Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

iyi pazarlar herkeze,,,,,

canan cnm çok geçmiş olsun en kısa sürede kurtukursn inşallah,,,,,,
kayracğm sende atlatmışsın çok şükür,aman dikkat et riskli haftalar,,,,

herkese merhaba birkaç gündür giremedim annemler burdaydı alışveriş falan yaptık.geçmişi okuyup geliyorummmm

canım geçmiş olsun Allahım yardımcın olsun inşallah azkaldı sabret canım inşallah kuzularını saglıklı sıhatlı kucagına aldıgında çektiklerini unutacaksın inşallah
çok sağol canımmm

çok teşekkür ediyorum canımmm iğnemi kalçadan yaptılar ama maalesef hala kaşınıyorum ama daha hafif ama sıfıra inmedi kurtulsam bi hayırlısı ile ya inan bebekleir gözüm görmüyo alsınlar artık kurtulayım diyorum

canancım çok geçmiş olsun,ilaçlarını dakika aksatmadan kullan canım..

kayra kız sen benim nerelere girdiğimi nerde gezdiğimi nerden görüyon kızz?

ayy anca geldim geçmişten kayracım canancım geçmiş olsun..Bizde dün kıyafet bugünde beşik aldık kızlarıma..Park yatak aldık 2 tane çok şeker yaa..artık daha da heyecanlıyız eşimle cicilerini girdükçe anneannemiz babaannemiz ve dedmiz gitti akşam..Anneannemiz öyle ciciler işlemişki çok şeker şeyler resimlerini becerebilirsem koyucam..benden böyle..sizler nasılsınız

canancım çok geçmiş olsun,ilaçlarını dakika aksatmadan kullan canım..
canım çok teşekkür ederim seni arıyacağım teşekkür emek için ama müsait olup olamadığını kestiremiyorum aradığımda bakamıyosun paketim geldi çok sağol en sonra eşimi dr götürücez demiştin ameliyat olup olmayacağı keisnleşecek demiştin sonra uğrayıp yazmadın son durumlar ne

çok sağol canım benimmm cicileriniz hayırlı olsunnnn güzel günlerde giyinmeyi nasip etsin rabbimmm eşyalar gelince çok heyecanlı oluyo birazn önce bebeklerde gelsinde giydirip yatıralım istiyo insannn

canım benim hayırlı olsun yaaa,
bizde de yatakları aldıktan sonra zaman durmuştu,geçmiyordu sanki günler,hmen kurduk,süsledik,püsledik bilmem nee..
şimdi yanımızdalar işte,
zaman nasıl geçiyor,
bugünümüze binlerce hamdolsun..
darısı sağlıkla başına canım..

ayy inşallah canlarım ya .ok sağolun allahım güzel günlerde kullanmak nasip etsin hepimize

canancım emanet çok üstümde kalmıştı,öyle üzülüyordum ki,
rica ederim geç bile kaldık ne demek..

of eşimin emarlarını bekliyoruz,yarın alıcaz bakalım,hiç düşünmek bile istemiyorum,
çok sağol canım,bir gelişme olursa yazarım..

ilaçlarını dakika ihmal etme geröekten canım,tekrar yazmış olayım,

ben de dün şişlide muayenehanedeydim,hep o Okmeydanı hastanesinin ve önceki caddeden geçerken aklıma geliyordun,dün de bakındım öyle geçerken..

ayy inşallah canlarım ya .ok sağolun allahım güzel günlerde kullanmak nasip etsin hepimize

biz ciciler topiğini çok severdik hamileler olarakişimdi pek kullanılmıyor,
benim de bebeklerim olmadan o park yatakların resmi vardı,sen de koy canımihatırası oluyor,
sağlıkla gelsinler inşallah..

Hymaryycim inşallah bişi çıkmaz eşinin emarında aklına olumsuz şeyler getirme rabbim yar ve yardımcınız olsun..

Hymaryycim inşallah bişi çıkmaz eşinin emarında aklına olumsuz şeyler getirme rabbim yar ve yardımcınız olsun..

sağol canım,
herşey bir süreç işte,
kaderde ne vars aonu yaşıyoruz,
sağlık olsun hepimiz için,en önemlisi bu..

Canım ya RAbbim hayırlısını nasip etsin. Aklına kötü bişi getirme ben eminim ki güzel sonuclar alıcaksın..

Canan canım tekrar geçmiş olsun ne kadar yogun geçmiş hastane şimdi geçtimi canım

HYmaryy canım sizede geçmiş olsun.
Hayırlı sonuclar olsun inş...
Senin kızını yemek istiyorum o ne güzel anne baba demek izlemekten sıkılmadım masaALLAH opuyorumnanaktan

ewt kesinlikle Hymarrycim bu arada yeni avatarın çok anlamlı Allahım gönlümüzdekileri nasip etsin..bende ciciler topiğine baştan bakmaya başladım ne kadar güzel cicileriniz varmış öyle..Bu araad park beşiğin üzütündeki cibinliği tülden ekstra mı aldın yoksa beşiğe dahilmiydi

Medinecim çok sağol canım benim,ama sonra o videoyu sildim yaaa,bana biri acaip nazar tepkisi koydu da,ne yapıyorsun sen manyakmısın diye.bilmiyorumkismile.
Ben pek inanmıyorum açıkçası hani sakınmak da sevmem ama korktum sildim canım,
cidden anne-baba diyor dimiiiiopuyorumnanaktan

canım resimlerde saklı kalan bazı hayallerim var,inşallah ailemle beraber gerçek olur..
canım benim cibinlik dahildi yatağımıza,kışın kullanmadım ama yazın sinekmiş bilmemneymiş örterim sütüne diyorum yavruların..
bir de bu yataklarda titresim,müzikli ve renkli ışıklı dönence var,bizimkiler şimdi bayılıyorlar bunlara,
seninkinde de var mı bilmem,
o zaman konuşuyorduk işte,acaba bunlardan anlarlarmı diye,ama çok iyi oluyor..

ewt bizimkinde var o dönenceden bakalım severler sanırım cibinlik yok ama gerek olursa alırız

Vil canım hamd olsun iyiym eh işte zorlanmaya basladım ama bugunede şükür...
Sen nasılsın nasıl gidiyor 26 haftalar nasıl yavas yavas yaklaşıyorum size

Hymarry ben aslında dicektimde hani ne bilim yanlış anlaşılır die demedim sana ama nazar deger gercekten koru cok güzel ben hep masaALLAHımı cektim
Ya bu kadar güzel diyemez asık oldum anne baba diyişine kaydirigubbakcemile3

iyiyim medineciğim ağırlaşmaya başladım bende 26 ların en güzel yanları hamileliği tam anlamıyla şimdi yaşıyorum diyebilirim hareketleri falan çok net çok güzel çok şükürler olsun allahıma her seferinde şikir ediyorum banada bu duyguyu nasip ettiği için canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…