Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

Buricn ben tek bebeğe hamileyim ainayla Ayni Dr gidiyoru. Ama gitti görmedi galiba çok üzüldüm konuşmak istiyodum
benim arada kasıklarım agriyodu böyle belli belirsiz hafif Dr önemli değil demişti ama dün aksam sag kasığımda sürekli devam eden bı ağrım vardı uzandım oturusm rahatlamaidm gecmeid anladım ters bisi oldunu dusa girdim ama o anda alt karnmda artık bebek hareket ettikcemi agzilar çoğaldı kasilmami oldu anliyamadim hatirlamiyirum suanda can havliyye kendimi attım dışarı esimi annemleri kaynanamlari arayıp Dr yönlendirdi hastaneye gittik nais trafik kaldık kimse ilerlemiyor bas bas bagriyirum arabaynin icinde o derece bı saat on dk yold kaldık idrarada sikinca o biicm agrilairm oldu dogurucam deidm kesin
nst girmeden tuvalete gittim ve ragatlaidm nispeten ama sag kasığımda sürekli devam eden hiç geçmeyen bı Ağrı sanki icim cürümüs gibi hissettim böyle iste sonra yavaş yavaş gecti ama Buda yaklaisk 10 saati felan aldı sabah taburcu oldum
ama yine agrilairm var umairm devam etmez

kızlar ben tukendım artık...yıne hastanelerdeydım...bu dogum sancıları ne zor mus...tam rahım acılmadı haftam da daha kucuk dıye doktor bebeklerı aLMIYO...Allahım cok zor bısey mıs...

ayh canım ALLAH yardımcın olsun
Biraz daha sabretseler cok iyi olucakta ALLAH hayırlısını versin canım

inşallah canım..inşallah bir daha olmaz ve sonuna kadar sağlıkla gelirsiniz..
Allah hepimize vakitli ve sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah..

dırıııııııııııııııııımmmmmmmmmmm nasıl geçti partiniz??
çok merak ediyorum hadi geeeellll ve anlaaaatttt..

doğum kasılmaları göbek üstünde diyafram altında tepe yaparak başlar
kasıklara,ordan da makata kadar vurur,

15-20 da da bir gelen sancı başlangıçtır,saatlerle ilerler ve sıklaşır

bunu engellemek için günlük magnezyumunuzu almayı iihmal etmeyin..

artvinli kendine isabetli bi dr bulursun cnm inşallah..

Nenim doktorum magnezyum vermedi bana ya ben ondan saklı iciyorum ve dün icmemistim bilmiyorum şimdi ondan habersiz icemem adalat icicem sabah kahvaltıda dün on bes dk arayla bı saatte nidilat verdi ler hastenee birde dün aksam celestone bu sabah da dhaik okmak üzre ik kere vuruldum
artvinli sneide tebrik edeyim yeniden hamileymissjn inşallah bu kez Rabbim saglikla kucağına almayida zannında nasip eser

Ya diyafram boşluğu neresi oluyor bebek hareketiyle karistirilabilirmi bu

diyafram boşluğu demedim,şöyle anlatıyım tam yerini,
kaburga kemiklerinin orta kısmının bitimnde diyafram vardır,
onun altı yada göbek deliğinizin dört parmak üstü diyelim,,
burası bebek hareketleriyle karşıtırılmıycak bir yer olduğu gibi,bu sancı da bebek hareketlerinin ağrısının kat kat fazlasıdır,
karıştırmak mümkün değil yani..

Son düzenleme:
Amin canım inşallah.sen nasılsın,eşinin durumu nasıl,ameliyat oldumu?

yok canım,bir müddet daha düzelmesi için bekliyoruz,düzelmezse olucak,sorma...
ben de dokunma hiçbişeye de yeter ki yiyileş diyorum napiyim,iyice tembelleşti:mymeka:

herkese selammm
herkesler iyi baya bi geçmişi okudum çok şükür....bizde tatlı bi telaş var ..ben anne olmadan önce hala olucam kızlar cuma günü inşallah abimlerin bebeği doğacak ayyy ilk kez hala oluyorum yaaa..sonrada inşallah anne olucam...bunlarla uğraşıp duruyorum işte..bugün kontrolümüz vardı herşey yolunda çok şükür..

dırım menü harika ayol resmini koyda sebeplenelim gerçekten...ayrıca hayırlı olsun canım....
gulencim herşey yolunda gibi geldi bana hayırlısı olsun canım darısı o haftalara ulaşmak isteyenlere diyeyim..sende istediğin haftaya ulaş inşallah canım..geçmiş olsun ...
liyadora sanada geçmiş olsun ağrıların hafifler inşallah.....

burçin maşşallah canım sende cananda güzel gidiyosunuz... dilimi ısırıp söyledim..bi daha da 41 kere maşşallahhh dedim ...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Üst kısım yani anladım enim da altlarda oluyor Ağrı gibi bebek hareket ettikçe cnaim yanıyor kasıklara doğru hatsaneden bugün taburcu oldum soruyolar es dost sancın varmi bende var diyorum bebek hareketleri sanırım buyudukce can yakisi oluyor
senin tarif ettin yerde bazen bebeğin bı yeirni dayiyot ellerimde hissediyorum inşallah olmaz bida bendede ben olupta fark edememekten korkuyorum

alaina geçmiş olsun canım aman allah kjorusun daha biraz daha beklersin inşallah arkadaşım doğumu(

gülencim sancı yeri ve şekli bebek kasılması ve harekelerinden çok farklı,farketmemek ve ayırdetmemek mümkün değil,
kilit nokta,göbek üstündeki tepe..

zuzu hayırlı olsun canım..

Dırımcım hoşgeldin.nasıl geçti bugün diş buğdayı partiniz..
ınşallah sünnetlerini ve düğünlerinide organize etmek nasip etsin rabbim.

Burcin sen nasılsın canım nasıl gidiyo son zamanlar...

iyiyim tatlım çok şükür..yat kalk gün dolduruyoruz artık sona yaklaştık Allah'ın izniyle..

kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5

bebek hareketleriyle karıştırman imkansız tatlım..göbek deliğinin üst tarafında elini üzerine koyduğunda bir tepecik hissedeceğin biçimde bişi bu kasılma..bebeğin kafası falan sanma bu tip şeyleri..

kasılma anında da sakın o tepeciğe bastırma..ayaklarını yavaşça bulunduğun yerde uzat..yoga nefesine benzer derin derin nefes almaya çalış..hatta derin derin nefes alıp vermeyi alışkanlık haline getirmekte fayda var..kasılma anında bebeğe giden oksijen miktarında azalma oluyor o yüzden nefes çok ama çok önemli haberin olsun..

umarım anlatabilmişimdir..sorularını her zaman cevaplarız canım..endişelenme...

burçin maşşallah canım sende cananda güzel gidiyosunuz... dilimi ısırıp söyledim..bi daha da 41 kere maşşallahhh dedim ...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

tatlım çok sağol valla..çok şükür buralara kadar geldik Allah'ın izniyle..bir de vaktinde ve sağlıkla dünyaya getirsem bebeklerimi çok daha mutlu olucam çünkü artık iyice ağırlaştım ve haliyle ağrılarım da artmaya başladı..ne uyuyabiliyorum ne yatabiliyorum ne kalkabiliyorum..iyice zorlaştı artık anlayacağın..bir de benim doğum korkum var..böyle bir fobim de olunca bu haftalar daha da bir zorlayıcı olmaya başladı..
Allah herkese hepimize vakitli, sağlıklı ve kolay doğumlar nasip etsin inşallah.. :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…