ben gördüm gördüm kız hamda belinde vardı bir kaçtane :lepi:
tüh saklayamamışım ben göbeğin önden resmini çekmiştim bide ağız burun çizip ordan bakın bide resmen yarık karnım ya pöfffff
birkaçtene mi...
bende kaç birkaçtene vardı..mafoldumben
hayatım o sadece bi kaçtane görmüş oysaki epey varrrr
canan kuzum sende gidecektin bugün dr. hayırlı haberlerle gel canım ben iki gün zor girerim heralde
görümcemler gelecek üğlen kalacaklar ikigün .
gece filan girerim artık bakarım geçmişe .
bende ya allah deyip biraz iş yapayım yemek yapayım .
kendinize iyi bakın bebişlerede öpüyorum kocaman opuyorumnanaktan
geldim canım hayırlı haberlerle şimdi detayları yazacağımmm
ayyyy artvinli vallaha kız sen beni çözmüşsünnnnn carrefoura götürdüm kocişi ordandaaa bu arada medical parkta fiyatlar değişmemeiş doğum için uzun bi sürede değişmeyecekmiş tahlil ve muaynelerde fiyatlar değişmiş ama ben önceden nst ye 10 veriyodum şimdi 50 verdim mesela muaynede 20 veriyodum 30 olmuş haberin olsunnHayırlı cumalar arkadaşlar nasılsınız.
Burcin kızmışsın ama,bak şimdide sen yoksun,hiç kimsecikler yooook.
Eylül canım hareketleri ayıramazsın bence hangisinin yaptığı nasıl anlaşılsınki,içerisi zaten çok daralmıştır şimdi.Şöyle bir geçmişi hatırlayım dedim ama bende ayıramıyordum hangisi hareket etti diye.
Canan daha gelmedinmi,nasıl geçti,herşey yolundadır inşallah,hayırlı haberlerle gel inşallah.bugün doğum tarihinde belli olur senin.Kesin oradan eşini sen alışverişe götürmüşsündür.fırsatı kaçırmamışsındır.
Nero_ka mide yanması çok zormuş canım ya allah kolaylık versin.bende hiç olmamıştı,bu sefer olurmu bilmiyorum.Yaşayan arkadaşlarım vardı hatta daha erken haftalarda bile oluyordu.
ayyyy kızlar size uzak bişey ama adet oldum ben çok fenayım midem bulanıyor
nero cnm listem çok kabarıkk.....
zeytinyağlı yaprak sarması
makarna salatası
kurabiye
kek
3 çeşit böğrek
iki çeşit poğça
tiremusu
buğdayımız
kısır
birde pastamız olacak
olacak kısmetse....
şimdiden diş hediyelerimiz geldi yawww şaşırdım yaniiii
dirim adet için geçmiş olsun canımm ama ağzımı sulandırdın yawww bu kadar hamişe böyle liste yapılırmı şimdi yarın bana zeytinyağlı sarma sardırıcan ha dolapta yaprağım vardı çıkartayımda yarında sarayım bariiii canı çeken bana buyursunn
evet bugün doktorumuza gittik bebeişlerimin durumu gayet iyi biri 2290 diğeri2150 gram olmuş karnımda baş aşağı x şeklinde duruyolar popolar yukarıda boyumuz kemik gelişimimiz çok güzel sadece suyumuz biraz azalmış ama tehlike sınırında değil dedi doktorum bundan sonrasının çok önemli olduğunu söyleid ocak sonu doğum önümüzdkei 2 hafta çok önemli dedi korkutmak için söylemiyorum ama dikkat et dedi
ordanda kocişle markete gittik gelen giden olur doğumdan sonra felan dedim çayın yanın aikram edecek bisküvi felan depoladım eve indirimde epey şey vardı aldım kısaca böyle işteee
afra tafra yapma diye kizimla dalga gecerlerse yaa :çok üzgünüm:
canim kayra erkek ismi degilmiydi hani su leyla komurcunun oglunun adi
canım maşallah bebeklerine Allah sağlık sıhat versin
vallaha tanımışsın canım sen beniBen nasıl tahmin ettim ama,nasıl tanımışmıyım seni birazda olsa.
