Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

ewt bizimkinde var o dönenceden bakalım severler sanırım cibinlik yok ama gerek olursa alırız

müzilki ışıklı falan bir dönence varsa cibinlik çok elzem değil bence canım..
güle güle kullanın sağlıkla inşallah..

herkese iyi geceler hepinizi öpüyorum bebişli ve göbüşlü güzeller allaha emanet olun görüşmek üzere....

hymarry geçmiş olsun canım napıosunuz kızlar biz kocamla bebişlerin odasını boyuyoruz çok tatlı bi mavi aldık giriştik işe daha doğrusu kocam girişti bende dibinde talimat veriyorumkaydirigubbakcemile3

hymarry geçmiş olsun canım napıosunuz kızlar biz kocamla bebişlerin odasını boyuyoruz çok tatlı bi mavi aldık giriştik işe daha doğrusu kocam girişti bende dibinde talimat veriyorumkaydirigubbakcemile3

ALLAHIM sağlıkla doğup odada sağlıkla büyümelerini nasipetsin o oda kahkahalarla dolsun inşallah.delikafadulden

kızlar meraba cok yazamasamda takıp edıyrum sızlerı ben 9 artı 4 gunluk ıkızlerıme hamıleyım bıraz zorlanıyorum dogal olara ama cok sukur ıyıyım salı gunu dr gıdıcez ınsallah kuzularımda ıyıdır.sızler kac haftalıkken ogrendınız cınsıyetlerını meraktayım suan cok heyecanlanıyorum.tabı rabbım once saglık versın tum evlatlarımıza.ıyıgeceler hepınıze

inşallah sağlıklı sıhhatli sağsalim kucağına al canım bebeklerini ben birini 12 haftalıkken diğerinide 15. haftamda öğrendim

niye telaşlanıyosun canım daha bebekler gelmedi canımsın seviyorum seni okmeydanına geliyosunda bi alo demiyosun diye kızardım emmme anlıyorum seni bende medicalparka geliyorum mesela seni aramak bi 5 dakka kapıdan görmek istiyorum ama eşin evde misafirin felan geliyo hiç rahatsız etmek stemiyorum ama yaza muhakka buluşucaz topluca tamammıııı

çok sağol canım hala var kaşıntım ama çok şükür hafiflediii kıs bu arada senin bebeişler kocaman olmuş yawwww 23. hftan bitiyo nerdeyse ne ara büyüdü bu bebeişlerrr

canım öncelikle hayırlı olsun ikizlerin sadece takip eme aramıza katıl bak benim az kaldı senide tanımadan doğrmak istemem yaz sık sık
canım ben 12. haftada kızımı öğrendim 15. haftada felanda oğlumu öğrendim ama hani bu herkeste farklı bi arkadaşım var 19 haftalık tek bebek hala öğrenemedi cinsiyetini yani bebek ne zaman gösterirse o zaman göreceksin sağlıklısını iste sakın acele etme çok çok tebrik ediyorum tekrarrrr

çok sağol canım hala var kaşıntım ama çok şükür hafiflediii kıs bu arada senin bebeişler kocaman olmuş yawwww 23. hftan bitiyo nerdeyse ne ara büyüdü bu bebeişlerrr

İnşaALLAH hemen gecer hiç kalmaz.
Ah be canım gelmişimde haberim yok boshayallersmile
RAbbim hayırlısıyla sizin zamanlarınıza gelmeyi nasip etsin.. opuyorumnanaktan

Ah ne güzel canım yaa hayırlı ugurlu olsun cok sevindim bende istiyorum orda burda olucam cocuklarımın odasını yapamıcam hemen ama genede şükür bilmiyorumkismile

İnşaALLAH hemen gecer hiç kalmaz.
Ah be canım gelmişimde haberim yok boshayallersmile
RAbbim hayırlısıyla sizin zamanlarınıza gelmeyi nasip etsin.. opuyorumnanaktan
amin canım vallaha zaman geçiyo ben bile 34 ü bitiricem baksana bu günlee gelemem felan diyodum ama 40 a kadar gidecek gibiyim
sen kendine dikkat et gerisini rabbime bırak sağlıkla sende benim gibi bitirisin hamileleiğii

herkes uyumuş((
eşim de uyudu hem de horul horul horluyo...bi ben kaldım..
yaa bu terle nasıl başa çıkıcam ben yaa..bişey bitiyo bişey başlıyo..off yaa off...!!!!!

hayırlı olsun bebişlerin kuzu,allah tamamına erdirsin inşallah,ben 13 haftada öğrendim cinsiyetini

merhaba kızlar sızden bıse rıca edıcem lutfen bana cevap verın

gercekten moralım cok bozuk benp olursa adetımle beraber 3.tedavıme

balıcam nasıp olursa ben fransda yasıyorum ıstanbuldan progesteron 25mg

ıgnesınden alıp geldım bu tedavımde kullanmak ıstıyorum sızler bu ıgneyı gunde

kackez kulandınız lutfen cevap verın kızlar anladıgım kadarıyla bu ıgneyı

herkese verıyorlar tup bebek tedavısınde olan. Bu ıgnenın bı zararı varmı bıldıgınız lutfen bana cevap verın ve dualarıızı benden esırgemeyın allaha emanet olun hayırlısya bebeklerınızı kucaklarınıza almayı nasıp etsın mevlam

transfer yapıdıktan sonra ben sabah aksam vuruldum....bebekler tutunca da aksamları 2 tane vuruldum....

Selam kızlar ben geeeldiiiiim.
Kızlarımla çooook fazla zaman geçirdiğim için pek giremiyorum siteye herkesin keyfi yerindedir inşallah.

kayradan haberı oan varmı ne omus ? merak ettım....benımde cok kasıntım var....sırtım faan kızamık dokuyorum gıbı....bepanten surdum sımdı kasınmıyor..aramadım doktoru arasamıydım acaba...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…