Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

adam napsın herkesın gonlu varmış üçteeeeeeeeeeeeeeeee...............sevılıyolarr keratalar............

ablacıııımm,
ay avatarını yeni gördüm,maşallahh,ele gelmiş kuzuuu,
az kaldı yaaa,çok duygulandııım,
adı nee bu miniğinnn?

canım dun aksam gıdınce cektımmmmmmm bu eyşan seda...........dıgerlerı bana küsmuş sanırım arkaları donuktu uyuyodu hepsı......ınşş canım ıyı olur hepsı de doya doya koklarımm......

küserlermi hiçç,beklemiş de uyumuş kalmışlardırkaydirigubbakcemile3
az kaldı canım beniiimmm,,Allahın izniyle koklarsın daaa,zaman gelir buluşur biz de koklarız yaaaaopuyorumnanaktan

ınşşşşşşş canım ınşşşşşşşşş.................cookm sevınırım cok...............opuyorumnanaktan

bi daha bu topikten başka yerlerde gezip yazmıycam,
olur olmaz adamlarla kavga ediyorum,siteden atılıcam yine o olcak...

Canannnnnnnnnnn.....nerdesin kıııııııııız............ya bütün gün merak ettim,anam bu nasıl dr.saatler oldu yoksun........sabah bir mesaj çek,unuttum diye soracam ben sana........alsanaalsanasmile

hehe baktım nerde kavga ettin diyee. ottan bir konuymuş.....çıkma kızım sen burdan....... millet alıngan................................

canım çok geçmiş olsun.senin için çok zor bir durum. zaten ilerlemiş hamileliğin verdiği sıkıntılar var birde üstüne kaşıntı eklenmiş.
Bugünmü doktora gideceksin. haberlereni bekliyoruz.

canan dualarla bekliyorum hayırlı haberlerini..

cananım canım habersiz bırakma bizi bitanem. kayra geçmiş olsun canım.
pamuğum öpüyom kuşum.
kevser bol şans canım:))
ve bende cee mi dedim ve kaçıyom.
herkesi öpüyom kendinize iyi bakın..

canancım sende daha gelmemişsin merakettim senide inşallah iyisindir.gecebakarım artık . annemlere gidecegim bir saate kızlar iyi bakın kendinize kocaman öpüyorum hepinizi bebeişlerinizide opuyorumnanaktan

Canannnnnnnnnnn.....nerdesin kıııııııııız............ya bütün gün merak ettim,anam bu nasıl dr.saatler oldu yoksun........sabah bir mesaj çek,unuttum diye soracam ben sana........alsanaalsanasmile

kızlarrr hepinize çok teşekkür ediyorum şimdi tek tek anlatayım size yaşadıklarımı
geceyi sabah ettim uyumak ne mümkün kasılmalar kaşıntılar 6.30 da artık yataktan kalktım sudoku çöz dön dolaş dur olmadı normalde öğlenden sonra gidecektim hastaneye eşimin bugün okulda kursu varda 1 de çıkıyo ama dayanacak gibi değildim bire kadar dedim hadi beni annem götürüsn sen sonra gelirisn 8.30 da aradım annemi gittik dr
önce kadın doğumcuya gittim dedimböyle böyle kasılmalarım var dehşet kaşıntım var bebek hareketleir az önce muayne etti ha birde ishali söyledim test yazalım dedi bide serum yazalım nst ye gir gel dedi sonra düşündü yok öyle yapmayalım dedi sen önce bi cildiyeye görün dedi sornada dahiliyeye git bi dedi uzmanlar görsün dedi eyvallah dedim
cildiyeye çıktım dedim böyle böyle baktı heryanım kırmızı pul pul kulak arkama kadar alerji olmuş dedi ikiz gebelikte sık oluyo dedi son haftalarda doğuma yakın oluyo dedi kortizon iğnesi yapabiliriz dedi ciğer geliştiri diyosunuz ya işte alerji içinde onu yapıyolarmış sonra vazgeçti excipial lipo verdi birde kortizonlu merhem üst üste sür dedi bide kaşıntı için avit verdi neyse ben hemen eşimi aradım ilaçları al gel dedim
ordan dahiliyeye indim anlattım ishal var böyle böyle dedim bağırsaklarımı felan dinledi abartsızı 20 tane test verdi kiloluk bi serum yazdı bide ayrıcı yazdı içinede en az 5 tane felan iğne yaptırdı ordan gittim 3 tüp kan 2 tüp dışkı 1 tüp idrar verdim
ordan nst ye indim sancı çıkmadı kalp atışları iyi çıktı
ordan acile indim serumumu bağladılar
serum bitince test sonuçlarını alıp kadın doğuma çıktım baktı nst ye felan sorun yok dedi testlerdede soun yok ama sen yine her testi kendi uzmanınada bi göster dedi doğru bi tedavi olsun dedi
cildiyeye çıktım geri baktı tetslere felan dedim kremler işe yaramadı sne bana iğneyi yaz iğneyi yazdı yaptırdım ama bi yaktı bi yaktı anlatamam
ordan geri dahiliyeye indim karaciğerde bişi yüksek aşırı enfeksiyon var idrar yollarında alerji var sodyum oranı düşük tuz yeme şişersin diye diye bu defada tuzsuz bıraktılar beni neyse 4 tane de o ilaç yazdı 3ilaç 1 iğnede cildiye yazdı eczane gibi oldum geldim anlayacağınız
şimdi nasılım maalesef halakaşınıyorummm çok yorgun ve uykususuzm
ama doğum yok
işte benden böyle kıslarrr

