çok sağol canımmmcanım geçmiş olsun Allahım yardımcın olsun inşallah azkaldı sabret canım inşallah kuzularını saglıklı sıhatlı kucagına aldıgında çektiklerini unutacaksın inşallah
çok teşekkür ediyorum canımmm iğnemi kalçadan yaptılar ama maalesef hala kaşınıyorum ama daha hafif ama sıfıra inmedi kurtulsam bi hayırlısı ile ya inan bebekleir gözüm görmüyo alsınlar artık kurtulayım diyorumcanım baya yormuşlar seni bugün .aman bebişler iyi olsunda kuzu gerisi gelip geçecek.
kortizonlu iğne kabadanmı vurdular bilmiyorum ama kabadandan vurulmadıgı sürece kaşıntıyı geçirme süresi bir veya iki saattir tabi en iyi şartlarda .daha evel demiştim bende atopikdermatıv egzama en üst seviye iğne aralıklı yaptırdıgımdan biliyorum. şıp diye keser hemen .minimum iki ay rahatedersin .tabi hamileyken ne kadar etkili bir iğne vururlar bilemem tabi. sabır canım napçan ya baktın olmadı blue cap diye bir sprey var ithal bu sprey iyi geliyor hamileyken güvenle kullanmıştım ben bir çogundan daha etkilidir .öpüyorum canım opuyorumnanaktan
canan çok geçmiş olsun inşallah kaşıntıların da geçer
çok sağol canım işallah geçerrrr
canım çok sağol ikiz gebelikte sık oluyomuş doğuma yakın bi tür vucudun tepkimesi medicalparktaydım canım dün süphana gidiyorum şimdilik .zaten cuma şiddetini arttırdı akşama dayanamayacğım boyuta geldi 5 te aradım dr yarın gel dedi gündüzden gitmediğim için çok kızdım kendime ama ne çare geceyi zor sabah ettim hayatımKayracım seni üzmek istemem ama merak ettim.karnından iğne ilemi son veriyorlar diğer bebeklerin yaşamına?ben normal alttan kürtaj gibi alıyorlar zannediyordum.bilmiyorumkismile
Canancım çok geçmiş olsun.neden olmuş bu kaşıntı,sebebi neymiş acaba?iğne işe yarar inşallah.ah be tatlım epeydir bu sıkıntıyı çekiyordun,keşke daha erken gitseydin dr.Hangi hast.gidiyorsun sen canım?
canım benimki tüp bebek yada aşılama değil bendede öyle lekelenmeler var karnım kıpkırmızı göğüsleirmde boynumda kırmızı kırmızı lekeler var hep bana yapılan ciğer geliştirici kortizon kısa vadeli bi ilaç yani normalde celeston vuruluyo sanırım bana ondna daha kısa etkili olanını verdiler erken doğum riskimde yok şimdilik bebekleirmde 2 şer kilo işallah leke felan kalmaz ya yoğurt rahatlatıyosa bede süreyim vallaha bu acı dayanılmaz oluyo....kızlar benimkuzenimde ikiz bebk sahibi tüp bebek ile. onunda son ayalrında bu kaşıntı olayları oldu ama ne kaşınmane lekler sormayın gitsin neler neler dendiler tüp bebk ilaçlarından kaynaklanan kurdeşenmiş bu valla komik gelebilir ama kuzenim baya bildiğimiz süzme yoğurt varya onu sürünce rahatlıyodu doğumdan sonrda o lekeler geçmedi zaten. şimdi bebkleri bi yaşında yeni yani zileri geçti umarım bizlerde olmaz çok zor ya valla o zman acımıştım kıza.. CANANCIM senin yaşadığında bu olmasın gerçi bilmiyorum senin bebklerin tüp bebekmi ama...ayrıca bu ciğer geliştirici iğnenin faydasınıda çok gördükuzenim 36. hfataya giridğinde doğum yaptı 2 şer kilo doğdu bebkleri ve maşallah küveze girmediler....darısı bizlere inşallah....
çok sağol canımmm inşallah kurtulurum hemenniyi pazarlar herkeze,,,,,
canan cnm çok geçmiş olsun en kısa sürede kurtukursn inşallah,,,,,,
kayracğm sende atlatmışsın çok şükür,aman dikkat et riskli haftalar,,,,
canım çok teşekkür ederim seni arıyacağım teşekkür emek için ama müsait olup olamadığını kestiremiyorum aradığımda bakamıyosun paketim geldi çok sağol en sonra eşimi dr götürücez demiştin ameliyat olup olmayacağı keisnleşecek demiştin sonra uğrayıp yazmadın son durumlar necanancım çok geçmiş olsun,ilaçlarını dakika aksatmadan kullan canım..
ayy anca geldim geçmişten kayracım canancım geçmiş olsun..Bizde dün kıyafet bugünde beşik aldık kızlarıma..Park yatak aldık 2 tane çok şeker yaa..artık daha da heyecanlıyız eşimle cicilerini girdükçe anneannemiz babaannemiz ve dedmiz gitti akşam..Anneannemiz öyle ciciler işlemişki çok şeker şeyler resimlerini becerebilirsem koyucam..benden böyle..sizler nasılsınız
ayy inşallah canlarım ya .ok sağolun allahım güzel günlerde kullanmak nasip etsin hepimize
Hymaryycim inşallah bişi çıkmaz eşinin emarında aklına olumsuz şeyler getirme rabbim yar ve yardımcınız olsun..
Canım bulantılar tam gaz devam,çok şükür diyorum ama hep,rabbim tekrar bu duyguları yaşattı,iyisiyle kötüsüyle herşeye razıyım.ama yavrumun dün sıkıntılı olduğunu duyunca çok canım sıkıldı.birde dr.çok zorlandı ölçüm yaparken,yanlışmı ölçüm yaptı diyorum...işte böyle kafam çok karşık,ama düşünmemeye çalışıyorum.zaten testleride tekrar yaptırmayı düşünmüyorum.kafa karıştırmaktan başka hiç birşey değil.
Medinecim çok sağol canım benim,ama sonra o videoyu sildim yaaa,bana biri acaip nazar tepkisi koydu da,ne yapıyorsun sen manyakmısın diye.bilmiyorumkismile.
Ben pek inanmıyorum açıkçası hani sakınmak da sevmem ama korktum sildim canım,
cidden anne-baba diyor dimiiiiopuyorumnanaktan
canım resimlerde saklı kalan bazı hayallerim var,inşallah ailemle beraber gerçek olur..
canım benim cibinlik dahildi yatağımıza,kışın kullanmadım ama yazın sinekmiş bilmemneymiş örterim sütüne diyorum yavruların..
bir de bu yataklarda titresim,müzikli ve renkli ışıklı dönence var,bizimkiler şimdi bayılıyorlar bunlara,
seninkinde de var mı bilmem,
o zaman konuşuyorduk işte,acaba bunlardan anlarlarmı diye,ama çok iyi oluyor..
Vil canım hamd olsun iyiym eh işte zorlanmaya basladım ama bugunede şükür...
Sen nasılsın nasıl gidiyor 26 haftalar nasılyavas yavas yaklaşıyorum size
Hymarry ben aslında dicektimde hani ne bilim yanlış anlaşılır die demedim sana ama nazar deger gercekten koru cok güzel ben hep masaALLAHımı cektim
Ya bu kadar güzel diyemez asık oldum anne baba diyişine kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?