Arkadaşlar dolandırıldım mı eğer öyleyse ne yapabilirim lütfen yardım edin

Olsun o da en azindan bisey. Ama normalde tele cikmamasi lazim. Bence bi umut var. Telin kime ait oldugunu sorgulatabildin mi
Evet biliyorum, iban numarasına para yatırdıgım kisiyle telefonun sahibinin soyadı tutuyor isimleri tutmuyor. Ben süphelendiğimi söyleyince kendisi de öyle söyledi, dolandırıcı olsam simdiye telefonu coktan kapatmıstım dedi. Sürekli azarlayıcı konusması, arayınca telesekreter cıkması, hergün yarın demesi ve bi bahane bulması beni baya rahatsız ediyor. Yönlendirmeye almıs telefonu, arayınca telesekreter cıkıyor ama mesaj atılabiliyor

Evet biliyorum, iban numarasına para yatırdıgım kisiyle telefonun sahibinin soyadı tutuyor isimleri tutmuyor. Ben süphelendiğimi söyleyince kendisi de öyle söyledi, dolandırıcı olsam simdiye telefonu coktan kapatmıstım dedi. Sürekli azarlayıcı konusması, arayınca telesekreter cıkması, hergün yarın demesi ve bi bahane bulması beni baya rahatsız ediyor. Yönlendirmeye almıs telefonu, arayınca telesekreter cıkıyor ama mesaj atılabiliyor
Kardesiyle birlikte calisiyolardir belki. Buyuk sitelerden bile alisveris yaptiginizda olabiliyor boyle seyler. Uc is gunu bekleyin. Sonra arayip konusun. Cok acil degilse siparisiniz cok taciz eder konuma dusmeyin. Sonrasinda cikmazsa iban ve tel numarasiyla polise gidin

Ya bende instagramda birine kapı süsü sipariş verdim. Bir güzel parasını ödedim. dekontu da attım dediginiz gibi kadın benden 15 gün süre istedi. bende tamam dedim. 3 gün sonra iletisime geçtim ben detayları konuscam sizin sıranın gelince diye birde tersledi beni, hayır 15 gün bitmesine 3 gün kaldı neara iletisime geçicek te gönderecek göndermeyecekmi bende bilmiyorum. bisürü şey paylaşıyor 2 3 güne bir yaptıklarını koyuyor ama umarım dolandirilmamisimdir bende çünkü gerçekten çok fena ahimi alır şu süreçte
Sizde inş paranızı geri alabilirsiniz.

yok sanmam dolandırıldğnızı bnde defalarca öyle düşndğm oldu. instagramda alışveriş yaparkende bn yurtdşnda oldğm içn önce parayı şahsi hesabına gönderiorm snra kargolatmasını bekliyorm. hep senin gbi düşünyorm elime geçene kadar :süslü: bi hafta süre ver kendine . sürekli bekleymce geçmiyor saatler

yok sanmam dolandırıldğnızı bnde defalarca öyle düşndğm oldu. instagramda alışveriş yaparkende bn yurtdşnda oldğm içn önce parayı şahsi hesabına gönderiorm snra kargolatmasını bekliyorm. hep senin gbi düşünyorm elime geçene kadar :süslü: bi hafta süre ver kendine . sürekli bekleymce geçmiyor saatler
Gorcez bakalım sabırla pazartesi yi bekliyorum ben :)

İşte bu yüzden cidden güvenilir olmayan sitelerden alışveriş yapmamak gerekiyor. Gidin şikayette bulunun. Hem dolandırıp hem de azarlamak nedir?

Back
X