- Konu Sahibi manolyasael
Bacım sen çok yaşa emiMühendis eşi??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bacım sen çok yaşa emiMühendis eşi??
Benim fikrim sizi eşinizin yanından uzaklaştırıp görümcenizi eşinizin yanına yerleştirmek iş açısından.Evet sigortam var… ama cok iyi para masallah kazandik… ama bu ara gercekten Sıkıştık esim bekarken az annesine ablasina yardim etmedi… aslinda böyle günes panel is yeri acinca baya elinde para olmasi lazim.. biz sifirdan basladik… cok sükür.. ama hepimiz dört basi mamur yasamiyoruz.. sorun su kendi kizina yakistirioyr.. bana gelince git calis… onane? Esim den ben memunuz… eski damadina diyordu kayinvalidem sende sirket ac vs.. adam yok diylrdu… esimide frenlyior bu arada esim zaten mühendis bos aptal biri dgil
Ortada cok para dönünce öyle olur eurolar felanHmmm.. Mühendis kocanız çok zeki olmadığı için sürekli kandırılmış olabilir mi?...Ne hikmetse gelen vurmuş giden vurmuş....
Off ruhay ne kastin ama …Ayrıca madem zorunuza gitti.Kadının arkasından konuşup salak gibi çirkin kelimeler söylemek yerine anne ben sana kırıldım neden böyle söyledin
diyebilirdiniz .Ayrıca madem zorunuza gitti.Kadının arkasından konuşup salak gibi çirkin kelimeler söylemek yerine anne ben sana kırıldım neden böyle söyledin diyebilirdiniz
Off ruhay ne kastin amaAyrıca madem zorunuza gitti.Kadının arkasından konuşup salak gibi çirkin kelimeler söylemek yerine anne ben sana kırıldım neden böyle söyledin
diyebilirdiniz .Ayrıca madem zorunuza gitti.Kadının arkasından konuşup salak gibi çirkin kelimeler söylemek yerine anne ben sana kırıldım neden böyle söyledin diyebilirdiniz
görümceme salak kiyasliyor dedim… oku canimmoku… senin esin calisiyor sende evde oturan tipdensin belli shsjjsjshshsjskaKayınvalideye mi görümceye mi demiş anlayamadım.Çok karışık yazmış ama dediğin gibi sanki kayınvalide ye demiş salak kelimesini.Bugün de başkalarının yerine utandık çok şükür.
Kasmak….Ortada sorun olacak hiçbir şey yokken konu açmışsın kasmaktan mı bahsediyorsun??Off ruhay ne kastin ama …
Demek ki eşinizde o kadar parayı idare edecek kapasite yok ki isteyen herkese kaptırmış... HahahahaOrtada cok para dönünce öyle olur eurolar felanherkes ister … hajsjshshsh
Benim işim mühendis eşi olmak değil yani seninle aynı meslekte değiliz.Eşim Avukat ben Türkçe Öğretmeniyim.Okumayı da çok severim.Seni de iyi okudum.Cahil insanlar insanca konuşmayı bilmez böyle karşısındakine laf sokmaya çalışır.Off ruhay ne kastin ama
görümceme salak kiyasliyor dedim… oku canimmoku… senin esin calisiyor sende evde oturan tipdensin belli shsjjsjshshsjska
Onda da başarılı olamaz zatenböyle karşısındakine laf sokmaya çalışır.
Sen ilgi çekmek, kendini ve kocani övdürmek, kayınvalideyi yerden yere vurmak için sorun aramış, epey bi kasmış olabilir misin?Off ruhay ne kastin ama …
Türkçe öğretmeni olarak bu işkenceye katlandığın için tebrik ediyorum. A0 Türkçe. Yurtdışına gidince ne oluyor ki yani ana dilinizi de unutuyorsunuz birden.Benim işim mühendis eşi olmak değil yani seninle aynı meslekte değiliz.Eşim Avukat ben Türkçe Öğretmeniyim.Okumayı da çok severim.Seni de iyi okudum.Cahil insanlar insanca konuşmayı bilmez böyle karşısındakine laf sokmaya çalışır.
