Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

bu arada kayra yı çok merak ediyorum..buraya hiç gelmedi, msn de açmadı hiç..ağrıları vardı ve bugün dr kontrolü vardı..
çok meraklandım haberdar olan var mı acaba??

Burcin canım nasılsın.
Seninde doğuma azkaldı.hayırlı doğumlar canım.
Sende doğuracaksın ve gelmiceksin yada çok nadir gelebileceksin.
Benim daha çok var.uzunca buralardayım.

Burcin canım nasılsın.
Seninde doğuma azkaldı.hayırlı doğumlar canım.
Sende doğuracaksın ve gelmiceksin yada çok nadir gelebileceksin.
Benim daha çok var.uzunca buralardayım.

sağol canım ama daha doğurmaya niyetim yok zemuszemus
yani henüz istemiyorum..hem bebeklerin en azından 3 hafta daha durmasını istiyorum gelişimleri için, hem de biliyosun doğumla ilgili korkularım var.. eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile o yüzden ne kadar geç o kadar iyi bayanssulusmile

kızlarrrrrrrrrrrr muhteşem bir diş partimiz oldu evimiz taştı ikramlarımızı masamız almadı
süprizler oldu.....resimleri yüklemem zaman alacak yeni bir başlık açacağım ki diğer annelere örnek olsun....ama bu gece koyacağım uyumam beklerim diyenler görecek heralde heheheh

uyumam beklerim

dırımmmmmmmm hanı bızeeeeeeeeeeeeeeee................partıden bısey kalmadımı.................yesekkk bızde bak olmuyooooooooooooo ama hamıleler emzıklıler vayyyy buuuurda...................yollasana camdannnnnnnnnnnnnnnnnnnn.....zemuszemus......hadı hayırlı olsunnnnnnnnnnnnnnn........koca paşaaaaaaaaaaaaaa olsunlar................

kızlar kimsecikler yok (
inşallah kötü haberlerle gelmezsiniz..ben de yalnız başıma sıkıldım..çıkıyorum, bakarım arada..
inşallah herkes iyidir..

ben şimdilik buralardayım dirimin resimlerini bekliyorum:)))

bu arada kayradan haber varmı kontrolü varmış bugün ?

geldim kızlar geldim...... iyiyim hiç bişeyciğim yokmuş... göbüşü taşımıyormuş bu vücut..ağrılar normalmiş... kasılmalarım arttı mağnezyumu artırsak hani ilaç milaç verseniz dedim.herşey yolunda gerek yok dedi...... erken doğum diye bir risk yok şu an dedi.bebeklerin kiloları 1850-1750 ymiş.....

kızlar bende geldimmm hayırlı gecelerr nasılsınızzz ne var ne yok bakalım...Dırımcımın resimlerine baktım birascık devamını bekliyorumm...

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

oh maşallah kuzulara Allahım vakitli dogum nasip etsin hepimize inşallah canım iyi olmanıza sevindim

kayracığımmm ohhh bişeyin yokmuş çok sevindim

sağol vilciğim bir kaç resim daha var işte detaylısı facede olacak

tmm kayracım dinlen yorma kendini...
Rosecum burcincimm nasılsınızz...
Dırımcım çok güzel olmuş partiniz
allah damatlıklarını sünnetliklerini de göstersinn

tmm kayracım dinlen yorma kendini...
Rosecum burcincimm nasılsınızz...
Dırımcım çok güzel olmuş partiniz
allah damatlıklarını sünnetliklerini de göstersinn

sagolasın canım iyiyiz Allahıma şükürler olsunki sen nasılsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…