ewt bizimkinde var o dönenceden bakalım severler sanırım cibinlik yok ama gerek olursa alırız
müzilki ışıklı falan bir dönence varsa cibinlik çok elzem değil bence canım..
güle güle kullanın sağlıkla inşallah..
hymarry geçmiş olsun canım napıosunuz kızlar biz kocamla bebişlerin odasını boyuyoruz çok tatlı bi mavi aldık giriştik işe daha doğrusu kocam girişti bende dibinde talimat veriyorumkaydirigubbakcemile3
ALLAHIM sağlıkla doğup odada sağlıkla büyümelerini nasipetsin o oda kahkahalarla dolsun inşallah.delikafadulden
kızlar meraba cok yazamasamda takıp edıyrum sızlerı ben 9 artı 4 gunluk ıkızlerıme hamıleyım bıraz zorlanıyorum dogal olara ama cok sukur ıyıyım salı gunu dr gıdıcez ınsallah kuzularımda ıyıdır.sızler kac haftalıkken ogrendınız cınsıyetlerını meraktayım suan cok heyecanlanıyorum.tabı rabbım once saglık versın tum evlatlarımıza.ıyıgeceler hepınıze
niye telaşlanıyosun canım daha bebekler gelmedi canımsın seviyorum seni okmeydanına geliyosunda bi alo demiyosun diye kızardım emmme anlıyorum seni bende medicalparka geliyorum mesela seni aramak bi 5 dakka kapıdan görmek istiyorum ama eşin evde misafirin felan geliyo hiç rahatsız etmek stemiyorum ama yaza muhakka buluşucaz topluca tamammııııcanancım emanet çok üstümde kalmıştı,öyle üzülüyordum ki,
rica ederim geç bile kaldık ne demek..
of eşimin emarlarını bekliyoruz,yarın alıcaz bakalım,hiç düşünmek bile istemiyorum,
çok sağol canım,bir gelişme olursa yazarım..
ilaçlarını dakika ihmal etme geröekten canım,tekrar yazmış olayım,
ben de dün şişlide muayenehanedeydim,hep o Okmeydanı hastanesinin ve önceki caddeden geçerken aklıma geliyordun,dün de bakındım öyle geçerken..
çok sağol canım hala var kaşıntım ama çok şükür hafiflediii kıs bu arada senin bebeişler kocaman olmuş yawwww 23. hftan bitiyo nerdeyse ne ara büyüdü bu bebeişlerrrCanım ya RAbbim hayırlısını nasip etsin. Aklına kötü bişi getirme ben eminim ki güzel sonuclar alıcaksın..
Canan canım tekrar geçmiş olsun ne kadar yogun geçmiş hastane şimdi geçtimi canım
HYmaryy canım sizede geçmiş olsun.
Hayırlı sonuclar olsun inş...
Senin kızını yemek istiyorum o ne güzel anne baba demek izlemekten sıkılmadım masaALLAH opuyorumnanaktan
kızlar meraba cok yazamasamda takıp edıyrum sızlerı ben 9 artı 4 gunluk ıkızlerıme hamıleyım bıraz zorlanıyorum dogal olara ama cok sukur ıyıyım salı gunu dr gıdıcez ınsallah kuzularımda ıyıdır.sızler kac haftalıkken ogrendınız cınsıyetlerını meraktayım suan cok heyecanlanıyorum.tabı rabbım once saglık versın tum evlatlarımıza.ıyıgeceler hepınıze
çok sağol canım hala var kaşıntım ama çok şükür hafiflediii kıs bu arada senin bebeişler kocaman olmuş yawwww 23. hftan bitiyo nerdeyse ne ara büyüdü bu bebeişlerrr
hymarry geçmiş olsun canım napıosunuz kızlar biz kocamla bebişlerin odasını boyuyoruz çok tatlı bi mavi aldık giriştik işe daha doğrusu kocam girişti bende dibinde talimat veriyorumkaydirigubbakcemile3
amin canım vallaha zaman geçiyo ben bile 34 ü bitiricem baksana bu günlee gelemem felan diyodum ama 40 a kadar gidecek gibiyimİnşaALLAH hemen gecer hiç kalmaz.
Ah be canım gelmişimde haberim yok boshayallersmile
RAbbim hayırlısıyla sizin zamanlarınıza gelmeyi nasip etsin.. opuyorumnanaktan
merhaba kızlar sızden bıse rıca edıcem lutfen bana cevap verın
gercekten moralım cok bozuk benp olursa adetımle beraber 3.tedavıme
balıcam nasıp olursa ben fransda yasıyorum ıstanbuldan progesteron 25mg
ıgnesınden alıp geldım bu tedavımde kullanmak ıstıyorum sızler bu ıgneyı gunde
kackez kulandınız lutfen cevap verın kızlar anladıgım kadarıyla bu ıgneyı
herkese verıyorlar tup bebek tedavısınde olan. Bu ıgnenın bı zararı varmı bıldıgınız lutfen bana cevap verın ve dualarıızı benden esırgemeyın allaha emanet olun hayırlısya bebeklerınızı kucaklarınıza almayı nasıp etsın mevlam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?