canım dun aksam gıdınce cektımmmmmmm bu eyşan seda...........dıgerlerı bana küsmuş sanırım arkaları donuktu uyuyodu hepsı......ınşş canım ıyı olur hepsı de doya doya koklarımm......
ınşşşşşşş canım ınşşşşşşşşş.................cookm sevınırım cok...............opuyorumnanaktan
canım çok geçmiş olsun.senin için çok zor bir durum. zaten ilerlemiş hamileliğin verdiği sıkıntılar var birde üstüne kaşıntı eklenmiş.
Bugünmü doktora gideceksin. haberlereni bekliyoruz.
canancım aman ihmal etme kesin doktora gözük kayra ne yaptı acaba onuda çok merak ediyorum inşallah kaygılanacak bişey yoktur. bende sabaha kadar ayaktaydım valla bende de kaşıntı ve gaz problemi var saat 12.15 de randevum var bakalım ne dicek doktorumuz
günaydıınnn arkadaşlar... ben iyileşip geldim.... iyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim...belimdeki ağrılar gitti şükür.... kasıklarım hala aynı bu böyle gidecek sanırım... doğum yapan arkadaşlarında son günlerindeki ağrıları byleydi hatırlıyorum .... 34 haftayı bari geçsem diye dua ediyorum............ hayırlısı....
akşam canana dua et deyip çıktım netten.... ama canan dualık olmuş...inşallah iyisindir..........bu kaşıntıların bir sebebi var muahakkak...... bebklerin hareketleri zaman zaman değişir.... takılmamak lazım... doktordan gelmeni bekliyorum...........
artvinlim canım.... allah korusun yoktur bişey inşallah........ bir süre sonra tekrar baktır istersen... hatta bir perinatalog görse daha iyi olur...
canan hayırlı haberlerle gel canım ya stres yapma sakın ..
kayra canım geçmiş oılsun içini ferah tut bende 34 ü görsem diyordum 38 e geldim
Artvinli canım moralini bozma ben o testlerden hiç birini yaptırmadım Rabbime emanet et sende her deneni kafaya takma..
canan dualarla bekliyorum hayırlı haberlerini..
Canancım geçmiş olsun canım... Hayırlı haberlerle dön inşaALLAH...
Kayra abla belinin agrısının geçmesine cok sevindim ama işte agırlaşaya baslamişsın kötü ya Rabbim yar ve yardımcın olsun ...
cananım canım habersiz bırakma bizi bitanem. kayra geçmiş olsun canım.
pamuğum öpüyom kuşum.
kevser bol şans canım:))
ve bende cee mi dedim ve kaçıyom.
herkesi öpüyom kendinize iyi bakın..
inşllah bişey olmaz canım sen Allaha sıgın rabbim saglıklı şekilde dünyaya gelmeyi nasip etsin kuzularımıza inşallah
canım çok geçmiş olsun inşallah iyi habertlerle gelirsin doktordan Allahım şifa versin
iyi olmana sevindim canım Allahım vaktinde dogum yapmayı nasip etsin inşallah hepimize
medinecigim canım bizim bulantılar doguma kadar gidecek galiba benimde hala geçmedi bulantılarım
selamlar
artvinli sıkma canını inşallah bişi yoktur canım bbu çok rastlanan bişi kuzenimin hem ense kalınlığı hemde ikli ve üçlü testleri hep riskli çıktı çok üzüldük tabii ama amniyo sentez yapıldığında sorun olmadığı çıktı ve sağsalim doğdu bebeğimiz ense kalınlı fazla olupta sorunsuz doğma ihtimali %80 miş yani çok fazla yanıltıcı olabiliyo
canancım sanada geçmiş olsun belki stresle alakalı kurdeşn filan dır sonuçta doğuma az kaldı
kayracım sanada geçmiş olsun canım noluyo bu ara herkese böyle ya kızlar geçmiş olsun yazıoz hep Allah hepimize iyilik sağlık versin öptüm hepinizi
canan cok gecmıs olsun...kayracım sanada artık haftan ılerlıyor daha dıkkatlı olmalıın kendıne dıkkat et..yorulma fazla..artvintli arkadasların deıgın gıbı sıkma canını arkadasım ..allahtan baska kımse bilemez....inş bısey yoktur....wavy im cok gecmıi olsun sanada canım allahım bıdaha yasatmaın....
