Arkadaşlar dolandırıldım mı eğer öyleyse ne yapabilirim lütfen yardım edin

peki maddi olarak çok kaybım olur mu ? hayır sırf haddini bilsin diye uğraşırım dicem ama öğrenciyim ya. bilmiyor 100 tl bile ne kadar değerli

valla avukat değilim bir fikrim yok ama avukat parası vs bir sürü maddi kaybınız olur birde mesela bu kadın hangi şehirde siz hangi şehirdesiniz ayrı şehirlerdeyseniz bulunduğu şehirde mahkemeye çıkar oraya gidip gelmeniz gerekir vs..
tüketici derneğine gidip bir ihtar falan çektirin bari belki gözü korkar gönderir paranızı..

valla avukat değilim bir fikrim yok ama avukat parası vs bir sürü maddi kaybınız olur birde mesela bu kadın hangi şehirde siz hangi şehirdesiniz ayrı şehirlerdeyseniz bulunduğu şehirde mahkemeye çıkar oraya gidip gelmeniz gerekir vs..
tüketici derneğine gidip bir ihtar falan çektirin bari belki gözü korkar gönderir paranızı..
bu konuyla tüketici derneği ilgilenir mi sizce ? sizin hatanız gibi bişey demez umarım. çok sağolun ya size de çok soru sordum :(

bu konuyla tüketici derneği ilgilenir mi sizce ? sizin hatanız gibi bişey demez umarım. çok sağolun ya size de çok soru sordum :KK43:

yok estf..
tam bilemiyorum siz gidin bir sorun çünkü ortada fatura yok ilgilenirlermi emin değilim..
birde kadının adresi vs yok elinizde hani nereye ihtar çekecek adamlar o da belli değil..
yinede ne yapabileceğinizi ne yapamayacağınızı söylerler en azından..

Akıllıyım diye geçinirken;bunu yaşadım.Adamlar dönmedi bile defalarca anlattım.şikayet com'a yazdım.sadece ilettik yayınlanmayabilir mesajınız dediler.faceden de yorum yazmam sitelerine engellenmiş.sahte Kinoa evimde maalesef.o kadar güvenerek sipariş etmiştim.

Akıllıyım diye geçinirken;bunu yaşadım.Adamlar dönmedi bile defalarca anlattım.şikayet com'a yazdım.sadece ilettik yayınlanmayabilir mesajınız dediler.faceden de yorum yazmam sitelerine engellenmiş.sahte Kinoa evimde maalesef.o kadar güvenerek sipariş etmiştim.
Tüketici hakları ile görüştünüz mü ? Sanırım ben öyle yapcam pazartesiye kadar olumlu bir geri dönüş almazsam. Arayın hakkınızı yanlarına kalmasın kimbilir daha kaç kişiye yapıyorlar

Yapmadım.Elimde fatura bile yok.aksay kargo diye bilmediğim biri kapıma geldi.post cihazımız bozuk;elden verebilir misin abla dedi.şüphelendim ama kapımda olunca verdim.bir açtım ki kutu açık ve Parça Parça üretici firma yok;fatura yok.nasıl ispatlayabilirim kiii....Defalarca Aradım;numara çektiler şikayet birimimiz size donecek diye;ama ne arayan;ne soran yok.zaten siz numaralarını arıyorsunuz.cvp veren yok.kinoa diye onlar size Dönüyor.en son şikayet com'a yazdım.bir sonuç çıkmadı.Sitelerine yorum yazdım dedim face beğen butonunda.yorum yazmam engellenmiş.Bende Allah'a havale ettim.

Hatta ilk gün sitelerine resim ekleyerek yazdım;hemen olumsuz yorum ve Yırtık kutu;üretici firma bile yok v.s yazdım.Hemen kaldırmışlar.Şu diyetisyen ünlü doktorun resmi var.murat .... Diye.obezitevakfı.com

Yapmadım.Elimde fatura bile yok.aksay kargo diye bilmediğim biri kapıma geldi.post cihazımız bozuk;elden verebilir misin abla dedi.şüphelendim ama kapımda olunca verdim.bir açtım ki kutu açık ve Parça Parça üretici firma yok;fatura yok.nasıl ispatlayabilirim kiii....Defalarca Aradım;numara çektiler şikayet birimimiz size donecek diye;ama ne arayan;ne soran yok.zaten siz numaralarını arıyorsunuz.cvp veren yok.kinoa diye onlar size Dönüyor.en son şikayet com'a yazdım.bir sonuç çıkmadı.Sitelerine yorum yazdım dedim face beğen butonunda.yorum yazmam engellenmiş.Bende Allah'a havale ettim.
Ne kadar kaybınız oldu peki ? Cok kötü oluyor ya insan ne yapacağını sasırıyor cok iyi anıyorum sizi. Bende makbuz iban numarası ve konusmalar var bakalım belki onlardan biseyler cıkar

Back
X