iyi geceler... nasılsın..iyimisin..
canım kaburga olayı bendede var sag taraftaki kaburgam sanki kırılmış gibi acıyor birde sag kalcam çok acıyor geceleride kemiklerim sancıyor ama hiç şikayetci degilim yeterki Allahım kuzularıma saglık sıhat uzun ömür versin inşallah
sagol canım iyiyim demek adet olmuş epey bir yoruldum buğün ama dinlenmeye geçtim
şükür sende iyisindir inşallah.
ay canım ya aynı şey çok erken olmasına ragmen bende var sağ kaburgamın en ucuna sanki bir taş koymuşlar otarafa uzanamıyorum dümdüz yattımmı bişey olmuyor ama yarım yattımmı deliriyorum agrısında bide sol kalçam başından beri hiç hareket etmemi istemiyor hemen başlıyor ağrıya ama benimkinin bebeklerle ilgisi yoktur çünki çok erken
aynen canım allah onlara saglık versinde bunalar geçici
canım kaburga olayı bendede var sag taraftaki kaburgam sanki kırılmış gibi acıyor birde sag kalcam çok acıyor geceleride kemiklerim sancıyor ama hiç şikayetci degilim yeterki Allahım kuzularıma saglık sıhat uzun ömür versin inşallah
dırımcım ayıptır sölemesi bacakaram kasıklarım acıyor...... yürüyemiyorum....wc den yatağa yataktan wc ye yürüyorum............ 10 dk dan fazla ayakta kalsam canım çok acıyor bacaklarımın arasına top koyulmuş gibi yürüyemiyorum.......
galiba çoğu kişi yaşamış. canım aynı dönemde bende de kaburga batma ağrısı yaşadım.
belli bir süre bir tarafıma yatamadım..
göğüs altımda yanmalar yırtılma tarzı ağrılar oldu..
normal şeylermiş...
ablam aksam bişey sordum sen nerede oturuyorsun
selam canım. bende iyiyim. kötü bir şey yok çok şükür..
bebekleri görmüşsün bugün.. ne güzell.
nasıllar .büyüyorlar dğeilmi..
yıkandım paklandım geldim........ojelerimide sürdüm
burcin okuyon okuyonnn ama tık yok bacımmmmm
wavy ben geldiğimden beri girmedi
birde doktor giray mı güray vardı oda gelmedi
liyodara banlanmışşş
hymarry yoğunmuş bu ara
kevseri hiç görmedim
burçin naber canım nasıl gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?