- Konu Sahibi narserbeti
-
kızlar hepinize merhaba benim küçük bi sorunum var umarım anlatabılırım anlatamassam sımdıden kusura bakmayın.dün eşim bı cocukluk arkadası varmıs onla gorusmus telde baska bı arkadasından almıs nosunu ama cok uzn senelerdır de gorusmuyor o yuzden bende tanımam ismini cismini bılmem yanı dun ogrendım neyse o arkadas da evlıymıs dun konusmuslar esımde bana sormadan ıftara davet etmıs tabı banada aksam soyluyo hemde bugun ıcın ve ben calısan bı ınsanım yanı anlıcagınız dusuncesızlık yapmıs bende tabı cok bozuldum soyledım hem bana sormuyorsun dedım hemde tanımadıgım ınsanlar sen bıle senelerdır gormuyosun dedım ınsan bı gelır bana sorar falan fılan derken boyle hafıf bı trıplık olayım oldu :) tabı sonra baska seyden tartıstık tartısma sorun degılde napım kızlar tamam gelsınler dıyımmı?şimdiden yorumlarınız için teşekkürler:)
Erkekler böyle düşüncesizlikler çok yapıyor.Benim nişanlımda dahil.. :44: Bu seferlik birşey söyleme,hem yıllardır görüşmüyorlarmış bir tanışmış olursun.Misafirler gidene kadar gülümsemeyi ihmal etme :) Onlar gittikten sonra eşini tatlı sert uyar :)
bencede bırak gelsinler..
onlar gittikten sonra uygun bi dille söyle eşine...
kızlar hepinize merhaba benim küçük bi sorunum var umarım anlatabılırım anlatamassam sımdıden kusura bakmayın.dün eşim bı cocukluk arkadası varmıs onla gorusmus telde baska bı arkadasından almıs nosunu ama cok uzn senelerdır de gorusmuyor o yuzden bende tanımam ismini cismini bılmem yanı dun ogrendım neyse o arkadas da evlıymıs dun konusmuslar esımde bana sormadan ıftara davet etmıs tabı banada aksam soyluyo hemde bugun ıcın ve ben calısan bı ınsanım yanı anlıcagınız dusuncesızlık yapmıs bende tabı cok bozuldum soyledım hem bana sormuyorsun dedım hemde tanımadıgım ınsanlar sen bıle senelerdır gormuyosun dedım ınsan bı gelır bana sorar falan fılan derken boyle hafıf bı trıplık olayım oldu :) tabı sonra baska seyden tartıstık tartısma sorun degılde napım kızlar tamam gelsınler dıyımmı?şimdiden yorumlarınız için teşekkürler:)
Allah kismet etmis de kapiniza misafir gelmis.ne guzel iste.sana iki olay anlatayim bununla ilgili bizzat basimizdan gecti.
İlkokul son siniftayim .ogle vakti kapimiz calindi.actik ki yasli,sakalli ustu basi erisan bir dede.babama: oglum ben acim dedi.babam hemen iceri aldi.zaten yuruyecek mecali yok.sehrin gobeginde bes katli daireyi nasil bulup ciktiysa ney
Çalışan bir bayanın hafta içi yemeğe misafir alması çok zor olur,hemde böyle emrivaki yaparak çağırılması sinir bozucu.
Ben sizin yerinizde olsam,''şu saatten sonra hazırlık yapamam,yetişmez,mecbur dışarda ağırlıycaz misafirleri derim''
Maddi açıdan zorlarmı,zorlamaz mı hiç düşünmeyin.
Madem o sizin canınızı düşünmüyor,sizde onun cebini düşünmeyin.,
Dışarda kişi başı 30-40 lira versin bakalım iftara bir daha habersiz misafir çağırabiliyor mu?
Benim eşimde yapar bu tür emrivakiler yetişirmi müsaitmiyiz düşünmez..
Olan olmuş bundan sonra size danışması konusunda eşinizi uyarın..çalışan için haftasonu misafi ağırlılamak zahmetli..
İşten izin alıp evdeki işlerinizi ancak yetiştirebilirsiniz..yada Allah ne verdiyse koyacaksınız ortaya..
Akşamdan hazırlık yapabildiniz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?