arkadaşlar hepinizden Rabbim razı olsun iyiki varsınız bugün başka bir dr gittik radyoloji uzmanı profesor dr alanında çok iyi bir doktor dr ilk önce üstten karınla ultrasyonda keseyi gördü daha sonra vajinal baktı vajinal olarak kesemi göremedi daha sonra su iç sıkışık olarak gel dedi sıkışık olarak tekrar üsttenbaktı kesemi gördü ben doktora dr bey ben artık kendimi düşünüyorum ne yapılacaksa yapılsın dedim dr bana sen bu bebeği istiyormusun dedi bende evet dedim o zaman dedi biz bu bebeğe kıymıyalım dedi ben bu gebeliğin normal bir gebelik olabileceğinide düşünüyorum normal bir gebelikte olabilir dedi ve 15 gün sonraya randevu verdi 15 gün sonra herşey yolunda görünüyosa gebelik devam edicek eğer yolunda görünmüyosa kürtajla alınacak ama ben sata göre 6 haftalığım ultrasonda 4 haftalık çıktı ondan sonra radyoloji profesöründen çıkıp başka kadın doğum uzmanına gittik oda dokjtorun söylediklerinin aynısını söyledi yani kısacası herşey 15 gün sonra netleşicek Rabbim inşallah bu mubarek aylarda yüzüme bakar bana dua edin kızlar dualarınıza ihtiyacım var
zeliscim ben demistim de mi? belli olmuyor cunku. bazern bebek rahima diogru da buyuyebiliyor yani bence bu bebek sorun cikarmayacak gorursun.
ayrica kadin dr u bir arkadasim var. dis gebelik teshisi koymus bir hastaya ve hasta ameliyat gunu kacmis. diyor ki artik asla tipta 2+2=4 demiyorsum. cunku kadin o ahli ile bir kiz cocugu dunyaya getirmis yani cocuk tupte buyuyup gelismis. iannilmaz ama gercek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?