bende bu rengi kullaniyorum.cok guzel bir renk.herkes cok begeniyor.oyle cok kizil degil zaten.Ya arkadaslar acil bakin saçlarımı açıcıyla açtım sabahtan beri araştırıyorum bakınıyorum sarı kafa. Ben kahve tonları istiyodum böyle tatlı bi kahve ama gittim bu boyayı aldm sşmdi bunu kafama sürsem bakır mı olacak saçımbakır istemiyorum bana gitmiyo , hem cok boyalı dursun da istemiyorum doğallıkkk istiyorummm ya yarın gidip değşştireyim çikolata kahve felan mı alayım bu boyayı kullanan yokmu aranızda, fotoğrafa aldanıp aldım , boyarsam nası bi renk çıkarrr ortaya çok mu boyalı durur ? Yoksa fotodakne yakın mı lütfen çok acil ya öylece kalakaldım
tabi hangi rengin uzerine boyayacaginda etkilerbende bu rengi kullaniyorum.cok guzel bir renk.herkes cok begeniyor.oyle cok kizil degil zaten.
Ben kendmde kzıılıda sevmiyormdabende bu rengi kullaniyorum.cok guzel bir renk.herkes cok begeniyor.oyle cok kizil degil zaten.
atayimda nerden atiliyoBen kendmde kzıılıda sevmiyormdaya acaba saçınızın bi resmini atabilir misiniz bana rica etsemmm
Evet ya bakır daha önce yaptım hiç olmamıştı bana en iyisi benn bunu çıkolata kahveyle değiştiryim ama bitek bu marka ve koleston vardı ya kolestonu düşünmedim bileO marka saçını çok yıpratır hele acici islemi yeni görmüş bir saça sürme .
Eğer maddi olarak bütcen az ise newa color al hem çok canlı renkleri kolay akmiyor..
Bide bakır sevmiyosan almasaydin keske git degstir yarın bizim lafimiza bakıp kendinde ciddi değişiklikler yapma ten rengi göz rengi hepsi uyum ister bu sekilde bizde sağlıklı yorum yapamayz zaten.
Yorum yazarken cevaplanın yanında dosya yükle varya oradan isterseniz mesajdan atarsanızda olur yada bitek saçınızı kırparak buradan:)atayimda nerden atiliyo
Evet ya bakır daha önce yaptım hiç olmamıştı bana en iyisi benn bunu çıkolata kahveyle değiştiryim ama bitek bu marka ve koleston vardı ya kolestonu düşünmedim bile
Yorum yazarken cevaplanın yanında dosya yükle varya oradan isterseniz mesajdan atarsanızda olur yada bitek saçınızı kırparak buradan:)
Ay keşke öyle olsa6.34 koyu bakır rengidir.
Güneşte bakıra çalar. Gölge de yada akşamları kahve rengi gibi durur.
O cırtlak bakır için 7ve üstü renkler kullanılır.
Emin değilim ama bununla boyarsan koyu bir renk elde edersin.
Ama şu an ki saç renginde önemli.
haa birde ben buna 7.0 ekliyorum.yani 6.34 ve 7.0 i karistiriyorum.ama benimki bu marka degil kolestom bakir kumral diye geciyo ama 6.34
Aa hiç tahmin ettiğim gibi değil çok hoş duruyo gerçekten ben cırtlak bakır/kızıl olmasından korkuyrum bide şuanda sarı ya acaba sizinki gibi olır mu
Bi türlü resim koyamadım yahu ama tam sapsarı şuan6.34 koyu bakır rengidir.
Güneşte bakıra çalar. Gölge de yada akşamları kahve rengi gibi durur.
O cırtlak bakır için 7ve üstü renkler kullanılır.
Emin değilim ama bununla boyarsan koyu bir renk elde edersin.
Ama şu an ki saç renginde önemli.
bende uzum yillar rofle kullanmistim ust uste boyaya boyaya sari olmustu artik.birkac boyamada oturur gibi geliyo bana.ben bayadir bu rengi kullaniyorumAy keşke öyle olsaşuanda sarı civciv sarısı gibi ..
cirtlak olmaz zaten 634 koyu kumral tonuAa hiç tahmin ettiğim gibi değil çok hoş duruyo gerçekten ben cırtlak bakır/kızıl olmasından korkuyrum bide şuanda sarı ya acaba sizinki gibi olır mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?