Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

Ben nasıl tahmin ettim ama,nasıl tanımışmıyım seni birazda olsa.
Maşallah canım kiloları gayet iyi,seninkiler dönmüşlermi yani kafaları aşağıda demişsin.eğer normal doğumla gidersen hast.belkide normal doğum yaparsın canancım.
Sen dr.memnunsun galiba,doğumu kesin orada yapıcan artık değilmi.
Küvez ve doğum değişmemiş,zaten bunlar önemli olanlar,muayenede çok değişmemiş neyseki.
Saol canım benim verdiğin bilgiler için.boshayallersmile

offfff yoruldum yaaaaa ...çocukları babası yıkadı ....hazırlıkları yaptım
yarın salataları yapacam sofrayı hazırlayacam kendim kokoşlaşacam ama aksamdan bordooo ojeleri çekeyim..........

vallaha tanımışsın canım sen beni
evet kafaları aşağıdaymış mesela 1 ay önceki muaynemde kızın kafası aşağıda oğlanınki göğsümün altındaydı geçen haftaki muaynemde kız dönmişti popo gelişli idi bu muaynede ikiside kafa gelişli olmuş normal doğuma uygun gibiyim ama doktorum yapmıyo yani riskli diye önermiyo ben dr memnunum evet skain mülayim rahat bi adam sorduğum sorulara sakince cevap veriyo onun ilgili sakin nzaik konuşması yumuşak tavırları nedense hoşuma gidiyo benim yani artık kesin orda yapıcam gibi doğumu doktorumdan memnunum sadece fiyatlar korkutuyo beni mesela c.tesi gittim ya işte alerji çıktı bilrubin yüksek çıktı alerji çıktı felan filan ya o tetsleir tekrar istedi dahiliyeci testler 750 lira tuttu yani doğuma 2150 diyolar ama ekstra bişiler çıkartıcak olmaları korkutuyo beni artık başa gelen çekilecek başa gelen artık

aşk olsun cnaım sen sor ben cevaplarım tüm sorularıııopuyorumnanaktan

burcin nerde bugün hiç görmedimmmbilmiyorumkismile

evet açelya hazırlık varrr

heee hamişler kızabilir neden listeyi yazdın diye canı çeken buyursun gelsin gelemeyende birine yaptırsın yada alsın....yawww
ama yenidoğum yapan annelerde bu topicte diğer topice yazsamda okunmuyor ama masamın resmini felan koyacam usulü bu ...ne yapılmış herkes görsün ....yeni annelerde yapsın diyee

kız gerçekten. hamilelerin canı çekecek. hamileolmadım halde çektyse hamileleri düşünemiyorum....:roflol:

iyi geceler kızlaaaaar
dırımcım yap döktür bakalım sonra tecrübelerinden faydalanırızz
nero ka canım hazımsızlık olayı bendede başladı gece gaviscon şurup içmeden uyuyamıyorum yarım ölçek olsun içmem gerekiyo yemek borumda bütün yediklerim ve kavruluyo ayrıca kaburga olayı bendede başladı hatta daha erkenmi dedim ama senle aynı dönemdeyiz ikimizdede başladıysa demek gayet zamanı şikerim bide hareket olayında ben üstteki oğluşumu daha seyrek hissediyorum ama alttaki sıpa ne zaman ayakta olupta yatsam hareketleniyo o acayip kıpır kıpır hatta geçen gün nasıl denk getirdiyse kaç kere tam idrar torbama tekme mi atıyo napıosa bi an bi vuruyo çişim gelio:kedi: ve hemen geçiyodu çok komikti

Valla canancım bu sorular benimde aklıma geliyor.ekstra masraflar olurmu diye,ama bence önemli olan küvez o ücretli olmasında.Birde hast.tarif edemediğim bir tuaflık var.ama isim koyamadım.ooooof hayırlısıyla sağlıkla bir doğum yapsakda,içimiz rahatlasa be.
dr.memnun olman çok büyük bir şans varya,ah birde ben bulabilsem şöyle gönlüme göre bir dr.eşimde fahri by.gitsek diyor,bendede erkek dr.takıntısı oluştu,ilk hamileliğimde nasıl olacak bilmiyorum.bilmiyorumkismile

canım kaburga olayı bendede var sag taraftaki kaburgam sanki kırılmış gibi acıyor birde sag kalcam çok acıyor geceleride kemiklerim sancıyor ama hiç şikayetci degilim yeterki Allahım kuzularıma saglık sıhat uzun ömür versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…