Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

canım bendede kalça ağrısı çok var hatta dün gece ağlayarak eşimi uyandırdım dönemiyorum bacağımı oynatamıyorum diye bende şöyle oluyo uzun süre bi tarafıma yattımmmı o taraftaki kemiğim lanet bi şekilde ağrıyo nasıl anlatsam kemiğim etime batıyo gibi şiddetli ben artık dr bişi sormuyorum hep normal diyo denyo sinir ediyo beni zati bıraktım artık gitmiyorum o doktora

açılmıyo hayatım ya yok gitmedimbi bilg açıp kapattım ama yok ytine olmadı uğraşıyom ama çözemiyom evet hayatım kaşıntılar günden güne azalıyo işallah sıfıra inecek ilaçları içiom güzelce

ya yazık adam bıkmıyorda gayet nazik iyi bir dr var gece gündüz ararım ilk oğlumdada doktorumdu esasında olay şu ben ilk hamileligimde çok baydım adamı allah razıolsun hiç
yüzü bile deyişmedi en fazla kahkahalar atardı . hatta hiç unutmam bir gün gittim serum taktılar o arada dr tolantıdaymış mutlaka uğrasın acıl bişey sormam lazım dedim adamda yazık toplantı bittigi gibi koşa koşa gelmiş .benim sordugum soru şuydu .ayyy refik bey benim bütün belim çatır çaır yarılıyor canım yanıyor siz bana bu haftalarda çatlak olmaz demiştiniz her yerim çatladı benim ben napacagım .adam şok gel bakalım dedi belimi açtı
bir kahkaha attı yazık adam ya eski çatlakların onlar bir kaçtane bemyaz hiç birşey yok dedi .tabi bunlar en küçükleri .ondan bu hamileligimde adama acıyorumda ondan .

aynen canım benim hareket ettigimde daha fazla sanki kemik yerinden oynamış biyere takılmış kasıyor gibi müthiş bir acı .hadi senin son haftalar bana ne oluyor daha 17 ye yeni giriyorum ama yaş faktörüde olabilir .ahhhhh ahhhhh yaşlandım ben artık ahhhh
:gitme:

delikafadulden delikafadulden delikafadulden
sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

aaa ne demek öyle yaşlandım falan???
kaç yaşındasın sen?

nefescim haftayla alakası yok yani bendede yeni başlamadı senin haftalarından itibaren vardı magneyuma başlladınmı sen

burdayız burcinnnn ben msn ile uğraşıyom beceremiyommmm

burdayız hayatım opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile3 :CüvCüv: delikafadulden delikafadulden delikafadulden :1hug: :teytey: :teytey:

olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile

tebrikler canım hayırlı olsun...

tşk ederim canım ... bayanssulusmile

Canım geçmş olsun eger yanında biri yoksa gercekten zor oluyo kayınvaliden yaptırsaydın keske boshayallersmile

canım tebrikederim .kazasız belasız inşallah .

Cok tşk ederim .. Amin inş..

32 32 32 :çok üzgünüm: senağlama hata ve hatta 33 ten gün aldım daha dğuracam bide üçünü büyütecem ayyy varya onlar evlenmeden benim pil biter oyyy oyyy

ee 4-5 yaş aramız ben de 28 oldum..takılma bence yaş meselesine..

ayy belim fena oldu uyku bastı ben yatmayı deneyeyşm kızlarrrr

hadi bi dene bakalım..inşallah uyursun..

kızlar beni acayip ter basıyo yaa..
kısa kollu yazlık tişörtle oturuyorum, kısa kollu gecelikle yatıyorum ama fenalık geliyo sanki içim yanıyo..her yerimden ateş çıkıyo..
hormonlarla alakalıymış ve normalmiş ama sizde de var mı ve varsa nasıl başa çıkıyosunuz bunu merak ediyorum..??
gece zaten zor uyuyorum buna rağmen 2-3 sefer uyandırıyo beni bu ter..

Canan hayırlı gecelr canım bende gidiyorum
Su gece yemek yemeleri beni öldürecek yemek yemeyince kusar mı insa işte o benim bide 5:30 da kaldırıyolar benii yemek yediriyolar artık yemek yemekten sıkıldım Yakında tosun gibi olucam anladım bilmiyorumkismile

nefescim haftayla alakası yok yani bendede yeni başlamadı senin haftalarından itibaren vardı magneyuma başlladınmı sen

vitamin elevit alııyorum ama hergündeyil midem bulanıyor onuda içtimmi aralıklı içiyorum dr söylemiyorum tabi ilk oğlumdada kan haplarını verirdi ben bir kutudan iki tane içmiştim
tahlil yapardı herşey iyi çıkardıkan bende baya fazla .tabi bu kuzular iki tane gerekiyor belli dudaklarımın içi yara yara oluyor kimi zaman ama bu hafta hergün içmeye başlıyacagım bakalım yine midem bulanacakmı .

ya kızlar bben nefret ediyorum su laçlardan vitamin verdi içmiyorum
KAlsiyum dedi içmiyorum bişi olur mu ki gercekten midemi cok bulandiriyo
Magnezyum ne işe yarıyo ?

ohhhh oh yarasın bebişler acıkıyor demek kuzular annesi et olsun kan olsun can olsun

Evet acıkıyolar demek ki böyle beni kaldırdıklarına göre
Amin inş opuyorumnanaktan
SEnin nasıl bebişler canım masaALLAH 16 haftadasın deneyimli anne yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…