canancım sende daha gelmemişsin merakettim senide inşallah iyisindir.gecebakarım artık . annemlere gidecegim bir saate kızlar iyi bakın kendinize kocaman öpüyorum hepinizi bebeişlerinizide opuyorumnanaktan
Canannnnnnnnnnn.....nerdesin kıııııııııız............ya bütün gün merak ettim,anam bu nasıl dr.saatler oldu yoksun........sabah bir mesaj çek,unuttum diye soracam ben sana........alsanaalsanasmile
kızlarrr hepinize çok teşekkür ediyorum şimdi tek tek anlatayım size yaşadıklarımı
geceyi sabah ettim uyumak ne mümkün kasılmalar kaşıntılar 6.30 da artık yataktan kalktım sudoku çöz dön dolaş dur olmadı normalde öğlenden sonra gidecektim hastaneye eşimin bugün okulda kursu varda 1 de çıkıyo ama dayanacak gibi değildim bire kadar dedim hadi beni annem götürüsn sen sonra gelirisn 8.30 da aradım annemi gittik dr
önce kadın doğumcuya gittim dedimböyle böyle kasılmalarım var dehşet kaşıntım var bebek hareketleir az önce muayne etti ha birde ishali söyledim test yazalım dedi bide serum yazalım nst ye gir gel dedi sonra düşündü yok öyle yapmayalım dedi sen önce bi cildiyeye görün dedi sornada dahiliyeye git bi dedi uzmanlar görsün dedi eyvallah dedim
cildiyeye çıktım dedim böyle böyle baktı heryanım kırmızı pul pul kulak arkama kadar alerji olmuş dedi ikiz gebelikte sık oluyo dedi son haftalarda doğuma yakın oluyo dedi kortizon iğnesi yapabiliriz dedi ciğer geliştiri diyosunuz ya işte alerji içinde onu yapıyolarmış sonra vazgeçti excipial lipo verdi birde kortizonlu merhem üst üste sür dedi bide kaşıntı için avit verdi neyse ben hemen eşimi aradım ilaçları al gel dedim
ordan dahiliyeye indim anlattım ishal var böyle böyle dedim bağırsaklarımı felan dinledi abartsızı 20 tane test verdi kiloluk bi serum yazdı bide ayrıcı yazdı içinede en az 5 tane felan iğne yaptırdı ordan gittim 3 tüp kan 2 tüp dışkı 1 tüp idrar verdim
ordan nst ye indim sancı çıkmadı kalp atışları iyi çıktı
ordan acile indim serumumu bağladılar
serum bitince test sonuçlarını alıp kadın doğuma çıktım baktı nst ye felan sorun yok dedi testlerdede soun yok ama sen yine her testi kendi uzmanınada bi göster dedi doğru bi tedavi olsun dedi
cildiyeye çıktım geri baktı tetslere felan dedim kremler işe yaramadı sne bana iğneyi yaz iğneyi yazdı yaptırdım ama bi yaktı bi yaktı anlatamam
ordan geri dahiliyeye indim karaciğerde bişi yüksek aşırı enfeksiyon var idrar yollarında alerji var sodyum oranı düşük tuz yeme şişersin diye diye bu defada tuzsuz bıraktılar beni neyse 4 tane de o ilaç yazdı 3ilaç 1 iğnede cildiye yazdı eczane gibi oldum geldim anlayacağınız
şimdi nasılım maalesef halakaşınıyorummm çok yorgun ve uykususuzm
ama doğum yok
işte benden böyle kıslarrr
kızlarrr hepinize çok teşekkür ediyorum şimdi tek tek anlatayım size yaşadıklarımı
geceyi sabah ettim uyumak ne mümkün kasılmalar kaşıntılar 6.30 da artık yataktan kalktım sudoku çöz dön dolaş dur olmadı normalde öğlenden sonra gidecektim hastaneye eşimin bugün okulda kursu varda 1 de çıkıyo ama dayanacak gibi değildim bire kadar dedim hadi beni annem götürüsn sen sonra gelirisn 8.30 da aradım annemi gittik dr
önce kadın doğumcuya gittim dedimböyle böyle kasılmalarım var dehşet kaşıntım var bebek hareketleir az önce muayne etti ha birde ishali söyledim test yazalım dedi bide serum yazalım nst ye gir gel dedi sonra düşündü yok öyle yapmayalım dedi sen önce bi cildiyeye görün dedi sornada dahiliyeye git bi dedi uzmanlar görsün dedi eyvallah dedim
