Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

ahh bu kardeşler..off yaa..insanın en yakınları da halden anlamayınca çok fena oluyo..!!

sıkma canını kuzum ya olur arada can parçası onlar sabah bişey kalmaz herkezden çok koşturur boş ver sen bak günün tadında geçsin

offf yaaa bi arkadaşımla faceden konuşuyordum
durumu çok kötü izmirde yaşıyor kaynanasından görmcesinin çocuğunun ufalmışlarını istemiş
vermemişler kocası 600 tl maaş alıyor kızda cevirmenlik yapıyor ama çocukdan sonra çok zorlanıyroum dedi.....bende benimkilerin bişeylerinden hazırlayacam birikide yeni alacam yaa
nasıl bir dünya yaa ben yerken öteki aç nasıl yatabiliyoruz ya...
insan oğlu çiği süt içmiş derleryaa
allahımm kimseyi kimseye muhtaç etmesin ya
izmirde bir arkadaşım var onunda oğlulları ikiz küçülmüş bişiler varsa yollasın en azında kargo derdi olmazz

dırımkız özelden atacaktım ama kabuletmiyor .
ben izmirde yaşıyorum benim bir arkadaşım bebişin küçüklerini verecekti yep yeniydi
olmassa yarın bir arayayım inşallah vermemiştir ona gönderirim kargoyla hepsini .yenimi doğacaklar yoksa yaşlarındalarmı onuda belirtirsen ben yardımcı olurum.
bugün yemekteki konumuz buydu kulhakkı allah kötülük yapan yada düşünen herkezden elbet çıkarır bu asla yanlarına kalmaz .ama ben onlara bile duaediyorum ki allah sevdiklerinden çıkarmasın.allahım vicdanlı yürekler versin herkeze .

selam kızlar nasılsınızzz,,

gaviscon şurup dr banada verdi ama alamadım,geçen sene ramazanda kullanmaya çalışmıştım ama tatdı çok kötü geldi bana içemedim ama artık çok yanmam olursa alıcaz artık ne yapayım,çok sevimsiz bir yanma zaten

erkek dr bence bu konularda daha iyi kesinlikle sana katılıyorum,

artvinli ne rahatsız ediyo canım sneiii anlatsana doktorunumu sevmedin bak dirim jane güzel felan demiş bide ona git
Canancım dr.hiiiiiiiç sevmedim.çok ilgisiz,benim durumumdan bihaber kadın resmen.Tahlillerim çıksın gel,ilaçlarını düzenlicem dedi,gittik eşimle,ilaç düzenlemeyi bırak,kullandığım ilaçları bile ne kadar kullanıcam ona bile mantıklı bir yorum yapmıyor.KASWA latife,dırım jane iyi dedi,ama ikiside tüp bebek dr.aradığımda randevuları çok yoğun 4,5 gün sonraya gün verebiliyoruz dediler.sürekli bu yoğunluk olursa ilgilenmeleride çok zor olur dr.bizde eşimle kadın doğumcu olsun olsun diyoruz.hayırlısı olsun artık.

NERO_KA canım benim erkek dr.karşı kötü anlamda takıntım oluştu.ilk hamileliğimde beni doğumda ortada bıraktı,o olaylardan sonra erkek dr.karşı gıcığım var birazcık taeyvahedigeldismile

ulennn akşamdan beri 1 sayfa bile ilerlememiş nerde bu hamiş karularrrrr

napıyosunuz neydiyosunuz ben bugün pek keyifsizim sancım var sanırım yani daha çok karnım ağrıyo gibi kemiklerim çok ağrıyo sağ kalçam çok ağrıyo bi miskinlik bi miskinlik sormayın yaniiii

selam kızlar bugün kimse yok. dirimcimde haberler bakalım nasıl geçti diş buğdayı haberlerini bekliyorum

kızlaaarrrrr... imdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

gaz sancılarından intiharın eşiğine geldim.. kuzularım cıyak ciyak acı çekiyor ve ne yapsam kar etmio...
muskat denedim şimdi bakalım ne olacak.. ağlamaktan oruldukları için sızdılar, ama her an basabilirler çığlığı... ne yapçam ben yaaa

bu arada sizde ne var ne yok, sancılardan afamı kaşıyamıom gece gündüz.. doğuran var mı?

ah cnaım ALLAH yardımcın olsun
AZ kaldı sende bizi bırakıp gdiyon :umursamaz:
Cocuk dogunca herkes cok yogun oluyo bende de misafir olunca böle oldum hiç giremiyorum zaten kafam cok bozuk ne zormus bir evde durmakk

eee cnm sen tüp bebek bölümü değilde kadın doğumdaki dr araştırsan medikal parkta benm arkadaşım emine hanım varmış ona gidiyor gayet memnun,herkezin farklı işte banada erkek dr daha güvenveriyor,benimde gittiğimkadın dr çok ilgisizdi.daha önce sanamı dedim hatırlamıyorum ama bu gaziosman paşa hastanesinde kezban hn var çok duydum iyimş diye denesene bir bu doktoru

cnm tam hatırlayamadım ama arkadaşımın oğluda çok gazlıydı rezene yada anason veriyodu dr önermişti gayet memnun kaldı

kızlar ben tukendım artık...yıne hastanelerdeydım...bu dogum sancıları ne zor mus...tam rahım acılmadı haftam da daha kucuk dıye doktor bebeklerı aLMIYO...Allahım cok zor bısey mıs...

kızlar ben tukendım artık...yıne hastanelerdeydım...bu dogum sancıları ne zor mus...tam rahım acılmadı haftam da daha kucuk dıye doktor bebeklerı aLMIYO...Allahım cok zor bısey mıs...

sıpalar neden bu kadar erken gelmeye kalkıyolarmış tatlım..dur tabi daha almasın dr bebekleri..azıcık daha sık dişini..baya doğum sancısı mı çekiyosun?ilaç,serum vs ile kesemiyo mu dr ağrını?
dikkat et kendine..

Alaina lütfen telefounu özel mesajla bildirirmisin benimde sancilairm var sabah taburuc oldum konuşalım biraz bora bey ne diyor paylaşalım cnaim

Bak benim konumvar oremature bilumnde neden almıyor bebekleri neredeyse dün gece douracaktim medical Park'ta yönlendirdi beni bora bey bu Sabah'ta taburcu oldum yatak istifayı verdi şmese durumlar ne
nst ne kadar sancın çıkıyor nidila adalat verdimi
ben senden 2 hfta büyüğüm ama çok korktu U geliyor ekren doum yapmak

kızlar neden oluyormuş bunlar?bizi de bilgilendirirseniz memnun oluruz..
en azından önlemini alma ihtimalimiz varsa bilelim ya da ne tür ağrılar sancı oluyor..artık benim de var ağrılarım zaman zaman..paylaşım içinde olmamız gerek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…