kızlar ben tukendım artık...yıne hastanelerdeydım...bu dogum sancıları ne zor mus...tam rahım acılmadı haftam da daha kucuk dıye doktor bebeklerı aLMIYO...Allahım cok zor bısey mıs...
Buricn ben tek bebeğe hamileyim ainayla Ayni Dr gidiyoru. Ama gitti görmedi galiba çok üzüldüm konuşmak istiyodum
benim arada kasıklarım agriyodu böyle belli belirsiz hafif Dr önemli değil demişti ama dün aksam sag kasığımda sürekli devam eden bı ağrım vardı uzandım oturusm rahatlamaidm gecmeid anladım ters bisi oldunu dusa girdim ama o anda alt karnmda artık bebek hareket ettikcemi agzilar çoğaldı kasilmami oldu anliyamadim hatirlamiyirum suanda can havliyye kendimi attım dışarı esimi annemleri kaynanamlari arayıp Dr yönlendirdi hastaneye gittik nais trafik kaldık kimse ilerlemiyor bas bas bagriyirum arabaynin icinde o derece bı saat on dk yold kaldık idrarada sikinca o biicm agrilairm oldu dogurucam deidm kesin
nst girmeden tuvalete gittim ve ragatlaidm nispeten ama sag kasığımda sürekli devam eden hiç geçmeyen bı Ağrı sanki icim cürümüs gibi hissettim böyle iste sonra yavaş yavaş gecti ama Buda yaklaisk 10 saati felan aldı sabah taburcu oldum
ama yine agrilairm var umairm devam etmez
artvinli kendine isabetli bi dr bulursun cnm inşallah..
Amin canım inşallah.sen nasılsın,eşinin durumu nasıl,ameliyat oldumu?
kızlar neden oluyormuş bunlar?bizi de bilgilendirirseniz memnun oluruz..
en azından önlemini alma ihtimalimiz varsa bilelim ya da ne tür ağrılar sancı oluyor..artık benim de var ağrılarım zaman zaman..paylaşım içinde olmamız gerek..
Burcin sen nasılsın canım nasıl gidiyo son zamanlar...
doğum kasılmaları göbek üstünde diyafram altında tepe yaparak başlar
kasıklara,ordan da makata kadar vurur,
15-20 da da bir gelen sancı başlangıçtır,saatlerle ilerler ve sıklaşır
bunu engellemek için günlük magnezyumunuzu almayı iihmal etmeyin..
Nenim doktorum magnezyum vermedi bana ya ben ondan saklı iciyorum ve dün icmemistim bilmiyorum şimdi ondan habersiz icemem adalat icicem sabah kahvaltıda dün on bes dk arayla bı saatte nidilat verdi ler hastenee birde dün aksam celestone bu sabah da dhaik okmak üzre ik kere vuruldum
artvinli sneide tebrik edeyim yeniden hamileymissjn inşallah bu kez Rabbim saglikla kucağına almayida zannında nasip eser
Ya diyafram boşluğu neresi oluyor bebek hareketiyle karistirilabilirmi bu
burçin maşşallah canım sende cananda güzel gidiyosunuz... dilimi ısırıp söyledim..bi daha da 41 kere maşşallahhh dedim ...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?