Saç Rengi ve Saç Boyama Arkadaşlar boya elimde bekliyorum çarpıcı bakır saç rengi acil lütfen"(

Ay keşke öyle olsa şuanda sarı civciv sarısı gibi ..
Uzun süre bakır rengini kullandım.
Hatta konumda var.
İlk saçımı açtırıp yaptırdığımda foto bile var.
Bak o renk 7 ile 8 karışımıydı.
Beğenmemiştim o zaman hatta.
Sonra başka bir kuaföre gidip tekrar boyattım. Onun fotosunu atayım.
Zamanla 6 ya kadar indim.
Koyulaitı saçım.

Benim düşüncem saçın şu an yeni açık olduğu için ilk etapta açık bir renk elde edeceksin.
Ama üstüne bir iki kere daha boya çekince toparlar.

Bir de şöyle yapabilirsin.

Elindeki boyaya çikolata kahve tonu karıştırıp yapabilirsin.
Kahveyi %40 civarı elindeki boyadanda %60 civarı tutarsan istediğini elde edersin diye düşünüyorum.

Bu markanın siyahi tam siyah yapio bakırida tam bakır yapar heralde bence degistir lorealin boyasını al genelde üstündeki renklerin hemen hemen aynısı oluyor

Yanlıs hatırlamıyosam son anda bunu bırakıp onu aldım ya. Risk almasam mı kızlar? Sabah vereyim eşime değiştirsemi acaba bu resimdekiyle yada çıkolata kahve ile

Eklentiler

• images (3).webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 95
Yanlıs hatırlamıyosam son anda bunu bırakıp onu aldım ya. Risk almasam mı kızlar? Sabah vereyim eşime değiştirsemi acaba bu resimdekiyle yada çıkolata kahve ile
elindeki boyayla boyarsan ilk etapta acik karamel gibi olur zemin sariymis.daha sonraki boyamalarda oturur rengi

İlk kullanımda daha açık iki üç kullanımda renk oturur

Ben de evde kendim açtım ve ışıltılı kahveye boyadım çok güzel bi renk oldu kahve kadar koyu değil bakır gibi göze batmıyo doğal oldu. Bu rengi yapmadıysanız ışıltılı kahve ile değiştirebilirsiniz

Teşekkür ederim yorumunuz içinnn evet yapmadım riske atamıyorum eşim yarın değiştircek koleston 7/77 mi acaba ışıltılı kahve. Bende öyle bişey istiyorum sizinki gibi

Yalnız aldığınız marka çok berbat bir ürün

Koleston veya Loreal alın

Maddi durum el vermiyorsa palette 5.95 TL ondanda alabilirsiniz

Lütfen değiştirin boyanızı saçlarınıza yazık
2 fotoğraf yükledim bu tonlar bakır kızılı olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…