Arkadaşlar ben sizofrenim ?

Geçende aynı konuyu açmıştınız sanırım, gerçek mi değil mi bilmiyorum konunuz ama, kendi kendinize şizofren teşhisi koyamazsınız.İleri boyutta takıntılarınız var okb olabilirsiniz, derhal sağlıklı bir doğum ve hamilelik süreci için yardım almalısınız.

Ya psikiyatriye bir randevu al git. Niye gitmiyorsun anlamıyorum. OKB varsa kendi kendine aşamazsın.

Sizinki fantziden çıktı sapkınlığa giriyor artık.
İnşAllah fake sinizdir

Sizde sayfayı kapatıp yazmayın o zaman zorunda değilsiniz sizin elinizde

Gercekten boyle dusunuosan hamileymissin de bi hastaneye gidersin.. Ruh sagligi ve hastaliklari diye bi hastane var hatirlatrm.. Burada bi suru insan size gecen konunuzda da ayni seyleri soyledi.. Insan bi dusunur benim sorunum ne diye ve gider bi psikiyatriste.. Madem hamilesin bebeginin sagligini düşünmen elzem.. Yani anlamiyorum kaynim da kaynim.. Buraya bunlari bilincli sekilde yazdgnzi düşünüyorum.. Neyse size iyi eglenceler.. Daha fazla ugrasamiycam

H hayalcannn ilk olarak ardarda aynı konuyu açmak yerine aynı konuyu uplamalı veya güncellemelisin yoksa banlanacaksın.

İkinci olarak kaynın hakkında düşünmemeye çalışmayı bırak. Düşünmemeye çalıştığın için böyle oluyor. Olabilir demek ki kaynın yakışıklı bir adam sen de yakışıklıdan anlıyorsun. Bak otur düşüncelerini rahatça kaynına odaklamaya zorla beynini farkedeceksin ki o sırada beynin farklı düşüncelere kayacak kendi kendine.

İlişki sırasında aklına abisi geldiği için benzer bir abimi mi arzuluyorum takıntısı yaşayan bir üyenin yorumunu hatırlıyorum burada. Ona doktoru abisini düşünerek mastürbasyon yapmayı denemesini söylemiş, o da deneyip bu durumdan zevk almadığını farkettiğinde rahatlayarak bu takıntısından kurtulmuştu ama dene ya da deneme diyemem sadece konun bana onu hatırlattığı için yazdım bu son paragrafı.

Çok takıntılısınız. Konularınızı okurken benim içim daraldı yemin ederim. Önceki konunuzda da söylediker; psikolojik destek alın çünkü fena halde takıntılısınız ve bu kendi kendine geçmeyecek

Yarın doktora gidiyorum ilaç kullanmak istiyorumama durmadan tavuk gibi çocuk tasiyorum.

Keşke şizofreni ben şizofrenim diye ortaya düşeceğin kadar basit bi hastalık olsaydı. Senin ki tamamen takıntı haline gelmiş.Benzer bir olay için tvde ünlü bir psikologdan dinlemiştim ya hırsız olursam, aklıma böyle düşünceler geliyor hatta zihnimde nasıl çalıcağımı canlandırıyorum diyen bu tip uç takıntıları olan insanlar bile olabiliyormuş. Ben verdiğim bu örnekte ki gibi saçma bi düşünceye girdiğini düşünüyorum.Yolda gördüğün biri bile dikkatini çekebilir canım anlık olarak bunda bi anormallik yok takıntılarından kurtulamıyorsan yardım almayı deneyebilirsin.Şuan kaynım çok yakışıklı ben onu istiyorum tarzında edepsiz bi düşüncen yok ben kaynımı beğeniyorum bu nasıl olur gibi saçma bi düşünceye sahipsin.Şizofrenim falan böyle saçma düşüncelere kapılma sadece takıntılısın

Ilk cümleyi okurken dahi ruhum darlandı!
Nefes diye tiner mi çekiyorsunuz kardeşim bu neyin kafası. Daha neler göreceğiz?!! Peeeeeess...
Neden siz hayatınızda psikolojik savaş veren takıntılı biri ile karsilasmadiniz mişimdi mesela düşündüm eşimden bosandigimi anne lerde yasadigimi ve bunların hepsi bir son bulduğumu vicdani, rahat kimseye suçluluk hissi duymadan yasaazagimi düşündüm ama içim öyle yandiki dedim ki hayal sen esinsiz anlarsın onun gülüşü olmadan sesi olmadan bakışı olmadan sıcaklığı olmadan naparsin ve aglamaya başladım gene yani benim hep eşime karşı bir kaybetme korkum oldu ve beynim sürekli bana sen eşine yanlış yapıyorsun yapacaksın aa bak şunu bole düşündün yanlış yaptın dedi şimdi bana göre o an başı bir görsel olarAk hoş bulmayı anlık olarak ve sonra içimdeki suçluluk duygusunu beynim büyütüyor ama burdaki insanlar buna diyor ki sen nasıl yaparsın nasıl edersin sen kayninda aşık misin bilmem ne ole olsa 3 yıllık evliyim bu kadar takıntılı insanım 2 kere değil 30 kore acardim konuyu okb hastasıyım ama elimden bisi gelmiyor yanlış olduğunu düşüncelerimin doğru olmadığını hastalık yüzünden olduğuna eminim çünkü 1.5 yıldır başka t akintim vardı onu anında yendim. Ama beynim yinede ya öyleyse ya böyleyse diyor her insan da dürtü vardır yeri gelir hala in kocasını bile bi hareketi o an insanın hoşuna gider ama buondan hoslaniyorum2ona sapkinim anlamına gelmez ki çünkü anliktir o beynin o düşünceyi durdurur güler gecersin ben eşimi ilgileniren2ne konuya takintiliyim belkide ben eşime saplantiliyimdir

OKB olan kişiler tedavi sonrası zaten çocuk sahibi olmalı. Yoksa maalesef o çocuklar mahvoluyorlar.
Aynen oyle
Bu kadinin cevresinde hic mi akli basinda biri yok anlamak mumkun degil
1 kisi bile doktora goturmemis , bir de ust uste doguruyor yazik ya cocuklara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…