ayyy ablam balon şişiriyordum cvp veremedim bakim bana yakınmısın dedim
burcin cnm geçmişi boşver biz yazarken takılll
canooo kızzz uyumadınmı halaaaa
ayy ben sabah erkenden uyanacam
kardeşimle takıştım sinir etti beni yaa
mıçtı içine en mutlu günümde girer girmez abla netin şifresini ver
diyo bende dedim sen ödeyecekmisim...ne demek ben ödeyecekmiyim
ödemem dio
bende dedim ben gideceğim sen kullanacaksın sonra ben ödeyemem ksuura bakama dedim
bana bi tavırlar tafralar.....gerizekalı konuşmalar...hayır ödemeden gidecek bende yokum annem komşusuna mahçup olacak....biz zaten burada olduğumuzdan evimizden çokdaha masarafımız oluyor
faturalar mutfak masrafı....eşimde sinirleniyor o da haklı yaa net zevk işi....offfffffffffffffffffffffff
ayyy ablam balon şişiriyordum cvp veremedim bakim bana yakınmısın dedim
burcin cnm geçmişi boşver biz yazarken takılll
canooo kızzz uyumadınmı halaaaa
ayy ben sabah erkenden uyanacam
kardeşimle takıştım sinir etti beni yaa
mıçtı içine en mutlu günümde girer girmez abla netin şifresini ver
diyo bende dedim sen ödeyecekmisim...ne demek ben ödeyecekmiyim
ödemem dio
bende dedim ben gideceğim sen kullanacaksın sonra ben ödeyemem ksuura bakama dedim
bana bi tavırlar tafralar.....gerizekalı konuşmalar...hayır ödemeden gidecek bende yokum annem komşusuna mahçup olacak....biz zaten burada olduğumuzdan evimizden çokdaha masarafımız oluyor
faturalar mutfak masrafı....eşimde sinirleniyor o da haklı yaa net zevk işi....offfffffffffffffffffffffff
iyi geceler kızlarr yarın görüşürzzz
offf yaaa bi arkadaşımla faceden konuşuyordum
durumu çok kötü izmirde yaşıyor kaynanasından görmcesinin çocuğunun ufalmışlarını istemiş
vermemişler kocası 600 tl maaş alıyor kızda cevirmenlik yapıyor ama çocukdan sonra çok zorlanıyroum dedi.....bende benimkilerin bişeylerinden hazırlayacam birikide yeni alacam yaa
nasıl bir dünya yaa ben yerken öteki aç nasıl yatabiliyoruz ya...
insan oğlu çiği süt içmiş derleryaa
allahımm kimseyi kimseye muhtaç etmesin ya
izmirde bir arkadaşım var onunda oğlulları ikiz küçülmüş bişiler varsa yollasın en azında kargo derdi olmazz
iyi geceler kızlaaaaar
dırımcım yap döktür bakalım sonra tecrübelerinden faydalanırızz
nero ka canım hazımsızlık olayı bendede başladı gece gaviscon şurup içmeden uyuyamıyorum yarım ölçek olsun içmem gerekiyo yemek borumda bütün yediklerim ve kavruluyo ayrıca kaburga olayı bendede başladı hatta daha erkenmi dedim ama senle aynı dönemdeyiz ikimizdede başladıysa demek gayet zamanı şikerim bide hareket olayında ben üstteki oğluşumu daha seyrek hissediyorum ama alttaki sıpa ne zaman ayakta olupta yatsam hareketleniyo o acayip kıpır kıpır hatta geçen gün nasıl denk getirdiyse kaç kere tam idrar torbama tekme mi atıyo napıosa bi an bi vuruyo çişim gelio:kedi: ve hemen geçiyodu çok komikti
Valla canancım bu sorular benimde aklıma geliyor.ekstra masraflar olurmu diye,ama bence önemli olan küvez o ücretli olmasında.Birde hast.tarif edemediğim bir tuaflık var.ama isim koyamadım.ooooof hayırlısıyla sağlıkla bir doğum yapsakda,içimiz rahatlasa be.