Maşallah canım kiloları gayet iyi,seninkiler dönmüşlermi yani kafaları aşağıda demişsin.eğer normal doğumla gidersen hast.belkide normal doğum yaparsın canancım.
Sen dr.memnunsun galiba,doğumu kesin orada yapıcan artık değilmi.
Küvez ve doğum değişmemiş,zaten bunlar önemli olanlar,muayenede çok değişmemiş neyseki.
Saol canım benim verdiğin bilgiler için.boshayallersmile
offfff yoruldum yaaaaa ...çocukları babası yıkadı ....hazırlıkları yaptım
yarın salataları yapacam sofrayı hazırlayacam kendim kokoşlaşacam ama aksamdan bordooo ojeleri çekeyim..........
evet açelya hazırlık varrr
heee hamişler kızabilir neden listeyi yazdın diye canı çeken buyursun gelsin gelemeyende birine yaptırsın yada alsın....yawww
ama yenidoğum yapan annelerde bu topicte diğer topice yazsamda okunmuyor ama masamın resmini felan koyacam usulü bu ...ne yapılmış herkes görsün ....yeni annelerde yapsın diyee
offfff yoruldum yaaaaa ...çocukları babası yıkadı ....hazırlıkları yaptım
yarın salataları yapacam sofrayı hazırlayacam kendim kokoşlaşacam ama aksamdan bordooo ojeleri çekeyim..........
vallaha tanımışsın canım sen beni
evet kafaları aşağıdaymış mesela 1 ay önceki muaynemde kızın kafası aşağıda oğlanınki göğsümün altındaydı geçen haftaki muaynemde kız dönmişti popo gelişli idi bu muaynede ikiside kafa gelişli olmuş normal doğuma uygun gibiyim ama doktorum yapmıyo yani riskli diye önermiyo ben dr memnunum evet skain mülayim rahat bi adam sorduğum sorulara sakince cevap veriyo onun ilgili sakin nzaik konuşması yumuşak tavırları nedense hoşuma gidiyo benim yani artık kesin orda yapıcam gibi doğumu doktorumdan memnunum sadece fiyatlar korkutuyo beni mesela c.tesi gittim ya işte alerji çıktı bilrubin yüksek çıktı alerji çıktı felan filan ya o tetsleir tekrar istedi dahiliyeci testler 750 lira tuttu yani doğuma 2150 diyolar ama ekstra bişiler çıkartıcak olmaları korkutuyo beni artık başa gelen çekilecek başa gelen artık
aşk olsun cnaım sen sor ben cevaplarım tüm sorularıııopuyorumnanaktan
burcin nerde bugün hiç görmedimmmbilmiyorumkismile
iyi geceler kızlaaaaar
dırımcım yap döktür bakalım sonra tecrübelerinden faydalanırızz
nero ka canım hazımsızlık olayı bendede başladı gece gaviscon şurup içmeden uyuyamıyorum yarım ölçek olsun içmem gerekiyo yemek borumda bütün yediklerim ve kavruluyo ayrıca kaburga olayı bendede başladı hatta daha erkenmi dedim ama senle aynı dönemdeyiz ikimizdede başladıysa demek gayet zamanı şikerim bide hareket olayında ben üstteki oğluşumu daha seyrek hissediyorum ama alttaki sıpa ne zaman ayakta olupta yatsam hareketleniyo o acayip kıpır kıpır hatta geçen gün nasıl denk getirdiyse kaç kere tam idrar torbama tekme mi atıyo napıosa bi an bi vuruyo çişim gelio:kedi: ve hemen geçiyodu çok komikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?