arkadaşlar çok kötüyüm.........

zelişcim bu habere bir nebzede olsa sevindim rabbimden dilerim ve isterimki 15 gün sonra sevinç çığlıkları atalımopuyorumnanaktan

valla benimde bir nebze olsun yüregime su serpildi
biliyorum 15 günü beklemesi cok zor ama
bu süre zarifanda kolay degil ama takmamaya calis ve iyi beslen
allahm insallah yüzüne gülecek
dualarim seninle

zeliş sana yazmıştım hatırlarsan benim gibi geç döllenme olmuşsun canım ya boşuna üzme kendini her şey güzel olacak bu gün yarın mide bulantılarında başlar sa hiiçç tasalanma hakkında hayırlısı olsun..

canımmmm inşaallahh bebişin seninle kalır..yaww çok sevindimm..başka dr.ye gitmekle iyi yapmışsın...kendine dikkat et..bol bol sıvı tüket..yiyeceğinede dikkat et..çokkkkk öptümm..15.gün sonra inşallah bayram yaparızz hihoyyyt

canim bak insallah hersey dahada iyi olucak dualarim seninle :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

zeliş sakın korkma arkadaşım, iyi düşün her şey yoluna gitsin merak etme bir problem yoktur kendini rahat bırak sakın uzanma ağır kaldırma bol bol yat dinlen, beslenmene dikkat et kendini zorlam inş 15 gün sonra da bu başlığa sevinçli haberi yazar bizleri de sevindirirsin.

canım hadı ınsallah allah mucızenı koruyor gordunmu herseyde yoluna gırecek sen moralını yuksek tut fazla uzulme hersey yoluna gırecek allahın izniyle:Saruboceq:

6 veya 4 haftalik kalp atisi icin bazi bebeklerde erken olabiliyor insallah 15 gün sonra kalp atisini görürsünüz sagsalimde kucagina almak kismet eder Allahim.

canım sen hiçç üzülme rabbime güven o koruyacak bebeiğini 15 gün içindede alaaksın hayırlıısı ile iyi haberiii alllahım ne olur zelişşin yüzünü güldürr bebeğinede sağlık ver hayırlı geceler yüzü suyu hürmetinee kalbimiz seninle

zeliscim ben demistim de mi? belli olmuyor cunku. bazern bebek rahima diogru da buyuyebiliyor yani bence bu bebek sorun cikarmayacak gorursun.

ayrica kadin dr u bir arkadasim var. dis gebelik teshisi koymus bir hastaya ve hasta ameliyat gunu kacmis. diyor ki artik asla tipta 2+2=4 demiyorsum. cunku kadin o ahli ile bir kiz cocugu dunyaya getirmis yani cocuk tupte buyuyup gelismis. iannilmaz ama gercek.

kibele ben mucizelere inanıyorum hele konu bbek olunca, Allah kolayını veriyor gerçekten de çevremde öyle çok mucize gördüm duydum ki artık hiçbir şeye kesindir diyemiyorum Allah kolaylık versin Zeliş kalbimiz seninle canım::)

Canım inşallah 15 gün sonra güzel haberlerini alırız. Dualarımızdasın. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Seni çok seviyoruz. Şeniz

kıbele ne dıyosun yazdıklarını okuyunca sok oldum yanı bızım dıs gebelıklerde normal olabılırmıydı onlarda dogabılırmıydı sence .........cok uzuluyorum o aklıma gelınce bazen kendımı sucluyorum o aralar fazla streslıydım ve bı kıskanclık kırızıne gırmıstım halbukı hıc tarzım degıldır o tur davranıslar ama oldu ıste bu yuzden gebelıgım normal olmadı dıye dusunuyorum ne kadar cok dırendı bebegım gıtmemek ıcın 1. ıgnede gıder dedı dr ama o 2 ıgne de zor bıraktı benı ve daha cok kucuktu sımdı sen oyle soylınce....................dusunmeden edmıyorum sen sımdı hamılesın bılıyorum ama 2 senedır ben ugrasıyorum kısmet artık ..:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…