Geçmiş olsun canım..Dış gebelik tehlikelidir.
Benimde aynı şekilde olmuştu
İğne (methotrexsal) ile sonlandırdılar.kalçadan yapılan bir iğne
kemoterapi hastalarına uyguluyorlar.
kese eriyip karın boşluğuna atılıp kayboluyomuş.
Bazılarında tüpte gelişiyor tüpüne zarar verip patlatıyor.
Allah korusun sonu ölüm oluyor..
Betahcg değerin 2 günde bir 2 katı artmalı
eğer artış doğru şekilde yükselmiyor ise sorun vardır.
Kürtajda olabilirsin sanırım,Rahimdeymiş.
Kornual denilen gebelikte ise;Eğer iğne ile sonlandırılamıyor ise,
Karın üzerinden küçük bir delikten bir alet sokularak cerrahi işlem yapılıyor
Geçmiş olsun cnm
Not: Kornual: Tüplerin rahim ile birleştiği alan
selam arkadaşlar...bundan 2 hafta önce hamile olduğumu öğrendim5+3 de dr gittik keseyi göremedik dr görmemiz lazımdı dedi ve bir hafta sonraya randevu verdi bugün tekrar dr gittim vajinal usg ile çook uğraştı en son keseyi gördü ama kese rahim duvarının hemen yanındaydı tehlikeli yerdeydi bir tür dış gebelik dedi ve beni cerraha yönlendirdi kornual gebelik dedi yarın cerraha gidicez bu kornual gebelik hakkında bilgisi olanlar varmı...arkadaşlar bana dua edin lütfen psikolojik olarak çok etkilenmiş durumduyım...
kızlar hepinizden allah razı olsun rabbim böyle bir durumu kimsenin başına vermesin bu gebeliğimden 7 ay öncede 1,5 aylık bebeğimi kaybetmiştim şimdide bu yarın profesör bakalım ne diyecek benim anlamadığım şey dış gebelikte kese görünmez ama benimki zorlada olsa görüldü ama rahimin tam ortasında olması gerekirken rahim duvarının kenarında duruyo dedi buda bir dış gebeliktir dedi... çok ağladım çok yıprandım acaba ödenecek başka diyetim kalmadımı diye düşünüyorum inşallah bu imtihanıda atlatabilirim çok zor olucak ama ne yapabilirimki dimi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?