Sinir olmakta haklısınız sonuna kadar. Kayınvalide ne karışıyor senin işin kimseyi ilgilendirmez. Cevap da verme zaten kaale bile alma. Lakin boşanan ortada kalmıyor orda bi anlaşalım.Arkadaşlar, eşim serbest meslek sahibi. Ben de ona güveniyorum ve yanında çalışıyorum. Eskiden başka yerlerde çalışıyorduk, sonra eşime destek olmak için onunla çalışmaya başladım. Tabii ki her serbest mesleğin iyi ve kötü yanları var. Eşimin de geçmişte güven problemi yaşadığı oldu; mesela taşeron işçilere parayı kaptırdı ve o dönem birikmiş paramız gitti, sıkıştık. Sağ olsun annesi o zaman bize yardımcı oldu.
Bir de şöyle bir durum var: Eşim eskiden normal bir iş yerinde çalışırken düğünümüzün çoğunu o üstlendi, ben de elimden geleni yaptım. Babası vefat ettiğinde de zordu… Yani eşimle ben hayata bir adım geriden başladık aslında. Ama olsun, biz böyle olunca emeğimizin, kazandığımızın kıymetini daha iyi biliyoruz.
Kayınvalidem ise dönüp bana “Sen normal bir işe gir, daha gençsin” diyor. Sanki ben çalışmıyormuşum gibi… “Bak yine sıkışmışsınız” iması yapıyor. Eşim de “Hayır, normal çalışmasına gerek yok. Evet sıkışığız ama projeler geliyor, yıl sonu işleri var. Ne münasebet?” dedi. Ben sustum ama içim içimi yedi tabii.
Sonra eşim bana dedi ki: “Bunca emeği hiçe sayamam. Boşver, annem konuşsun. Ben seni biliyorum, biz buraya emeklerimizle geldik. Ne düşünürse düşünsün.” Bu sözleri içimi rahatlattı.
Bir de arkadaşlar, kayınvalidemin bir kızı var ya… O da boşanmış. Zamanında eski eşine “Sen iş yeri aç, ben çalışayım” diyordu ve kayınvalidem ona çok destek veriyordu. Sonra boşandılar, kızı ortada kaldı. Şimdi o yaşananları bize yakıştırmaya çalışıyor, sürekli bir kıyas hâli… Tatile giden gidiyor, hayatını yaşayan yaşıyor ama hemen bir karşılaştırma, bir söz. Ama ben kendi kendime “Boşver, konuşsun dursun. Allah biliyor her şeyi.” diyorum.kizi zaten rekabet icersinde benimle.. ölüyor yani salak
Cidden branşımdan dolayı dikkatimi çekiyor yazılan yazılar.Konu sahibinin yazdıklarından bir şey anlamadım.Türkçe öğretmeni olarak bu işkenceye katlandığın için tebrik ediyorum. A0 Türkçe. Yurtdışına gidince ne oluyor ki yani ana dilinizi de unutuyorsunuz birden.
kuzum ya benim annem babam ben doguma büyüme almanyaliyiz keza esim ve aileside öle… dedemler türkiyede dogmuslarCidden branşımdan dolayı dikkatimi çekiyor yazılan yazılar.Konu sahibinin yazdıklarından bir şey anlamadım.
Allahtan chatgpt var da arada bir imla kurallarına uygun konu açılıyorCidden branşımdan dolayı dikkatimi çekiyor yazılan yazılar.Konu sahibinin yazdıklarından bir şey anlamadım.
kuzum ya benim annem babam ben doguma büyüme almanyaliyiz keza esim ve aileside öle… dedemler türkiyede dogmuslar
Senin eğitimin ne? İkide bir eşim.muhendis deyip kasilmissin. Kendeinden hiç bahsetmemissin. Kızı da asagilamissjn. Nedense yazis tarzın hoşuma gitmedi.Benim esim zamaninda baya para verdi esim mühendis… salak bos insan degil.. suan öyleyiz.. öle mantikla bakarsak esim verdigi tüm paralari takas yapsin… eski damadina.. bedeli askeri ödeyen annesi.. sonucta oglu… biz zaten diger sektörlere de acilacagiz.. suan iki proje patladigi icin sıkıcığız ama düzeldik… bir sürü proje geldi.. ama ödemeleri tah ayin sonu… maalesef.. yani aklimizi peynir ekmekle yemedik… kizina yakistiriyor da git sen serbest meslek yap kendisi orta okul terk esim mühendis bize mi yakistiramiyor.. sorun o aslinda