arkadaşlar çok kötüyüm.........

Allah yardımcın olsun
çok üzüldüm gerçekten
mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben

canım moralini bozma herşey biz insanlar için. en azından daha da büyümeden problme anlaşılmış ve tedavisi olacak, doktorların yönlendirmesiyle sağlıklı bir gebelik elde etme şansın var. biliyorum çok zor olmalı, ama güçlü olmalısın.

tatlım Rabbim hakkında hayırlısını versin inşallah
Üzülme bozma moralini
kim bilir ne kadar zordur, kim bilir ne yoğun duygular yaşıyorsundur ama Rabbimin bir bildiği vardır be gülüm
İnşallah yavruna kavuşursun en kısa zamanda :Saruboceq:

Zelişcim Allah yardımcın olsun canım inşallah birdaha böyle bir acı yaşamazsın tarifi imkansız bir durum biliyorum seni anlayabiliyorum rabbim sabır versin sana ama inşallah doktor yanılmıştır hala böyle olma olasılığını düşünüyorum:çok üzgünüm:

cok gecmis olsun cogu kisi yasiyor bu bosgebeligi hatta forumda bir konu bile mevcut ve ordakilerin cogu gecirdikleri kötü günleri coktan unuttular.Ya dogum yaptilar yada benim gibi tekrar hamileler.Kalp atmadan kürtaj olacagin icin bu doganin kanunu.Kimi insan düsük yapiyor kimi ise kese olusturuyor .Sonuca doga sagliksiz olani dünyaya getirmiyor kanunu diye bir sey var.Insallah yeniden hemen hamis kalirsin saglikla bebegini kucagina alirsin.

canim bende haber almyi bekliyorum sende
bugün gitmis olman gerkir doktora insallah iyi haberlerle dönersin
dedigin hamilelik nasil bisey malesef bilmiyom ana bsey diyemicem
ama dedigim gibi tek temmenim güzel haberlerle dönmen

arkadaşlar hepinizden Rabbim razı olsun iyiki varsınız bugün başka bir dr gittik radyoloji uzmanı profesor dr alanında çok iyi bir doktor dr ilk önce üstten karınla ultrasyonda keseyi gördü daha sonra vajinal baktı vajinal olarak kesemi göremedi daha sonra su iç sıkışık olarak gel dedi sıkışık olarak tekrar üsttenbaktı kesemi gördü ben doktora dr bey ben artık kendimi düşünüyorum ne yapılacaksa yapılsın dedim dr bana sen bu bebeği istiyormusun dedi bende evet dedim o zaman dedi biz bu bebeğe kıymıyalım dedi ben bu gebeliğin normal bir gebelik olabileceğinide düşünüyorum normal bir gebelikte olabilir dedi ve 15 gün sonraya randevu verdi 15 gün sonra herşey yolunda görünüyosa gebelik devam edicek eğer yolunda görünmüyosa kürtajla alınacak ama ben sata göre 6 haftalığım ultrasonda 4 haftalık çıktı ondan sonra radyoloji profesöründen çıkıp başka kadın doğum uzmanına gittik oda dokjtorun söylediklerinin aynısını söyledi yani kısacası herşey 15 gün sonra netleşicek Rabbim inşallah bu mubarek aylarda yüzüme bakar bana dua edin kızlar dualarınıza ihtiyacım var

RABBıM hakkına hayırlısını nasip etsin inş

üzülmemeye çalış ve bebeğin beslenip güçlenmesini destekleyecek yiyecekler yemeye çalış

nasipte ne varsa onu yaşıyoruz hepimiz

tatlım bu duyduklarıma sevindim gerçektende
umarım bebeğine sağ salim kavuşursun
15 gün sonra daha da güzel haberlerini alırız inşallah :Saruboceq:

Zelişimm allahım büyükk bu zorlu sınavv biticekk inşallahh 15 gün sonraa herşey çok güzell olucak.Bu mübarek ayların hürmetine rabbim sana yalvarıyoruzz sen zelişimin bebeğini ona bağışla yüzünü güldürrr:Saruboceq:

inş 15 gün sonra bayramın olur canım.
Allah ne yazdıysa o stres yapma..
hayırlısı olsun inş..

Canım senin duacınız rabbim sana yardımcı olsun eğer bu bebeğin ömrü varsa yaşamak için dünyaya her şekilde de gelicektir hiç sıkma canını.
Senin durumunu tam olarak anlamadım bilgim fazla yok ama sana tanık olduğum bir mucizeyi anlatmak istiyorum..
İngilterede yaşayan akrabam anlatmıştı bana kız arkadaşı hamile olduğunu öğreniyor pek bir mutluymuş 6 haftalıkken keseyi görüyor bir hafta sonrada bebeğini:asigim:
3 aylıkken birden kanamsı olmuş bebeğini düşürdüğünü sanmış çok rahatsızlanmış hastaneye kaldırmışlar yapılan muayanede bir bebek daha olduğunu görmüşler:1shok:
Ama bu bebek daha küçükmüş yani 3 aydan daha küçük ve doktorların söylediğine göre dış gebelikmiş yumurtalıkda değil ama sanırım seninki gibiydi tam onu hatırlamıyorum çünkü nasıl bişey olduğunu anlamamıştım:kedi: ama doktorları aldırmasını istemiş kadın aldırmam demiş bir çok toktor görmüş bakmışlar bebek sağlıklı büyüyor almamışlar ve ikisi de doğmuş düşün zelişim bu gerçek bir mucize sadece bebek doğum sırasında yaşam riski atlatmış ama şimdi 10 yada 11 yaşında vardır bu çocukların ikiside erkek veletler...

İnşallah senin bebeğin de senin mucizen olur canım sakın sıkma canını üzme kendini herşey olacağına varıyor umarım güzel haberlerle gelirsinopuyorumnanaktan

zelisim, insanin icine su serpen bir haber bu. biliyorum bu 15 gun cok zor gecicek ama sonunda hep beraber kutliycaz minik yaramazin gelisini insallah. canim her zamanki gibi dualarimdasin.:1hug:

zelişçim çok sevindim bence geç döllenme olmuşsun sen...dinlen istirihat et kendini hiç üzme...bebeğin sana tutunacak inşallah canım...allahım yavrunu sana bağışlasın...dualarım seninle...

zelıscım bu aralar fazla nete gelmedıgım ıcın olanlardan sındı haberım oldu canım sıkma canını ıcını ferah tut hakkında nası hayırlı ıse Rabbım oyle versın ılla olsun deme hayırlısı saglıklısı olsun de canım uzuluyorum ama elden bısı gelmıyor Allahımın ısıne karısılmıyo en ıyısını o bılıyo su guzel gunlerde ınsallah bızım ıstedıgımız gıbı olur sonuc Allaha emanet ol

kızlar çok sağolun bekliyecem görecem inşallah rabbim hakkımda hayırlı olanı versin böyle dua ediyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…