Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

misafirleri gönderdim .kalacaklardı vaz geçtiler bidaha sefere dediler valla işimede gelmedi deyil çokkkkk
yoruldum bugün koptum resmen sabahtan beri.
canan kız bebişlere maşallah nazar deymesin kiloları iyi allah bizede nasipetsin okiloları ama çıkmaya niyeti almışlar hadi hayırlısı.
dırımkızda maşşallah menüyü döktürmüş afiyet olsun herşey gönlüne göre olsun güzel geçsin canım
kayracım nolcak senin bu ağrıların canım ya valla üzülüyorum ayyy yakınımda biyerde olsan valla ben gelir bakardım sana ya bendende pek adam olmaz ama yemegini yapardım ortalıgını toplardım malesef ama allaha emanet ol canım.

ay canım ya aynı şey çok erken olmasına ragmen bende var sağ kaburgamın en ucuna sanki bir taş koymuşlar otarafa uzanamıyorum dümdüz yattımmı bişey olmuyor ama yarım yattımmı deliriyorum agrısında bide sol kalçam başından beri hiç hareket etmemi istemiyor hemen başlıyor ağrıya ama benimkinin bebeklerle ilgisi yoktur çünki çok erken
aynen canım allah onlara saglık versinde bunalar geçici

canım benim kalçamda erkenden başlamışdı bi ara geçti şimdi yine başladı yani seninkide bebeklerden bence bakalım hayırlısı dedigim gibi hiç şikayetci degilim yinede

galiba çoğu kişi yaşamış. canım aynı dönemde bende de kaburga batma ağrısı yaşadım.
belli bir süre bir tarafıma yatamadım..
göğüs altımda yanmalar yırtılma tarzı ağrılar oldu..
normal şeylermiş...

Allahım yardımcın olsun canım sabret azkaldı inşallah

evet oluyor ben onlardan korkmuyorum vede şikayetci degilim ben birtek karnım agrıdıgı zaman korkuyorum karın agrım olmasın diye sürekli dua ediyorum karnım agrıdıgı zaman psikolajim falan bozuluyor ne güzel siz maşallah büyütmüşsünüz bile darısı bizlerin başına inşallah

yıkandım paklandım geldim........ojelerimide sürdüm
burcin okuyon okuyonnn ama tık yok bacımmmmm
wavy ben geldiğimden beri girmedi
birde doktor giray mı güray vardı oda gelmedi
liyodara banlanmışşş
hymarry yoğunmuş bu ara
kevseri hiç görmedim

selam kızlar öğlenden beri misafir ağırladık az evvel boşaldı ev bugün resmen duyan gelmiş gibi oldu :)))

hakket ya bi ara bi doktorumuz vardı yeni gelenler pek takılmıyo gelip kaçıyolar hemen demek artık muhabbetimiz sarmıyo kimsyei

tatlım annemdeyim bugün orda yattım..geçmişe baktım..bu arada wc, pijama giyme molası falan derken anca sona geldim.. :)))
kevserle geçenlerde konuştuk biz..bebekler de gaz başlamış..4 gündür uyutmuyolar 3 kilo verdim falan dedi..sanıyorum fırsat bulamıyo..
senin menüye bayıldım..bol bol resim istiyoruuummmmmm :))

burçin naber canım nasıl gidiyor

iyiyim tatlım..iyice ağırlaştım ve yatağa yapıştım artık..

ayyy ablam balon şişiriyordum cvp veremedim bakim bana yakınmısın dedim
burcin cnm geçmişi boşver biz yazarken takılll

canooo kızzz uyumadınmı halaaaa

ayy ben sabah erkenden uyanacam

kardeşimle takıştım sinir etti beni yaa
mıçtı içine en mutlu günümde girer girmez abla netin şifresini ver
diyo bende dedim sen ödeyecekmisim...ne demek ben ödeyecekmiyim
ödemem dio
bende dedim ben gideceğim sen kullanacaksın sonra ben ödeyemem ksuura bakama dedim
bana bi tavırlar tafralar.....gerizekalı konuşmalar...hayır ödemeden gidecek bende yokum annem komşusuna mahçup olacak....biz zaten burada olduğumuzdan evimizden çokdaha masarafımız oluyor
faturalar mutfak masrafı....eşimde sinirleniyor o da haklı yaa net zevk işi....offfffffffffffffffffffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…