dr.memnun olman çok büyük bir şans varya,ah birde ben bulabilsem şöyle gönlüme göre bir dr.eşimde fahri by.gitsek diyor,bendede erkek dr.takıntısı oluştu,ilk hamileliğimde nasıl olacak bilmiyorum.bilmiyorumkismile
Canancım dr.hiiiiiiiç sevmedim.çok ilgisiz,benim durumumdan bihaber kadın resmen.Tahlillerim çıksın gel,ilaçlarını düzenlicem dedi,gittik eşimle,ilaç düzenlemeyi bırak,kullandığım ilaçları bile ne kadar kullanıcam ona bile mantıklı bir yorum yapmıyor.KASWA latife,dırım jane iyi dedi,ama ikiside tüp bebek dr.aradığımda randevuları çok yoğun 4,5 gün sonraya gün verebiliyoruz dediler.sürekli bu yoğunluk olursa ilgilenmeleride çok zor olur dr.bizde eşimle kadın doğumcu olsun olsun diyoruz.hayırlısı olsun artık.artvinli ne rahatsız ediyo canım sneiii anlatsana doktorunumu sevmedin bak dirim jane güzel felan demiş bide ona git
ulennn akşamdan beri 1 sayfa bile ilerlememiş nerde bu hamiş karularrrrr
napıyosunuz neydiyosunuz ben bugün pek keyifsizim sancım var sanırım yani daha çok karnım ağrıyo gibi kemiklerim çok ağrıyo sağ kalçam çok ağrıyo bi miskinlik bi miskinlik sormayın yaniiii
Canancım dr.hiiiiiiiç sevmedim.çok ilgisiz,benim durumumdan bihaber kadın resmen.Tahlillerim çıksın gel,ilaçlarını düzenlicem dedi,gittik eşimle,ilaç düzenlemeyi bırak,kullandığım ilaçları bile ne kadar kullanıcam ona bile mantıklı bir yorum yapmıyor.KASWA latife,dırım jane iyi dedi,ama ikiside tüp bebek dr.aradığımda randevuları çok yoğun 4,5 gün sonraya gün verebiliyoruz dediler.sürekli bu yoğunluk olursa ilgilenmeleride çok zor olur dr.bizde eşimle kadın doğumcu olsun olsun diyoruz.hayırlısı olsun artık.
NERO_KA canım benim erkek dr.karşı kötü anlamda takıntım oluştu.ilk hamileliğimde beni doğumda ortada bıraktı,o olaylardan sonra erkek dr.karşı gıcığım var birazcık taeyvahedigeldismile
kızlaaarrrrr... imdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
gaz sancılarından intiharın eşiğine geldim.. kuzularım cıyak ciyak acı çekiyor ve ne yapsam kar etmio...
muskat denedim şimdi bakalım ne olacak.. ağlamaktan oruldukları için sızdılar, ama her an basabilirler çığlığı... ne yapçam ben yaaa
bu arada sizde ne var ne yok, sancılardan afamı kaşıyamıom gece gündüz.. doğuran var mı?
galiba çoğu kişi yaşamış. canım aynı dönemde bende de kaburga batma ağrısı yaşadım.
belli bir süre bir tarafıma yatamadım..
göğüs altımda yanmalar yırtılma tarzı ağrılar oldu..
normal şeylermiş...
24. haftadan bu yana benimde sol gogsumun alti felaket etim aciyor yirtiliyor gibi doktora sordum ilk randevumda bakti bebisim kafasini sokmus oraya ondan aciyormus sizdede olabilir boyle bisey
kızlar ben tukendım artık...yıne hastanelerdeydım...bu dogum sancıları ne zor mus...tam rahım acılmadı haftam da daha kucuk dıye doktor bebeklerı aLMIYO...Allahım cok zor bısey mıs...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?