hayırlı cumalar kızlar bugün bayağı bi kuvvetli bebeğin hareketini hissediyorum. o bağırsak hareketlerine hiç benzemiyor ondan daha farklı daha kuvvetli . size bi şey sorucam normalde herkesin de öyledir muhtemelen ama ben anlatıyım bebeklerden biri sağda aşağıda diğeri solda daha yukarda doktor hep ultrasonla böyle bakıyordu bu hissettiğim tekme yukardakinin tekmeleri diğerini daha hissedemedim sizce anormalmi birini hissetmek siz ikisini birden mi hissetmeye başladınız
Hayırlı cumalar arkadaşlar nasılsınız.
Burcin kızmışsın ama,bak şimdide sen yoksun,hiç kimsecikler yooook.
Eylül canım hareketleri ayıramazsın bence hangisinin yaptığı nasıl anlaşılsınki,içerisi zaten çok daralmıştır şimdi.Şöyle bir geçmişi hatırlayım dedim ama bende ayıramıyordum hangisi hareket etti diye.
Canan daha gelmedinmi,nasıl geçti,herşey yolundadır inşallah,hayırlı haberlerle gel inşallah.bugün doğum tarihinde belli olur senin.Kesin oradan eşini sen alışverişe götürmüşsündür.fırsatı kaçırmamışsındır.
Nero_ka mide yanması çok zormuş canım ya allah kolaylık versin.bende hiç olmamıştı,bu sefer olurmu bilmiyorum.Yaşayan arkadaşlarım vardı hatta daha erken haftalarda bile oluyordu.
eylül cüm hayırlı olsun canım. ikisini birden hissetmemen normal bende bir hafta arayla hissetmiştim ilk. ama ilk hissedişimde 17. haftada tik tik bişey atar gibiydi 20 lerden sonra tepik halini aldı.
Eylül canım hareketleri ayıramazsın bence hangisinin yaptığı nasıl anlaşılsınki,içerisi zaten çok daralmıştır şimdi.Şöyle bir geçmişi hatırlayım dedim ama bende ayıramıyordum hangisi hareket etti diye.
canım benim ilk gebeliğim olduğu için tekmemi dokunuşmu ayırt edemiyorum önceden hep acaba bebek mi diyodum bugün anladım aradaki farkı. dediğin gibi bariz bi dokunuş var demekki ben buna bu kadar tepki verdiysem tekmeleri yiyince abartıcamkaydirigubbakcemile3bende 18 haftalarda hissetim canım minik minik pıtırtılar bende üstekini hisettim hep,ama şimdi ikisinide hissetiriyor kendini dokunuşlar hissediyorum ben daha tekme falan için küçükler herhalde yada ben dokunuş olarak hissediyorum,
canım maşallah bebeklerine Allah sağlık sıhat versinslm kızlar nasılsınız bakalım ben iyiyim Allaha şükür dün doktora gittim bebekler gayet iyilermiş Allahıma şükürler olsunki kızımın bir tanasi 480 gr digeride 400 gr mış nasıl sizce iyimi doktor iyiler dedi ama bilmiyorum
Canım banada buna benzerini dedi
biri kaybolur dedi sonra gittim baska doktor dedi birinde bişi var gibi dedi sonradan hiç bir sorun cıkmadı şükür olsun..
ALLAH hayırlısnı versin dua et canım
ayyyy kızlar size uzak bişey ama adet oldum ben çok fenayım midem bulanıyor
nero cnm listem çok kabarıkk.....
zeytinyağlı yaprak sarması
makarna salatası
kurabiye
kek
3 çeşit böğrek
iki çeşit poğça
tiremusu
buğdayımız
kısır
birde pastamız olacak
olacak kısmetse....
şimdiden diş hediyelerimiz geldi yawww şaşırdım yaniiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?