cildiyeye çıktım dedim böyle böyle baktı heryanım kırmızı pul pul kulak arkama kadar alerji olmuş dedi ikiz gebelikte sık oluyo dedi son haftalarda doğuma yakın oluyo dedi kortizon iğnesi yapabiliriz dedi ciğer geliştiri diyosunuz ya işte alerji içinde onu yapıyolarmış sonra vazgeçti excipial lipo verdi birde kortizonlu merhem üst üste sür dedi bide kaşıntı için avit verdi neyse ben hemen eşimi aradım ilaçları al gel dedim
ordan dahiliyeye indim anlattım ishal var böyle böyle dedim bağırsaklarımı felan dinledi abartsızı 20 tane test verdi kiloluk bi serum yazdı bide ayrıcı yazdı içinede en az 5 tane felan iğne yaptırdı ordan gittim 3 tüp kan 2 tüp dışkı 1 tüp idrar verdim
ordan nst ye indim sancı çıkmadı kalp atışları iyi çıktı
ordan acile indim serumumu bağladılar
serum bitince test sonuçlarını alıp kadın doğuma çıktım baktı nst ye felan sorun yok dedi testlerdede soun yok ama sen yine her testi kendi uzmanınada bi göster dedi doğru bi tedavi olsun dedi
cildiyeye çıktım geri baktı tetslere felan dedim kremler işe yaramadı sne bana iğneyi yaz iğneyi yazdı yaptırdım ama bi yaktı bi yaktı anlatamam
ordan geri dahiliyeye indim karaciğerde bişi yüksek aşırı enfeksiyon var idrar yollarında alerji var sodyum oranı düşük tuz yeme şişersin diye diye bu defada tuzsuz bıraktılar beni neyse 4 tane de o ilaç yazdı 3ilaç 1 iğnede cildiye yazdı eczane gibi oldum geldim anlayacağınız
şimdi nasılım maalesef halakaşınıyorummm çok yorgun ve uykususuzm
ama doğum yok
işte benden böyle kıslarrr
canan çok geçmiş olsun inşallah kaşıntıların da geçernefes kamera şakası gibiymiş kadın yawww
kızlar çok kötüyüm sabah kadar sabah olsada dr gitsem diye bekledim kulak arkam saç diplerim heryanım fena kaşınıyo kırmızı kırmızı pul pul oldum ben günd e1 paket çikolata felan yiyodum alerjimi oldum acaba yaww gebericemm bebek hareketleride az biranönce dr gitmek istiyorummm
kayra canım seni takip ediyodum ben de inan görünce çok sevindim Allaha şükür bi sorun yok ama kalbini ferah tut inşallah 36-38i de görürsün. redüksiyon nedeniyle mi dedin anlamadım canım nasıl yaniinşallah güzelim yaaaaa....... 36 yı 38i görmeyi isterim ama şu halde zor olcak galiba.... zaten doktor demişti...redüksiyon nedeniyle 36 ları göremeyebilirsin diye...ama 30 32 de erken bari 34 ü geçelim..
Kayracım seni üzmek istemem ama merak ettim.karnından iğne ilemi son veriyorlar diğer bebeklerin yaşamına?ben normal alttan kürtaj gibi alıyorlar zannediyordum.bilmiyorumkismileeylülcüm bnim 4 üzdü.2 ye indirildi bebişlerim... karnımdan iğne ile yaptılar bu işlemi..... redüksiyon deniyor buna.... o nedenle erken doğurma riskim fazlaymış....
evet artvinlim karından iğne ile girip kalplerini durduruyorlar................. rabbim kimseye yaşatmasın....çok zor....
kızlar benimkuzenimde ikiz bebk sahibi tüp bebek ile. onunda son ayalrında bu kaşıntı olayları oldu ama ne kaşınmane lekler sormayın gitsin neler neler dendiler tüp bebk ilaçlarından kaynaklanan kurdeşenmiş bu valla komik gelebilir ama kuzenim baya bildiğimiz süzme yoğurt varya onu sürünce rahatlıyodu doğumdan sonrda o lekeler geçmedi zaten. şimdi bebkleri bi yaşında yeni yani zileri geçti umarım bizlerde olmaz çok zor ya valla o zman acımıştım kıza.. CANANCIM senin yaşadığında bu olmasın gerçi bilmiyorum senin bebklerin tüp bebekmi ama...ayrıca bu ciğer geliştirici iğnenin faydasınıda çok gördükuzenim 36. hfataya giridğinde doğum yaptı 2 şer kilo doğdu bebkleri ve maşallah küveze girmediler....darısı bizlere inşallah....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?