arkadaşlar çok kötüyüm.........

zelişcim canım çok geçmiş olsun ben şu anda dış gebelik yaşıyorum ve bu durumun ne zaman sona ereceğinide bilmiyorum beklemedeyim psikolojik olarak çökmüş vaziyetteyim.benımde drum çok uğraştı görmek için ama benımde gözükmedi.Ameliyat laparoskopik yöntemle yapılıyormuş korkulacak bişi olmadığını söyledi Allah yar ve yardımcımız olsun hayırlısıyla kurtarsın bizi sıkıntılardan Rabbim inş...

kızlar yaaaaaaaaa dış gebelik ney anlayamıyorum hem değerler yükseliyor ultrasondan önce belirtisi varmı kaçıncı haftada belli oluyor anlatirmısınızzzzzzzzzz

benimde seninki gibi oldu igneyle oldu tup bebek tedaviyle hamis kaldiydim ama olmadi

zeliscim uzulme ne olursun bende tup bebek tedavisi gordum hamisim diye o kadar sevinmistim ki ama hcg degerlerim ikikatina yukselmedigi icin benimde dis gebelik oldugunu anladi dr ultrasyonda da cok ugrasti gorelim diye ama goremedik
nolur uzulme demekki hayirlisi buymus cnm zaman en iyi ilac olacaktir sana
ben hala aklima geldiginde gozlerim dolar
rabbim bidaha yasatmasin insallah dualarim seninle

canim cok uzuldummafoldumben
Rabb'im bir daha yasatmasin insallah
saglikli hamilelikler nasip etsin

kızlar hepinizden allah razı olsun rabbim böyle bir durumu kimsenin başına vermesin bu gebeliğimden 7 ay öncede 1,5 aylık bebeğimi kaybetmiştim şimdide bu yarın profesör bakalım ne diyecek benim anlamadığım şey dış gebelikte kese görünmez ama benimki zorlada olsa görüldü ama rahimin tam ortasında olması gerekirken rahim duvarının kenarında duruyo dedi buda bir dış gebeliktir dedi... çok ağladım çok yıprandım acaba ödenecek başka diyetim kalmadımı diye düşünüyorum inşallah bu imtihanıda atlatabilirim çok zor olucak ama ne yapabilirimki dimi....

canim, insan yasadikca neler duyuyor. bunuda ilk defa duydum. guclu olmaya calis, Allah'tan umit kesilmez. Insallah hersey yoluna girer. dualarim seninle canim.:çok üzgünüm:

ZELıŞıM hayatım ben senin yerinde olsam bunu başka bir dr un ağzından daha duymak isterim..bence böyle bir müdahaleye girmeden önce başka dr larada git...allahtan umut kesilmez belki başka bir yolu vardır...umarım herşey hakkında hayırlı olur...allahım sana hayırlı evlatlar nasip eder..

canım zelişim umarım yarın gideceğin doktor daha umutlu şeyler söler hakkında hayırlısı canım ne olur üzülme hayata gelip te sınava tabii olmayan yok sabır ve dua allah yardımcın olsun dualarımız seninle canım

zelişcim Allah yardımcın olsun inşallah canım. İnşallah hayırlısıyla bir çıkar yolu bulunur. Çok üzgünümsenağlama

canım benım allah yardımcın olsun ınsalla bebısde sende ıyı olursunuz dualarımız senınle

canim hemen kendini yipratma tabi söylemesi kolay ama napicaz hersey bizim icin genede halimize cok sükürki birer evladimiz var allah onlarin tadini tattirdi bizlere rabbim hic olmayanlara nasip etsin genede allah sanada yavrunada saglik versin hersey gönlünce olsun

allah yardımcın olsun canım ne diycemi bilemedim(((((((((
rabbim can sağlığı versin inşallah ....

canım benim allah sabır versin başka bir doktora gittinmi geçmiş olsun çok üzüldüm bizler yanındayız atlatırsın inşallah

zelişim canımmm..inşaallah bebişin seninle kalır...dualarım hep seninle..teselli olmaz ama kendi kendine hamiş kalabiliyosun ..hayırlı zamanda bissürü bebişin olabilir..inşaallahh bu bebişinde seninle kalırr .dualarım hep seninlee

Son düzenleme:
Allah yardımcın olsun.inşallah kibele arkadaşımızın dediği gibi rahim içine döner bebişin..hakkında hayırlısı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…