canım geçmiş olsun Allahım yardımcın olsun inşallah azkaldı sabret canım inşallah kuzularını saglıklı sıhatlı kucagına aldıgında çektiklerini unutacaksın inşallah

canım baya yormuşlar seni bugün .aman bebişler iyi olsunda kuzu gerisi gelip geçecek.
kortizonlu iğne kabadanmı vurdular bilmiyorum ama kabadandan vurulmadıgı sürece kaşıntıyı geçirme süresi bir veya iki saattir tabi en iyi şartlarda .daha evel demiştim bende atopikdermatıv egzama en üst seviye iğne aralıklı yaptırdıgımdan biliyorum. şıp diye keser hemen .minimum iki ay rahatedersin .tabi hamileyken ne kadar etkili bir iğne vururlar bilemem tabi. sabır canım napçan ya baktın olmadı blue cap diye bir sprey var ithal bu sprey iyi geliyor hamileyken güvenle kullanmıştım ben bir çogundan daha etkilidir .öpüyorum canım opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
canan çok geçmiş olsun inşallah kaşıntıların da geçer

inşallah güzelim yaaaaa....... 36 yı 38i görmeyi isterim ama şu halde zor olcak galiba.... zaten doktor demişti...redüksiyon nedeniyle 36 ları göremeyebilirsin diye...ama 30 32 de erken bari 34 ü geçelim..
kayra canım seni takip ediyodum ben de inan görünce çok sevindim Allaha şükür bi sorun yok ama kalbini ferah tut inşallah 36-38i de görürsün. redüksiyon nedeniyle mi dedin anlamadım canım nasıl yani

Son düzenleme:
eylülcüm bnim 4 üzdü.2 ye indirildi bebişlerim... karnımdan iğne ile yaptılar bu işlemi..... redüksiyon deniyor buna.... o nedenle erken doğurma riskim fazlaymış....

eylülcüm bnim 4 üzdü.2 ye indirildi bebişlerim... karnımdan iğne ile yaptılar bu işlemi..... redüksiyon deniyor buna.... o nedenle erken doğurma riskim fazlaymış....
Kayracım seni üzmek istemem ama merak ettim.karnından iğne ilemi son veriyorlar diğer bebeklerin yaşamına?ben normal alttan kürtaj gibi alıyorlar zannediyordum.bilmiyorumkismile

Canancım çok geçmiş olsun.neden olmuş bu kaşıntı,sebebi neymiş acaba?iğne işe yarar inşallah.ah be tatlım epeydir bu sıkıntıyı çekiyordun,keşke daha erken gitseydin dr.Hangi hast.gidiyorsun sen canım?

evet artvinlim karından iğne ile girip kalplerini durduruyorlar................. rabbim kimseye yaşatmasın....çok zor....

evet artvinlim karından iğne ile girip kalplerini durduruyorlar................. rabbim kimseye yaşatmasın....çok zor....

AMİN kayracım rabbim kimseye yaşatmasın.elbetteki bu kararı almak hiç kolay değil,seninde ne kadar sıkıntı çektiğini çok iyi biliyorum.Rabbim kalan yavrularına sağlık sıhat versin inşallah.

kızlar benimkuzenimde ikiz bebk sahibi tüp bebek ile. onunda son ayalrında bu kaşıntı olayları oldu ama ne kaşınmane lekler sormayın gitsin neler neler dendiler tüp bebk ilaçlarından kaynaklanan kurdeşenmiş bu valla komik gelebilir ama kuzenim baya bildiğimiz süzme yoğurt varya onu sürünce rahatlıyodu doğumdan sonrda o lekeler geçmedi zaten. şimdi bebkleri bi yaşında yeni yani zileri geçti umarım bizlerde olmaz çok zor ya valla o zman acımıştım kıza.. CANANCIM senin yaşadığında bu olmasın gerçi bilmiyorum senin bebklerin tüp bebekmi ama...ayrıca bu ciğer geliştirici iğnenin faydasınıda çok gördükuzenim 36. hfataya giridğinde doğum yaptı 2 şer kilo doğdu bebkleri ve maşallah küveze girmediler....darısı bizlere inşallah....

canım bu kaşıntıların tüp bebekle alakası yok sanırsam benim arkadaşım normal yolla hamile kaldı ve bir bebekti dogum yaklaşınca ondada oldu böyle kaşıntılar yani bazı hamilelerde oluyor kaşıntı galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…