• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaslar bi sorum var

minik_gunes

Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2014
103
6
16
35
İstanbul
Gecenlerde esimle ilgili sorunlarimi burda paylasmistim.
Dun ilk tartismamizi yasadik 2 saat surdu ne var ne yok dokuldu ortaya.
Sonuc olarak duzelmesi icin ya annemle konusursun yada inceldigi yerden kopar dedi
Gece oldu yatmaya gitti msj attim.
Bugun bu konu acildiysa bugun bitmeden kapansin dedim.ya biticek ya duzelicek dedim
Dedigim gibi olursa olur dedı
O zaman sonu belli dedim
Bilemicem onu senin dusuncen dedi
En kisa zamanda giderim konu kapandi dedim
Dogru olani dusun dedi cevap yazmadim

Arkadaslar daha 7.5 aylik evliyiz sevdimde evlendim ama annesi beni kendinden soguttu konusmak gormek istemiyorum sevemiyorum kadini. Ben ona iyiyken o bana yanlislar yapmaya calisti sogudum ve konusmak istemiyorum.
Bana annesiyle konusursam olcagini soyledigi zaman ilk defa sabrim tasti ve dedimki benim evliligim annene bagliysa bitsin ya dedim. Senle benim aramda annen anahtar olcaksa ben annenle konusmadigim icin biticekse bitsin dedim

Tek dusunebildigim esim beni annesine degistirdi belki dogru belki yanlis dusunuyorum bilmiyorum ama annesini her halukarda korudu dun beni kotumsedi onu tuttu bi tek konudada degil.

Sizce ne yapmaliyim dogru olan ne. Onun bu yaptigi yanlis degilmi

Ya sahsen aynisini o yasasa ornegin hakli bi sebeple annemle veya babamla konusmak gorusmek istemesin ben zorlayamam hakliysa ne diyebilirim hadi onu gectim bunun yuzunden bende esimdenmi ayrilayim yani bana cok sacma geldi ben bunu yapmazdim.
Onun gibi baskici olarak illada konuscaksin yoksa sen bilirsin diyemezdim

o sana diyeceğini demiş blöf mü yaptı ciddi mi bilemem sen ne yapacaksın ne kadar ileri gitmeye cesaretin var, evliliğin başında bu direnci kırarsan kırarsın yoksa zor, peki de git bakalım ailenin evine acaba peşine düşecek mi yoksa eyvallah mı diyecek ama bu riskli bi karar ve bence bu riski almalısın yani bunu yaparken ya peşimden gelmezse ya boşanırsak seçeneğinede hazırlıklı olucaksın ya kazanıcaksın ya da ömür boyu 2.planda kalıcaksın herşey cesaretinin ve cüretinin sınırına bağlı

Eşlerin ailesine eşlerin hatrı için saygı duymak zorundayız kimse ağaç kovuğundan çıkmadı demi? Hı ama eğer sana çok fazla kötü davranıyorlarsa orasına bişey diyemem. Ama yine de eşinin yanında rol yapabilirsin gül konuş sonra yine tavır takın..

Bunca şey konuşulduktan sonra çıkıp gitmen lazım
Durdurursa blöf olduğunu anlarsın, durdurmazsa da gerçek olduğunu..

o sana diyeceğini demiş blöf mü yaptı ciddi mi bilemem sen ne yapacaksın ne kadar ileri gitmeye cesaretin var, evliliğin başında bu direnci kırarsan kırarsın yoksa zor, peki de git bakalım ailenin evine acaba peşine düşecek mi yoksa eyvallah mı diyecek ama bu riskli bi karar ve bence bu riski almalısın yani bunu yaparken ya peşimden gelmezse ya boşanırsak seçeneğinede hazırlıklı olucaksın ya kazanıcaksın ya da ömür boyu 2.planda kalıcaksın herşey cesaretinin ve cüretinin sınırına bağlı

Ben ne kadar sevsemde giderim gerekirse ayrilirim yani bende su var haksiziga gelemiyorum.
İkimizin arasindaki sorunlari daha cozememisken annesi araya giriyo bu ne alaka ben onunlami evlendim
Diyoki annem yarin oburgun hasta oldugunda nasil gelicek. Sen gidersin dedim
He buraya gelemez burda kalamaz bakmazsin yani ddi
Bence beni es olatak degil annesi bakici olarak almis
O kadin benimle ugrasmasaydi bende annemden ayirmamaya devam ederdim hem artistlik yapsin hem ona bakayim. Herkes ne yaptiysa ilerde ceksin yok oyle eyvallahim. Benim bi degerim olsaydi dun yine hadi neyse derdim vicdansizda degilim merhametsizde degilim

