ya kızlar bben nefret ediyorum su laçlardan vitamin verdi içmiyorum
KAlsiyum dedi içmiyorum bişi olur mu ki gercekten midemi cok bulandiriyo
Magnezyum ne işe yarıyo ?
Evet acıkıyolar demek ki böyle beni kaldırdıklarına göre
Amin inş opuyorumnanaktan
SEnin nasıl bebişler canım masaALLAH 16 haftadasın deneyimli anne yerimseniben
ben bu tip ilaçlarımı hiiiççç ihmal etmeden içiyorum canım..
çok şükür benim hamileliğimin başından beri bulantım, kusmam falan hiç olmadı..
şöyle söyliyim sana : diş eti kanamalarım ve b vitamini takviyem için polivit c(sabah- akşam), herkesin kullandığı klasik elevit(gün içinde 1 tane), hiper tiroidim için propycil(sabah), demir ve kan için maltofer fol(gün içinde 2 tane), kasılmaları ve ağrıları engellemek için magnesium diasporal(sabah-akşam) ve gece yatarken bacak,kas vs ağrılarımı azaltmak için calsium sandoz..
bu arada cevap vermiş oldum ama tekrarlıyım magnezyum kasılmaları azaltıp ağrıları,sancıları önlüyor..
şükür canım iyiler .bu hafta üçlü tarama yapıldı ikiside iyi teyzesi minicikler daha ayyy kıymadım bakmaya bile biri 139gr biride 146 gr olmuş .:Saruboceq:
maşallaaaaahh onlara annesiii..inşallah tosuncuk olurlar..
ben bu tip ilaçlarımı hiiiççç ihmal etmeden içiyorum canım..
çok şükür benim hamileliğimin başından beri bulantım, kusmam falan hiç olmadı..
şöyle söyliyim sana : diş eti kanamalarım ve b vitamini takviyem için polivit c(sabah- akşam), herkesin kullandığı klasik elevit(gün içinde 1 tane), hiper tiroidim için propycil(sabah), demir ve kan için maltofer fol(gün içinde 2 tane), kasılmaları ve ağrıları engellemek için magnesium diasporal(sabah-akşam) ve gece yatarken bacak,kas vs ağrılarımı azaltmak için calsium sandoz..
bu arada cevap vermiş oldum ama tekrarlıyım magnezyum kasılmaları azaltıp ağrıları,sancıları önlüyor..
şükür canım iyiler .bu hafta üçlü tarama yapıldı ikiside iyi teyzesi minicikler daha ayyy kıymadım bakmaya bile biri 139gr biride 146 gr olmuş .:Saruboceq:
yavrum sen resmen eczane gibi geziyorsun bana bir tane fazla geliyor .tabi gerekiyorki dr. veriyor
Cok saol canım ben şimdi içmiyorum ya ne bilim kendimi kötü hissettim ama ben hep bulantı yasadıgım için ilaç daha cok bozuyo doktora sorucam tekrar ama inş iyi şeyler söyler
cok saol canım ben şimdi içmiyorum ya ne bilim kendimi kötü hissettim ama ben hep bulantı yasadıgım için ilaç daha cok bozuyo doktora sorucam tekrar ama inş iyi şeyler söyler
hay masaallah rabbim hayırlısnı nasip etsin.
Daha cinsiyetleri belli olmadımı
canım ne var ki..vitamin,demir,magnezyum,kalsiyum...
guatr için ilacım her zaman var zaten..sizin haftalarda benim de azdı ialçlarım ama inşallah benim haftalara sağlıkla gelirsiniz de anlarsınız..haftalar ilerledikçe onlar daha çok emiyor bizi ve eksikler artıyor..onlar için bu ilaçlar..takviyeler de denebilir..
sen tanışmadın sanırım burda bursa gurubundan bir arkadaşımız vardı doğuma gireceği haftaya kadar 17 tane ilacı vardı..
eksiklere ve bebekelrin ihtiyaçlarına göre belirleniyor bunlar..inşallah ihtiyaç olmaz da içmezsin sonuçta ilaç hepsi ama ikiz gebelikle önceki gebeliğiniş fazla kıyaslamamaya gayret et bence..ilerde göreceksin çok farklı olduğunu..
inşallah sorunsuz,sağlıklı bir hamileliğin olur ve bebeklerin sağlıkla ve vakitlice gelirler.. opuyorumnanaktan
Burcin inş canım ...
