Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

nero cnm ben salata gurubu ve tiremusu yu yapacam böğrekleri buraya gelip halam yapacak
poğçayıda bi akraba

dirimim Allah kolaylık versin vede geçmiş olsunnn reglde nerden çıktıysa şimdi ahh dimiii.. atlatta şu partiyi güzel tariflerinden banada ver sürekli açım ve hep yemek istiyorum e bide misafirler geliyo .. hediyelerin mamaların herşeyin resmini bekliyorum merakla haa ona göreee

dırım oh bi güzel hazırlanmışsın ömerle alinin resimlerini de bekliyoruz inşallah

canım yanında kimse yokmu bolbol dinlen fazla kalkma yorma kendini. az kaldı sona yaklaştın inşallah hayırlısıyla atlatacaksın

slm arkadaşlar.bugün dr.dan geldim canım çok sıkkın.oğlumun BPD yani baş ölçümüne göre gelişme geriliği varmış ve takip edilmeliymiş.size sormak istediğim birşey var.hani tek bebeklerde bebeğin beslenme ve solunumunun daha iyi olması için sola yatın diyorlar ya,biz ikiz anneleri acaba hangi tarafa yatmalıyız?belki gelişme geriliğini bu yöntemle biraz azaltabilrim diye düşündüm napim:sinifsinif:

cnm benim bende aynı soruyu doktoruma sordum hamişken biz riskli gebelikte sola yatın diyoruz dedi.ama ikizlerde bu söz konusu değilmiş cnm
bence çok değilse bu durum bişey olmaz

kızlarrr ben geldim...oo ne güzel menü hazırlamışsın dırımcımm..ohh börekler pastalar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…