transfer yapıdıktan sonra ben sabah aksam vuruldum....bebekler tutunca da aksamları 2 tane vuruldum....
süphana gidiyorum hayatım bengünaydınlar,nasılsınız kızlarrr,,,
canan cnm sen hangi dr gidiyosun medikal park'ta ????????
canım leke leke ise laerji olmuş olabilirsin ben kaşıntıdan krize giriyodum uyutmuyodu beni kaşıntı biraz hafifledi uyudum diyelim kriz başladımı uykudan uyandırıyodu sendede öylemikayradan haberı oan varmı ne omus ? merak ettım....benımde cok kasıntım var....sırtım faan kızamık dokuyorum gıbı....bepanten surdum sımdı kasınmıyor..aramadım doktoru arasamıydım acaba...
canım kasma kendini seni özlediğimden görmek şsterim ama kızlar dahada önemli yaza hepimiz çocuklarımız kucağımızda buluşacağız işallahhhhcanancım çocukları emanet bırakıp çıkıyoruz,ama yine de bi alo derim inşallah,bu ctesi kontrolüm var tekrar,
ama en güzel buluşma bahara yaza olur inşallaahhh..
ya sizi böyle okuyunca rahatlıyorum ha iki bebekle evde kocişle spora vakit buluyosunuz maşallah işallah bend eböyle olurummmmbugün spora başladım ben deeyvahedigeldismile
geldik yavrum anca ezel bitti kocişi yatağa yolladım geldimmmmmkızlarrrrr nerdesiniz bu akşam kimsecikler uğramadı :dilcikar:
merhaba canım önce ciğer geliştirici iğneye başladık demekle ne demek istedin anlamadım neden bu iğneye başladın erken doğum riskinmi var ayrıca başladık derken devamıdamı gelecek bu soru 1 o iğneyi bende oldum hastanede yaptılar ama erken doğum riskinden değil kortizon kaşıntılara iyi gelecek bebeklerede iyi gelecek dedi yani bana kaşıntı için yaptılar bildirmek şstedim kaşıntılarıma gelince lekeler epeyce gitti kaşıntılarda günden güne azalıyo bacaklarımla kolumun içlerinde kaldı karnımda bugün beyaz rengine kavuştu diyebilirim ama çok kötü günlerdi ayyy hatırlamka istemiyorum benim kasıntımdan inan 3 gün bebekler oynamadı bugün oynamaya başladılar tekrar oynamalarını özlemişim ama oynadıkçada canım yanıyorrrr sanırım artık doğurmak şstiyorummmmkızlar selam nasılsınız canancım geçmişi okudum canım kaşıntılar devammı bende kaşınıyodum bugün ciğer geliştirici iğnelere başladım doktorum iğnenin kaşıntıyada iyi geleceğini söyledi bir kaç günüdr inanılmaz belim ağrıyor pc başında oturamıyorum((( bu arada cumartesi günü kontrole gittiğimizde oğlan 1850 kızda 1800 olmuş :))))
süphana gidiyorum hayatım ben
canım leke leke ise laerji olmuş olabilirsin ben kaşıntıdan krize giriyodum uyutmuyodu beni kaşıntı biraz hafifledi uyudum diyelim kriz başladımı uykudan uyandırıyodu sendede öylemi
canım kasma kendini seni özlediğimden görmek şsterim ama kızlar dahada önemli yaza hepimiz çocuklarımız kucağımızda buluşacağız işallahhhh
ya sizi böyle okuyunca rahatlıyorum ha iki bebekle evde kocişle spora vakit buluyosunuz maşallah işallah bend eböyle olurummmm
geldik yavrum anca ezel bitti kocişi yatağa yolladım geldimmmmm
merhaba canım önce ciğer geliştirici iğneye başladık demekle ne demek istedin anlamadım neden bu iğneye başladın erken doğum riskinmi var ayrıca başladık derken devamıdamı gelecek bu soru 1 o iğneyi bende oldum hastanede yaptılar ama erken doğum riskinden değil kortizon kaşıntılara iyi gelecek bebeklerede iyi gelecek dedi yani bana kaşıntı için yaptılar bildirmek şstedim kaşıntılarıma gelince lekeler epeyce gitti kaşıntılarda günden güne azalıyo bacaklarımla kolumun içlerinde kaldı karnımda bugün beyaz rengine kavuştu diyebilirim ama çok kötü günlerdi ayyy hatırlamka istemiyorum benim kasıntımdan inan 3 gün bebekler oynamadı bugün oynamaya başladılar tekrar oynamalarını özlemişim ama oynadıkçada canım yanıyorrrr sanırım artık doğurmak şstiyorummmm
ocaktada hiç doğurna yok işallah ilk doğuran ben olurummmm sıra benimkimse önüme geçmesinnnnn
dirim yok gene burcin nerde bakalım diğer arkadaşlar nasılsınızzzzz :enbuyukkk:
canım cumartesi günü kontrolüm vardı doktora gittim erken doğum riski görmedi doktorum durumları gayet iyi dedi ama önlem olarak ben zaten 32.haftaya girerken bu iğneye başlıyacağımı biliyordum daha evvel söylemişti bugün ve yarın olucam haftaya 2 adet daha olucam bir sonraki hafta 2 adet dah yani toplam 6 adet her hafta iki tane erken doğuma önlem için anlıyacağın bu arada denk geldi kaşıntılara da iyi gelicek inşallah
merhaba kızlar sızden bıse rıca edıcem lutfen bana cevap verın
gercekten moralım cok bozuk benp olursa adetımle beraber 3.tedavıme
balıcam nasıp olursa ben fransda yasıyorum ıstanbuldan progesteron 25mg
ıgnesınden alıp geldım bu tedavımde kullanmak ıstıyorum sızler bu ıgneyı gunde
kackez kulandınız lutfen cevap verın kızlar anladıgım kadarıyla bu ıgneyı
herkese verıyorlar tup bebek tedavısınde olan. Bu ıgnenın bı zararı varmı bıldıgınız lutfen bana cevap verın ve dualarıızı benden esırgemeyın allaha emanet olun hayırlısya bebeklerınızı kucaklarınıza almayı nasıp etsın mevlam
canım tebrikederim .kazasız belasız inşallah .Bu arada kızlar ehliyeti geçtim bende hemide hepsi 85 üstü ne sasırdım ya aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3
Hymarry canım bebklerden vakit oluyomu ne güzel yaaa
kızlar bayağı hastayım grip olmuşum gerçi bugün atlatıyo gibiyim inşallah atlatırım. aslında gripten çok benim sinizütüm olduğu için burnum tamamen tıkanıyor ve nefes alamadığım için baş ağrısı yapıyor ve sürekli ağzımdan nefes aldıkça boğazlarım mahfaluyo . inşallah bugün atlatırım sanki biraz nefesim açıldı gibi geldi bana . dün de kayınvalidem geldi hoşgeldi iyi yaptı ilk defa geldi zaten lafım yok sevindim ama evin halini bi görseniz bulaşık makinasını doldurdum onun harici tezgahın üstü dolu her taraf her tarafta yorganı falan ortada onları yerine kaldırmak lazım. bu saat oldu anca bulaşık ve çamaşır makinesini çalıştırdım. artık eşimi bekliycem gelince yardım eder o . uffffffff gözümde çok büyüdü işler bu ama bu haksızlıkkkmafoldumben
hımm anladım canımseninde az kaldı epey ben burcin sen dopuracaksın
evet nefesçin dün gördüm seni nasılsın diye sorayım dedim iyisin demimiiii
......dirim yok gene burcin nerde bakalım diğer arkadaşlar nasılsınızzzzz :enbuyukkk:
yaa kızlar geçmişi okumuyonuzmu dırım uzunca bir zman yok...annesinde kalıyor babası interneti kestirmiş..... evede 18 inde geçecek yanlış hatırlamıyorsam..............
canım cumartesi günü kontrolüm vardı doktora gittim erken doğum riski görmedi doktorum durumları gayet iyi dedi ama önlem olarak ben zaten 32.haftaya girerken bu iğneye başlıyacağımı biliyordum daha evvel söylemişti bugün ve yarın olucam haftaya 2 adet daha olucam bir sonraki hafta 2 adet dah yani toplam 6 adet her hafta iki tane erken doğuma önlem için anlıyacağın bu arada denk geldi kaşıntılara da iyi gelicek inşallah
baska cvp veren yokmu kizlar :gitme:
ohh gezmelerede gidildi hadi maşallah
kaşıntılar günden güne dahada azalıyo hayatım işallah tamamen kesilecek
ah be canım bana tuz yeme tuz yeme dediler bende tuz ekiskliği çıktı o gün yapılan testlerde eve geldim bi tabak cips yedim kimse beni durdurmasın dedim ama tabi abartmıyorum o o günlüktü tiroid hastası olduğum için tuza hep dikkat ediyorum
burcin naberrr ben msn açamıorum yawwww
canancım bişey soracagım .şuson bir aydır sol kalçam sanki yerinden çıkmış gibi ağrıyor biraz yürüyeyim hareket edeyim baya sıkıntı veriyor sendede oldumu bu yada diyer arkadaşlarda dr söylemedim gidince. adamda bıkacak benden diye
burçinnn hoş geldin canımm .
kaymaklım herkez tüp bebek tedavisi olupta progesteron iğne kullanmıyo canım başka iğneler veya ilaçlar kullanıyo ama ben dediğim gibi en etkilisi o diye duymuştum hatta her yerde bulunabilen bi iğne de değildir ama tüp bebek topiğinde belki sana daha çok yardımcı olabilecek arkadaş olabilir ya da bi tüp bebek kliniğine gidip görüşmen daha da sağlıklı olucak bahçeci kliniğinde bu iğne kullanılıyo mesela oraya danışabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?