Hayırlısıyla senin vakitlerinede geliriz inş...
Bende yatıyorum iyice kasıldı karnım
Hepinizi kocaman öptüm hayırlı geceler :CüvCüv:
Burcin inş canım ...
Hayırlısıyla senin vakitlerinede geliriz inş...
Nefes canım ne kadar sevindim masaALLAH
Benidme kayınvalidemin 3 oglu var gelini bol olcuak seninde inş RABBim hayırlı evlat nasipe tsin..
Bende yatıyorum iyice kasıldı karnım
Hepinizi kocaman öptüm hayırlı geceler :CüvCüv:
inşallah canım dedigin gibi olur.ama haklısın ikizler farklı ben şuan yaşadıgım şeyleri ilk hamileligimin sekizinci ayında yaşamadım valla güldür güldürdüm .eşim bile diyor sen sanki yedi sekiz aylık hamile gibisin yamula yamula yürüyorum kimi zaman agrılarımdan.
canım sen ılık bir duş alsan rahatlarsın belki biraz .
ayy herşeyi deniyorum olmuyo yahu..
bir de geceleri duş ala ala grip oldum(
bi gidiyim üstümü başımı değiştiriyim, elimi yüzümü yıkıyım..bakarsın rahatlar uyurum..
hadi görüşürüz..hoşçakaaalllll..
canım normal gün içinde bende hiç bu tarz bişi olmuyo uzun kollu ile geziyorum yelek felanda oluyo sırtımda ayaklarımda çorap patik hiç eksik olmaz bende sadece geceleri oluyo terleme olayıkızlar beni acayip ter basıyo yaa..
kısa kollu yazlık tişörtle oturuyorum, kısa kollu gecelikle yatıyorum ama fenalık geliyo sanki içim yanıyo..her yerimden ateş çıkıyo..
hormonlarla alakalıymış ve normalmiş ama sizde de var mı ve varsa nasıl başa çıkıyosunuz bunu merak ediyorum..??
gece zaten zor uyuyorum buna rağmen 2-3 sefer uyandırıyo beni bu ter..
Canan hayırlı gecelr canım bende gidiyorum
Su gece yemek yemeleri beni öldürecek yemek yemeyince kusar mı insa işte o benim bide 5:30 da kaldırıyolar benii yemek yediriyolar artık yemek yemekten sıkıldım Yakında tosun gibi olucam anladım bilmiyorumkismile
kızlar bayağı hastayım grip olmuşum gerçi bugün atlatıyo gibiyim inşallah atlatırım. aslında gripten çok benim sinizütüm olduğu için burnum tamamen tıkanıyor ve nefes alamadığım için baş ağrısı yapıyor ve sürekli ağzımdan nefes aldıkça boğazlarım mahfaluyo . inşallah bugün atlatırım sanki biraz nefesim açıldı gibi geldi bana . dün de kayınvalidem geldi hoşgeldi iyi yaptı ilk defa geldi zaten lafım yok sevindim ama evin halini bi görseniz bulaşık makinasını doldurdum onun harici tezgahın üstü dolu her taraf her tarafta yorganı falan ortada onları yerine kaldırmak lazım. bu saat oldu anca bulaşık ve çamaşır makinesini çalıştırdım. artık eşimi bekliycem gelince yardım eder o . uffffffff gözümde çok büyüdü işler bu ama bu haksızlıkkkmafoldumben
ya kızlar bben nefret ediyorum su laçlardan vitamin verdi içmiyorum
KAlsiyum dedi içmiyorum bişi olur mu ki gercekten midemi cok bulandiriyo
Magnezyum ne işe yarıyo ?
çok terliyoruuuuuuuuuummmmmmmmm..ayrıca burnumm tıkalııı..
ooofff offff of of offfffff!!!!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?