için tvde ünlü bir psikologdan dinlemiştim ya hırsız olursam, aklıma böyle düşünceler geliyor hatta zihnimde nasıl çalıcağımı canlandırıyorum diyen bu tip uç takıntıları olan insanlar bile olabiliyormuş. Ben verdiğim bu örnekte ki gibi saçma bi düşünceye girdiğini düşünüyorum.Yolda gördüğün biri bile dikkatini çekebilir canım anlık olarak bunda bi anormallik yok takıntılarından kurtulamıyorsan yardım almayı deneyebilirsin.Şuan kaynım çok yakışıklı ben onu istiyorum tarzında edepsiz bi düşüncen yok ben kaynımı beğeniyorum bu nasıl olur gibi saçma bi düşünceye sahipsin.Şizofrenim falan böyle saçma düşüncelere kapılma sadece takıntılısınMerhaba öncelikle lütfen dalga geçer gibi konusmayin çünkü 4 aylik hamileyim ve hastaligim çok ileri derece yani intihar dsuncesi bile var 3 senelik evliyim. Ve aptal bir fantezi geldi aklıma eşimle sevisirken kayinvalidem de ya kaynım içeri grer de bizi izlesene diye korktum belkide aradan 1 sene geçti ve 1 hafta önce bu olay aklıma geldi sen icgudusel olarak kaynini begeniyorsun diye takinti yaptım ya holnrsan ya edersen diye şeytan sürekli vesvese veriyor sanki halbuki asla bole sler aklıma bile gelmez brde 7 ay önce kaynım almanyaya taşındı kayinvalidem telefon a konusrken kameralı konstlr banada veri selam yenge nasilsin diye knstk o an içimden dedim aa dedim ne kadar yakışıklı gozukuyr dedim sonra a,ma içimde asla art niyet yok otururken bacak bacak bile üstüne atmam yanında mahremime dikkat ederim . Konuşurken çekinerek konusru ama bu herkese karşı bölgedir enistemede benim kocama sürekli suçluluk duyuyorum bilemiyorum, daha önce konumu bilenler bilir başka t akintim vardı şimdi onu astım ve bunu taktı, buna bile inanamıyorum
Su mesajdan sonra senin kadin olduguna inancim kalmadi. Hangi tavuk cocuk tasiyor bu arada :)Yarın doktora gidiyorum ilaç kullanmak istiyorumama durmadan tavuk gibi çocuk tasiyorum.
Neden siz hayatınızda psikolojik savaş veren takıntılı biri ile karsilasmadiniz mişimdi mesela düşündüm eşimden bosandigimi anne lerde yasadigimi ve bunların hepsi bir son bulduğumu vicdani, rahat kimseye suçluluk hissi duymadan yasaazagimi düşündüm ama içim öyle yandiki dedim ki hayal sen esinsiz anlarsın onun gülüşü olmadan sesi olmadan bakışı olmadan sıcaklığı olmadan naparsin ve aglamaya başladım gene yani benim hep eşime karşı bir kaybetme korkum oldu ve beynim sürekli bana sen eşine yanlış yapıyorsun yapacaksın aa bak şunu bole düşündün yanlış yaptın dedi şimdi bana göre o an başı bir görsel olarAk hoş bulmayı anlık olarak ve sonra içimdeki suçluluk duygusunu beynim büyütüyor ama burdaki insanlar buna diyor ki sen nasıl yaparsın nasıl edersin sen kayninda aşık misin bilmem ne ole olsa 3 yıllık evliyim bu kadar takıntılı insanım 2 kere değil 30 kore acardim konuyu okb hastasıyım ama elimden bisi gelmiyor yanlış olduğunu düşüncelerimin doğru olmadığını hastalık yüzünden olduğuna eminim çünkü 1.5 yıldır başka t akintim vardı onu anında yendim. Ama beynim yinede ya öyleyse ya böyleyse diyor her insan da dürtü vardır yeri gelir hala in kocasını bile bi hareketi o an insanın hoşuna gider ama buondan hoslaniyorum2ona sapkinim anlamına gelmez ki çünkü anliktir o beynin o düşünceyi durdurur güler gecersin ben eşimi ilgileniren2ne konuya takintiliyim belkide ben eşime saplantiliyimdirIlk cümleyi okurken dahi ruhum darlandı!
Nefes diye tiner mi çekiyorsunuz kardeşim bu neyin kafası. Daha neler göreceğiz?!! Peeeeeess...
Aynen oyleOKB olan kişiler tedavi sonrası zaten çocuk sahibi olmalı. Yoksa maalesef o çocuklar mahvoluyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?