Kadin bi aksam saat 5 de torununu yollamis evde yokmusum. Fatura yatirip markete gitmstim esimin haberi vardi.
Aksam esim mesaiden geldi saat 22: 30 beni aradi annesi.
Aksam nerdeydin evde yoktun dedi. Disari cikmistim fln diye anlattim
Ardindan ablasi aradi. Bu aksam nerdeydin kizi yolladik evde yoktun dedi.
Hoppalaa.
Beni cok merak ettiyseniz 6 da arayin 7 de arayin niye 10.5 esimin evde oldugu an.
Bunu esime ilk dun soyledimde dondu kaldi iki dakika sonra donu cozuldu bi sebeple yine annesini korudu

Evli olup eşinin ailesiyle görüşmemeyi anlamıyorum.
Tamam dipdibe olmayın ama yabancı gibi de görmeyin yani...
Tabii büyük sorunlar ve geri dönülmez hakaretleri ayrı tutuyorum.
Bunlar haricinde diyeceğim,eşinizin ailesiyle aile olmazsanız eşinizle de olamazsınız.

Oğlun olduğunu ve gelinin seninle konuşmadığını düşünebiliyor musun ?
Oğlun buna izin verir mi ? Veya sen gözyumar mısın ?

Kayınvaliden ile tek sorunun eski konunda yazdığın bilezik meselesiyse çok yazık hakikaten.

Öncelikle önerim, bidaha konu açarken derdin yorumlarda değil en başından konu açarken anlat ki, bizlerde sorunun ne olduğunu bilerek yorum yaplım.
Eski konuna baktım, ordada açıklayıcı bişey yok. Küsmüşsünüz 1 aydır ama nedeni belli değil.
Annesiyle konuşmadığın için oda seninle konuşmuyormuş ama annesiyle neden konuşmadığınıda anlamadım.
Oyüzden hanginiz haklısnız bilemiyorum.

Orta yollu bi cevap vericem buyüzden. İkinizde çok kincisiniz. Sorun ne olursa olsun evlilikte bukadar kin tutulmaz, dargın kalınmaz.
İçiniz nasıl elveriyor anlamadım doğrusu.
Benim eşimle dargın kaldığım süre maksimum 3-4 saattir. Oda ikimizde işte olduğumuz süre. Evdeysek zaten hemen orta yol buluruz küs kalmaya dayanamayız, sorun ne olursa olsun. :nazar:
Bikere bu tutumunuz çok yanlış.

Anneyle küs kalma olayına gelince, bende eşimin ailesine bi dönem mesafe koymuştum evlendiğimizin ilk 2 ayı. Evine dahi gitmedim.
Eşimde güya orta yolu bulmaya çalıştı ama kendince, bulamadı tabiki. Ara sıra tatsız konuşmalar geçsede aramızda evliliğimizi cicim aylarımızı etkilemesine izin vermedik bu durumun.

Erkekler böyle işte. İki tarafın arasını yapmaya çalışıyorlar güya ama daha çok batırıyorlar.
Sende bukadar küslükten sonra geri adım atmışsın ya, eşininde egosu tavan yapar artık. Bidaha bişeye tepki gösterdiğinde oda 3-5 gün küs kalıp olayı çözeceğine inandırdın onu. Allah kolaylık versin bu saetten sonra.

Bunca şey konuşulduktan sonra çıkıp gitmen lazım
Durdurursa blöf olduğunu anlarsın, durdurmazsa da gerçek olduğunu..

Annem ilk defa koyune gitti haberi yok hicbiseyden.onun gelmesini bekliyorum 1 haftaya kalmaz annem gelir.bende cikar giderim annesiyle basbasa mutlu olsun burda. Ben o kadar onu dusundum her konuda yardimci oldum hicbi saygiszlik etmedim her ustume duseni yaptim ama kaybeden ben oldum.
Nisanliyken sozluyken annesinden hergun sikayet ederdi bana. Kendi cocugunun arkasindan millete dedikodu yapiyomus hergun,esimde bundan hep sinirlenirdi.
Evlenince degere bindi. Biz masraf olmasin diye yemeklik almiyoruz yeri geliyo standart seylerle gunu geciriyoruz kadinin evinde yok yok herseyden fazla fazla alir ama dun lafa gelince kadin o evde kirada tek basina vs. Atilan hep ben tutulan hep o.

