- 15 Eylül 2025
- 104
- 4
- 13
- 29
- Konu Sahibi manolyasael
Boşuna kuruluyorsunuz kaynananıza. Aslında kötü bişey söylememiş. Aynı işte çalışmanın dezavantajını hatırlatmış para akışı kesilince tek olduğu için sorun yaşarsınız. Ama birisi farklı yerde olunca o gelirle durmadan devam edebilirsiniz.
Zenginler mesela tek sektörde kalmazlar. Bir kaç sektöre dağıtırlar ki biri durunca diğeri hepsini çevirsin. O mantığı gütmüş ve dile getirmiş.
Ha dile getirmesi hoş değil üstüne vazifede değil demek isterdim ama sıkıştığınızda o yardım etmiş doğal olarak ona o hakkı siz vermişsiniz. Borcunu ödeyip çenesini kapatabilirsiniz.
E
Boşuna kuruluyorsunuz kaynananıza. Aslında kötü bişey söylememiş. Aynı işte çalışmanın dezavantajını hatırlatmış para akışı kesilince tek olduğu için sorun yaşarsınız. Ama birisi farklı yerde olunca o gelirle durmadan devam edebilirsiniz.
Zenginler mesela tek sektörde kalmazlar. Bir kaç sektöre dağıtırlar ki biri durunca diğeri hepsini çevirsin. O mantığı gütmüş ve dile getirmiş.
Ha dile getirmesi hoş değil üstüne vazifede değil demek isterdim ama sıkıştığınızda o yardım etmiş doğal olarak ona o hakkı siz vermişsiniz. Borcunu ödeyip çenesini kapatabilirsiniz.
Benim esim zamaninda baya para verdi esim mühendis… salak bos insan degil.. suan öyleyiz.. öle mantikla bakarsak esim verdigi tüm paralari takas yapsin… eski damadina.. bedeli askeri ödeyen annesi.. sonucta oglu… biz zaten diger sektörlere de acilacagiz.. suan iki proje patladigi icin sıkıcığız ama düzeldik… bir sürü proje geldi.. ama ödemeleri tah ayin sonu… maalesef.. yani aklimizi peynir ekmekle yemedik… kizina yakistiriyor da git sen serbest meslek yap kendisi orta okul terk esim mühendis bize mi yakistiramiyor.. sorun o aslinda