- Konu Sahibi minik_gunes
Bilemiyorum sende ise yarar mi ama ben biseyi fark ettim kendi evliligimde.. ben bir yillik evliyim . Bu ilk zamanlar annesi ve kiz kardesi hakkinda surekli konusup duruyodum dayanamiyodum tabi art niyetlilerdi cunku... neyse be yuzde yuz hakli dahi olsam esim bunu es geciyodu.. yasli onlar fln diyodu.. ve bende taktik değiştirmeye karar verdim bigun aksam isten gelince ona en sevdigi yemekleri yaptim .. banyoda liflenmekten cok hoslanir aldim banyoya soktum lifledim fln yani keyfi yerindeyken dedim ki canim bak onlar sonucta senin ailen . Ben sana olan saygimdan dolayi onlara hicbisey demem.. bana kotuluk dahi etseler arada sen varsin sonucta.. ben asla seni uzemem.. ben onlara da hep dua ediyorum Allah yollarini acik etsin kotuluklerini asla istemem dedim..neyse bu konuyu da bidaha konusmamak uzere Tamamen kapattim...
Aradan uc dort ay gecti.. sevgililer gununde yemege cikardi beni.. laf döndü dolasti onlara geldi yine.. bende yine ayni seyi tekrarladim onlarin iyiligini isterim bana yaptilar ettiler ama kimsenin kotulugunu istemem dedim... ve esim ne dedi biliyo musun.
Sen meleksin melek dedi.. hicmi kin tutmadin dedi... bundan sonra eger BENI HAYATLARINDA ISTIYORLARSA SENINLE IYI GECINMEK ZORUNDALAR
.. DEDI... YOKSA KENDI BILECEKLERI IA BENI KAYBEDERLER DEDI.... umarim sana faydasi olur esine cevap vermekten vazgec .
Davranislaronla kazanmaya bak
Aynen katılıyorum sana canım aslında yapılması gereken şey de bu bence