Ben bunlara eyvallah dersem bana beni daha cok ezerler gibi geliyo

Annem ilk defa koyune gitti haberi yok hicbiseyden.onun gelmesini bekliyorum 1 haftaya kalmaz annem gelir.bende cikar giderim annesiyle basbasa mutlu olsun burda. Ben o kadar onu dusundum her konuda yardimci oldum hicbi saygiszlik etmedim her ustume duseni yaptim ama kaybeden ben oldum.
Nisanliyken sozluyken annesinden hergun sikayet ederdi bana. Kendi cocugunun arkasindan millete dedikodu yapiyomus hergun,esimde bundan hep sinirlenirdi.
Evlenince degere bindi. Biz masraf olmasin diye yemeklik almiyoruz yeri geliyo standart seylerle gunu geciriyoruz kadinin evinde yok yok herseyden fazla fazla alir ama dun lafa gelince kadin o evde kirada tek basina vs. Atilan hep ben tutulan hep o.

aynen öyle canım bu bir kırılma noktası ne kadar esneyebilirsin diye seni yokluyolar erkek ailelerde sıkça rastlanan bir tavırdır bu tabiki istisnalar var ama durum bu, ring kuralı geçerli ilk yumruğu atan %99 ihtimalle kazanır :34:

Evli olup eşinin ailesiyle görüşmemeyi anlamıyorum.
Tamam dipdibe olmayın ama yabancı gibi de görmeyin yani...
Tabii büyük sorunlar ve geri dönülmez hakaretleri ayrı tutuyorum.
Bunlar haricinde diyeceğim,eşinizin ailesiyle aile olmazsanız eşinizle de olamazsınız.

Oğlun olduğunu ve gelinin seninle konuşmadığını düşünebiliyor musun ?
Oğlun buna izin verir mi ? Veya sen gözyumar mısın ?

Kayınvaliden ile tek sorunun eski konunda yazdığın bilezik meselesiyse çok yazık hakikaten.

Ben onlar mutlu olsun huzurlu olsun diye dusunurum kendim icin evliliklerinin bitmesi musade etmem bunu dusunmedim degil.
Annesinin o konusu tek degil keske o tek olsaydida ben suan buraya bunlari yazma geregini duymayip zaten onunla konusuyo olsaydim.
Kadin zaten bana karsi tuhaf.ogluda kizida sahit benim sorun yaptigim seylere

Gecenlerde esimle ilgili sorunlarimi burda paylasmistim.
Dun ilk tartismamizi yasadik 2 saat surdu ne var ne yok dokuldu ortaya.
Sonuc olarak duzelmesi icin ya annemle konusursun yada inceldigi yerden kopar dedi
Gece oldu yatmaya gitti msj attim.
Bugun bu konu acildiysa bugun bitmeden kapansin dedim.ya biticek ya duzelicek dedim
Dedigim gibi olursa olur dedı
O zaman sonu belli dedim
Bilemicem onu senin dusuncen dedi
En kisa zamanda giderim konu kapandi dedim
Dogru olani dusun dedi cevap yazmadim

Arkadaslar daha 7.5 aylik evliyiz sevdimde evlendim ama annesi beni kendinden soguttu konusmak gormek istemiyorum sevemiyorum kadini. Ben ona iyiyken o bana yanlislar yapmaya calisti sogudum ve konusmak istemiyorum.
Bana annesiyle konusursam olcagini soyledigi zaman ilk defa sabrim tasti ve dedimki benim evliligim annene bagliysa bitsin ya dedim. Senle benim aramda annen anahtar olcaksa ben annenle konusmadigim icin biticekse bitsin dedim

Tek dusunebildigim esim beni annesine degistirdi belki dogru belki yanlis dusunuyorum bilmiyorum ama annesini her halukarda korudu dun beni kotumsedi onu tuttu bi tek konudada degil.

Sizce ne yapmaliyim dogru olan ne. Onun bu yaptigi yanlis degilmi

eşin haklıyı haksızı ayırmalı bu anneside olsa sen de olsan haklıdan yana olmalı

Herkes herkesi sevmek zorunda değil.. ama saygı duymak zorunda..
nedir annesiyle aranızdaki.. sizi eşinizle 2 saat tartıştıran sebep ne olabilirki
neler neler okuyoruz burda, bazen gelin haklı bazen kayınvalide yada herikiside.
eviniz ayrı yolunuz sapa canım..siz onlara gittiğinizde yada geldiklerinde bir güleryüz tatlı dil
illa içli dışlı olmana gerek yok.. sonucta onlarlada yaşamıyorsun.
( konunu okudum diğer sayfaları henüz okumadan yaptım yorumu)

Aklın yolu bir
Nasıl başlarsa öyle gider bazı şeyler, tepkini koy
Her tartışmada öyle yol gösterilmez, öğrensin paşa

Back
X