canım bendede kalça ağrısı çok var hatta dün gece ağlayarak eşimi uyandırdım dönemiyorum bacağımı oynatamıyorum diye bende şöyle oluyo uzun süre bi tarafıma yattımmmı o taraftaki kemiğim lanet bi şekilde ağrıyo nasıl anlatsam kemiğim etime batıyo gibi şiddetli ben artık dr bişi sormuyorum hep normal diyo denyo sinir ediyo beni zati bıraktım artık gitmiyorum o doktoracanancım bişey soracagım .şuson bir aydır sol kalçam sanki yerinden çıkmış gibi ağrıyor biraz yürüyeyim hareket edeyim baya sıkıntı veriyor sendede oldumu bu yada diyer arkadaşlarda dr söylemedim gidince. adamda bıkacak benden diye
açılmıyo hayatım ya yok gitmedimbi bilg açıp kapattım ama yok ytine olmadı uğraşıyom ama çözemiyom evet hayatım kaşıntılar günden güne azalıyo işallah sıfıra inecek ilaçları içiom güzelceiyiyim tatlım napalım işte bildiğin gibi..gündüz çok iyiyim gece oldu mu boğazım başlıyo ağrımaya..grip geçti de boğazım ve ara ara öksürüklerim var..
senin de kaşıntılar azalmış çok sevindim..
neden açamıyosun ki msn i?benimki açık..
bir ara bende de kalça ağrısı olmuştu galiba..ay her yerim dönem dönem ağrıdığı için karıştırdım artık :))) kesin ağrımıştır.. zemuszemus
doktor bıkıcak da ne demek yahu..işi bu onların..sakın çekinme ne var ne yoksa sor mutlaka, aman ihmal etme hiç bişeyi tamam mı?
ben mesela 2 haftada bir gidiyorum kontrole ama o 2 hafta geçene kadar en azından 4-5 sefer konuşuyoruz..her şey için arıyorum..neme lazım..çekinme emi?
canım bendede kalça ağrısı çok var hatta dün gece ağlayarak eşimi uyandırdım dönemiyorum bacağımı oynatamıyorum diye bende şöyle oluyo uzun süre bi tarafıma yattımmmı o taraftaki kemiğim lanet bi şekilde ağrıyo nasıl anlatsam kemiğim etime batıyo gibi şiddetli ben artık dr bişi sormuyorum hep normal diyo denyo sinir ediyo beni zati bıraktım artık gitmiyorum o
ya yazık adam bıkmıyorda gayet nazik iyi bir dr var gece gündüz ararım ilk oğlumdada doktorumdu esasında olay şu ben ilk hamileligimde çok baydım adamı allah razıolsun hiç
yüzü bile deyişmedi en fazla kahkahalar atardı . hatta hiç unutmam bir gün gittim serum taktılar o arada dr tolantıdaymış mutlaka uğrasın acıl bişey sormam lazım dedim adamda yazık toplantı bittigi gibi koşa koşa gelmiş .benim sordugum soru şuydu .ayyy refik bey benim bütün belim çatır çaır yarılıyor canım yanıyor siz bana bu haftalarda çatlak olmaz demiştiniz her yerim çatladı benim ben napacagım .adam şok gel bakalım dedi belimi açtı
bir kahkaha attı yazık adam ya eski çatlakların onlar bir kaçtane bemyaz hiç birşey yok dedi .tabi bunlar en küçükleri .ondan bu hamileligimde adama acıyorumda ondan .
kızlar nerdesiniz?
aynen canım benim hareket ettigimde daha fazla sanki kemik yerinden oynamış biyere takılmış kasıyor gibi müthiş bir acı .hadi senin son haftalar bana ne oluyor daha 17 ye yeni giriyorum ama yaş faktörüde olabilir .ahhhhh ahhhhh yaşlandım ben artık ahhhh
:gitme:
burdayız burcinnnn ben msn ile uğraşıyom beceremiyommmm
burdayız hayatımopuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile3 :CüvCüv: delikafadulden delikafadulden delikafadulden :1hug: :teytey: :teytey:
aaa ne demek öyle yaşlandım falan???
kaç yaşındasın sen?
tebrikler canım hayırlı olsun...
Canım geçmş olsun eger yanında biri yoksa gercekten zor oluyo kayınvaliden yaptırsaydın keske boshayallersmilekızlar bayağı hastayım grip olmuşum gerçi bugün atlatıyo gibiyim inşallah atlatırım. aslında gripten çok benim sinizütüm olduğu için burnum tamamen tıkanıyor ve nefes alamadığım için baş ağrısı yapıyor ve sürekli ağzımdan nefes aldıkça boğazlarım mahfaluyo . inşallah bugün atlatırım sanki biraz nefesim açıldı gibi geldi bana . dün de kayınvalidem geldi hoşgeldi iyi yaptı ilk defa geldi zaten lafım yok sevindim ama evin halini bi görseniz bulaşık makinasını doldurdum onun harici tezgahın üstü dolu her taraf her tarafta yorganı falan ortada onları yerine kaldırmak lazım. bu saat oldu anca bulaşık ve çamaşır makinesini çalıştırdım. artık eşimi bekliycem gelince yardım eder o . uffffffff gözümde çok büyüdü işler bu ama bu haksızlıkkkmafoldumben
canım tebrikederim .kazasız belasız inşallah .
32 32 32 :çok üzgünüm: senağlama hata ve hatta 33 ten gün aldım daha dğuracam bide üçünü büyütecem ayyy varya onlar evlenmeden benim pil biter oyyy oyyy
ayy belim fena oldu uyku bastı ben yatmayı deneyeyşm kızlarrrr
nefescim haftayla alakası yok yani bendede yeni başlamadı senin haftalarından itibaren vardı magneyuma başlladınmı sen
Canan hayırlı gecelr canım bende gidiyorum
Su gece yemek yemeleri beni öldürecek yemek yemeyince kusar mı insa işte o benim bide 5:30 da kaldırıyolar benii yemek yediriyolar artık yemek yemekten sıkıldım Yakında tosun gibi olucam anladım bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?