Selam kızlar ben geeeldiiiiim.
Kızlarımla çooook fazla zaman geçirdiğim için pek giremiyorum siteye herkesin keyfi yerindedir inşallah.
merhaba kızlar sızden bıse rıca edıcem lutfen bana cevap verın
gercekten moralım cok bozuk benp olursa adetımle beraber 3.tedavıme
balıcam nasıp olursa ben fransda yasıyorum ıstanbuldan progesteron 25mg
ıgnesınden alıp geldım bu tedavımde kullanmak ıstıyorum sızler bu ıgneyı gunde
kackez kulandınız lutfen cevap verın kızlar anladıgım kadarıyla bu ıgneyı
herkese verıyorlar tup bebek tedavısınde olan. Bu ıgnenın bı zararı varmı bıldıgınız lutfen bana cevap verın ve dualarıızı benden esırgemeyın allaha emanet olun hayırlısya bebeklerınızı kucaklarınıza almayı nasıp etsın mevlam
kayradan haberı oan varmı ne omus ? merak ettım....benımde cok kasıntım var....sırtım faan kızamık dokuyorum gıbı....bepanten surdum sımdı kasınmıyor..aramadım doktoru arasamıydım acaba...
oh oh beklediğin günlerin keyfini çıkar claire boşver canım siteyi uyurlarken bile ayrılma tepelerinden kokla minnaklarını
artvinli canım sende doğduklarından sonra yaparsın bişiler illa canın bişiler isticek çünkü
amin canım vallaha zaman geçiyo ben bile 34 ü bitiricem baksana bu günlee gelemem felan diyodum ama 40 a kadar gidecek gibiyim
sen kendine dikkat et gerisini rabbime bırak sağlıkla sende benim gibi bitirisin hamileleiğii
burdayım kısss iyiym...sağolasın canım.... o geceyi kötü geçirdim ama şükür bişey kalmadı
cok sevındım ...dıkkat et kendıne...kendıme ozdlestırdım senı herhalde...sana bısey ounca cok korkuyorum..
kusura bakma canım haberim yokdu ben seni doğal yolla hamile kaldın ikiz zannetim de o yüzden sordum Allah bebeklerine sağlık sıhat versin inşallah son haftalara kadar ulaşırız sen yine de içini ferah tut Allah bilir ne zaman doğacaklarınıeylülcüm bnim 4 üzdü.2 ye indirildi bebişlerim... karnımdan iğne ile yaptılar bu işlemi..... redüksiyon deniyor buna.... o nedenle erken doğurma riskim fazlaymış....
oh ne güzel şimdiden hazırlıklara başlamışsın canım inşallah güle güle kullanırlar. biz de havalar ısındıktan sonra başlayalım diyoruz. çünkü oturduğumuz odadaki eşyaları atıcaz ondan sonra koşuşturmaca başlıyo gerçi ben bi şey yapmam ama deli olurum benim canım da biraz tezdir eşim de yavaş yavaş yapar ne yapcaz bilmiyorum.hymarry geçmiş olsun canım napıosunuz kızlar biz kocamla bebişlerin odasını boyuyoruz çok tatlı bi mavi aldık giriştik işe daha doğrusu kocam girişti bende dibinde talimat veriyorumkaydirigubbakcemile3
medine canım tebrik ederim ben de tam kursa başlıycakdım ki hamile haberini aldık eşim şimdi kesinlikle göndermiyo doğumdan sonra söz diyo ama keşke ben de şimdi halletseydim iyi olurdu. hem pratik yapardım bebeklerle dışarı çıkamam yoksaBu arada kızlar ehliyeti geçtim bende hemide hepsi 85 üstü ne sasırdım ya aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3
Selam kızlar ben geeeldiiiiim.
Kızlarımla çooook fazla zaman geçirdiğim için pek giremiyorum siteye herkesin keyfi yerindedir inşallah.
Bu arada kızlar ehliyeti geçtim bende hemide hepsi 85 üstü ne sasırdım ya aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3
Hymarry canım bebklerden vakit oluyomu ne güzel yaaa
kızlar bayağı hastayım grip olmuşum gerçi bugün atlatıyo gibiyim inşallah atlatırım. aslında gripten çok benim sinizütüm olduğu için burnum tamamen tıkanıyor ve nefes alamadığım için baş ağrısı yapıyor ve sürekli ağzımdan nefes aldıkça boğazlarım mahfaluyo . inşallah bugün atlatırım sanki biraz nefesim açıldı gibi geldi bana . dün de kayınvalidem geldi hoşgeldi iyi yaptı ilk defa geldi zaten lafım yok sevindim ama evin halini bi görseniz bulaşık makinasını doldurdum onun harici tezgahın üstü dolu her taraf her tarafta yorganı falan ortada onları yerine kaldırmak lazım. bu saat oldu anca bulaşık ve çamaşır makinesini çalıştırdım. artık eşimi bekliycem gelince yardım eder o . uffffffff gözümde çok büyüdü işler bu ama bu haksızlıkkkmafoldumben
eferin sana kız medine:mymeka:kaydirigubbakcemile3
ben de sana kanaat kullanıyorum o haldeaklinialirimsmile
kızları anneme bırakıp gittim valla,aklım hep onlardaydı,ben geldiğimde iki saatte tırlatmış gibiydi annem ama bi ucundan tutmazsam uçup gidiyordu canım..
medine canım tebrik ederim ben de tam kursa başlıycakdım ki hamile haberini aldık eşim şimdi kesinlikle göndermiyo doğumdan sonra söz diyo ama keşke ben de şimdi halletseydim iyi olurdu. hem pratik yapardım bebeklerle dışarı çıkamam yoksa
Canım cok tşk ederim zemuszemustebrikler canım
Bu arada kızlar ehliyeti geçtim bende hemide hepsi 85 üstü ne sasırdım ya aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3
Hymarry canım bebklerden vakit oluyomu ne güzel yaaa
ay yorma canım kendini boşver olduğu kadar yap geçmiş olsun c vitamini tüket bol bol..kızlar bayağı hastayım grip olmuşum gerçi bugün atlatıyo gibiyim inşallah atlatırım. aslında gripten çok benim sinizütüm olduğu için burnum tamamen tıkanıyor ve nefes alamadığım için baş ağrısı yapıyor ve sürekli ağzımdan nefes aldıkça boğazlarım mahfaluyo . inşallah bugün atlatırım sanki biraz nefesim açıldı gibi geldi bana . dün de kayınvalidem geldi hoşgeldi iyi yaptı ilk defa geldi zaten lafım yok sevindim ama evin halini bi görseniz bulaşık makinasını doldurdum onun harici tezgahın üstü dolu her taraf her tarafta yorganı falan ortada onları yerine kaldırmak lazım. bu saat oldu anca bulaşık ve çamaşır makinesini çalıştırdım. artık eşimi bekliycem gelince yardım eder o . uffffffff gözümde çok büyüdü işler bu ama bu haksızlıkkkmafoldumben
muallim ablaa nasılsın kızçeler nasıl...selam kızlar ..........yaklasıyooooooo gunlerınız az kaldı cogunuz eylul cok gecmı ols canım dıkkat et...........dıkkat edın hepınız............kayra hymary dırım veeeeee hepınız ıyı bakın bebışlere..........dırım nerelerde
vıl kımse gelmemışş canım bu aksammmmmm.................cok sukur canımmmmmm ıyıler ınşşş az kaldı almama ınş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?