arkadaşlar çok kötüyüm.........

zelixsx82

RABBİME SONSUZ ŞÜKÜRLER..
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2007
2.505
12
116
42
Trabzon
selam arkadaşlar...bundan 2 hafta önce hamile olduğumu öğrendim5+3 de dr gittik keseyi göremedik dr görmemiz lazımdı dedi ve bir hafta sonraya randevu verdi bugün tekrar dr gittim vajinal usg ile çook uğraştı en son keseyi gördü ama kese rahim duvarının hemen yanındaydı tehlikeli yerdeydi bir tür dış gebelik dedi ve beni cerraha yönlendirdi kornual gebelik dedi yarın cerraha gidicez bu kornual gebelik hakkında bilgisi olanlar varmı...arkadaşlar bana dua edin lütfen psikolojik olarak çok etkilenmiş durumduyım...

canım çok geçmiş olsun, inşallaj kolayca atlatırsın, söylediğin gebelik hakkında bilgim yok, ilaçla halledemiyorlar mı?

Geçmiş olsun canım..Dış gebelik tehlikelidir.
Benimde aynı şekilde olmuştu
İğne (methotrexsal) ile sonlandırdılar.kalçadan yapılan bir iğne
kemoterapi hastalarına uyguluyorlar.
kese eriyip karın boşluğuna atılıp kayboluyomuş.

Bazılarında tüpte gelişiyor tüpüne zarar verip patlatıyor.
Allah korusun sonu ölüm oluyor..

Betahcg değerin 2 günde bir 2 katı artmalı
eğer artış doğru şekilde yükselmiyor ise sorun vardır.

Kürtajda olabilirsin sanırım,Rahimdeymiş.

Kornual denilen gebelikte ise;Eğer iğne ile sonlandırılamıyor ise,
Karın üzerinden küçük bir delikten bir alet sokularak cerrahi işlem yapılıyor

Geçmiş olsun cnm

Not: Kornual: Tüplerin rahim ile birleştiği alan

Son düzenleme:
gecmis olsun arkadasim Allah yardimcin olsun
dualarim seninle

Rabbim yardımcın olsun canım şifa versin.:Saruboceq:
:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

zelişim
ne diyeceğimi bilemedim kuzum
Allah yardımcın olsun
çok geçmiş olsun bitanem
temennim rabbim bir daha yaşatmasın

Çok geÇmıŞ olsun Çok ÜzÜcÜ bır durum yaaa

mafoldumbenzELİŞİMMMmafoldumbenne diyeceiğimi bilemiyorumm inanmafoldumbenÇok kötüyüm şuanda mafoldumbenAllahım sen yardım ett arkadaşımamafoldumbenallaha emanett olll zelişim:çok üzgünüm:

Canim benim çok geçmiş olsun dualarımız seninle umarım çabuk atlatırsın stres yapma bitanem Allah yardımcın olsun Çok üzgünümmafoldumbenmafoldumben

zelişiiiimmmm canım beniiiimmçok üzüldüm:çok üzgünüm: canım benim,canını sıkma nolur sağlık daha önemli..inşallah bu günleride atlatacaksın bitanem,dualarım seninle canım benim..:teselli:çok üzgünüm:

Canım yazacak seni avutacak seni rahatlatacak o kadar çok şey söylemek isterdim ki :gitme:
düğüm oldu boğazım:çok üzgünüm: allahım yar ve yardımcın olsun işallah dualarım seninle:Saruboceq::gitme:

ben dış gebelik geçirdim geçen sene bu zaman sonlandırıldı benim sağ tüpümdeydi laparoskopiyle alındı hiç korkma ben ameliyat masasında hüngür hüngür ağlıyodum bi uyandımki herşey bitmiş canını sıkma sonuçta hamile kalabiliyorsun çok basit bir operasyon bende apar topar ameliyata girdim moralli ol bak şimdi 11 haftalık hamileyim bende çok üzülmüştüm ama kendini teselli et en azından hamile kalabiliyorsun ve dua et tüpünde değil tüpüne kalıcı zarar verebilirdi herşeyde bir hayır vardır sıkma canını

zelişcim çok üzüldüm büyük geçmiş olsun canım:çok üzgünüm:

zelişim allah yardımcın olsun canım ama allahtan hayırlısını diliyelim degilmi senin saglıgında çok önemli bunu unutma sakın allaha emanet ol sen ve bebişin

canim ben burada bir arkadasin yazdigini hatilriyorum. tam tup ile rahimin birlestigi yerde idi bebegi ama sonra rahim icine dondu. bence baska bir dr ada git. sansini zorla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…